sorintv Postat Februarie 4, 2021 Partajează Postat Februarie 4, 2021 Salut! O intrebare pentru cine le are cu imprimantele. Pe scurt. Am o obligatie la un vecin. Eu folosesc Canon cu printare CD/DVD de aprox. 15-20 ani cu 5 cartuse. Momentan am MG5450. Am schimbat si capuri de printare, am avut si CISS-uri. Am ceva experienta. Vecinul are o imprimanta Pixma 1800. Reincarca cartusele 37, 41, pana cand a aparut eroarea 7 blinking, cartuse defecte. Apoi a cumparat 2 cartuse +compatibile+ 40, 41, aceeasi eroare, 7 blinking. Apoi a mai cumparat o imprimanta MP160 de pe OLX, sa fie compatibile cartusele pe care le avea. La MP160, E5 - cartuse defecte. Am intrat in reusit sa intru in [service mode] la MP160, a aparut ;0; pe display, dar cand dau pagina de test, pagina goala. Intrebarea mea este? Trebuie cartuse originale? sau sunt defecte imprimantele? La imprimanta mea cu cap de printare Qy6-0082, stiu niste ;artificii; sa izolez niste contacte cu scotch, sa anulez o culoare defecta, dar sa mearga cu o culoare minus, din 5. La cartusele care le-am enumerat mai sus n-ar merge? Link spre comentariu
validae Postat Februarie 4, 2021 Partajează Postat Februarie 4, 2021 Cartuşele compatibile au dat eroare ,,din prima,, sau a apucat să imprime ceva cu ele ? Link spre comentariu
sorintv Postat Februarie 4, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2021 Cartusele compatibile "china"' eroare din prima. Vanzatorul de pe net, spune ca n-a avut probleme pana acum. Si eu am cumparat cartuse compatibile de pe net, si au mers din prima. Ca nu aveau culoarea ca cele originale, asta este alta poveste. Cumparam compatibile pentru cip-uri. Am facut-printat la greu filme DVD. Cred ca am 3000-4000 filme intr-o camera. Link spre comentariu
sorintv Postat Februarie 5, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2021 Rezolvat. Si-a comandat o imprimanta noua. "case closed". Link spre comentariu
validae Postat Februarie 5, 2021 Partajează Postat Februarie 5, 2021 Probabil defectul la el e cauzat de contacte imperfecte sau întreruperi la banda flexibilă a capului de imprimare.Ar fi bine să verifice asta înainte de a arunca imprimanta... Link spre comentariu
sorintv Postat Februarie 5, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2021 (editat) Au fost curatate contactele si cu alcool, si cu guma, am pus si hartie in doua sub banda flex cu contactele de la cartus sa stea presat. Niciun rezultat. Cred ca trebuia cartuse originale, nu compatibile. Editat Februarie 5, 2021 de sorintv Link spre comentariu
validae Postat Februarie 5, 2021 Partajează Postat Februarie 5, 2021 Compatibilele sunt cartuşe făcute de obicei pe baza cipurilor recuperate, practic e un cartuş ,,recondiţionat,,.Eu nu am avut probleme e compatibilitate la nicio imprimantă şi sunt la a cincea deja.E posibil să se fi întrerupt conexiuni la banda flex ce face legătura între placă şi capul de imprimare, nu neapărat contactele cu cipul... Link spre comentariu
sorintv Postat Februarie 5, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2021 (editat) Cam bizar! 2 imprimante si 4 cartuse. Cartusele schimbate intre ele. Aceleasi erori. Cartuse defecte la amandoua imprimante. Editat Februarie 5, 2021 de sorintv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum