mișa Postat Iunie 13, 2009 Partajează Postat Iunie 13, 2009 Merge cineva miine 14 iunie la Tirgul de la Negreni? Eu merg. Link spre comentariu
mișa Postat Iunie 16, 2009 Partajează Postat Iunie 16, 2009 Am cumparat de la Negreni niste cristale de galena Super. Am mai cumparat o super sticla pentru tuica. Aparate de radio care sa ma intereseze nu am gasit. Nici lampi.Pentru expozitia din Bucuresti, la care cu parere de rau nu am sa particip, am trimis urmatoarea poza:(la rezolutie mai mare) Link spre comentariu
feri.visky Postat Iunie 17, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2009 Misa, va trebui sa trimiti si lampile cat de curand... am primit asigurarea ca toate exponatele vor fi in vitrina de sticla si sub... cheie... Link spre comentariu
Vizitator Reel2ReelMaster Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 vor fi in vitrina de sticla si sub... cheie... Asta a fost tare . Poate pleaca careva cu o lampa in buzunar Link spre comentariu
feri.visky Postat Iunie 18, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2009 La cat sunteti de pasionati... cadeti in tubofilie... Din pacate asta este... suna ciudat... P.S. Este clauza contractuala grija exponatelor! din Muzeu si cred ca este normal! Link spre comentariu
feri.visky Postat Iunie 19, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2009 Invitatia fata/verso pentru Expo Bucuresti la Muzeul National de Istorie a Romaniei! Afisul pe site-ul asociatiei http://www.proradioantic.ro Link spre comentariu
nicolae57 Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Din pacate (pentru unii) invitatia de participare a venit prea tarziu-04.06.2009 pe site-ul asociatiei-deadline pentru ati anunta participarea 07.06.2009 .Poate anul viitor. Link spre comentariu
yo3ihg Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 adica fara invitatie nu putem veni la expozitie? Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 adica fara invitatie nu putem veni la expozitie?Eu zic ca se poate, dar nu pe gratis Link spre comentariu
yo3ihg Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 expozitia de la Sala Radio a fost cu intrare libera, oricum miercuri dupa ultimul examen voi fi acolo.am inteles ca pe la 12 se deschide, nu? Link spre comentariu
feri.visky Postat Iunie 24, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2009 Din pacate asa este... am anuntat tarziu pentru ca de la inceputul anului!!! nu s-a putut primi de la Muzeu o precizare a perioadei in care putem organiza ceva acolo. Ni s-a spus si noua foarte tarziu...O.K. dar si ultimul termen a fost depasit de 30% din cei inscrisi... Ati putut vedea pe site ordinea si cam cum aparau doritorii. Ar fi trebuit sa pun si data cand s-au prezentat... bine ca totus facem ceva, doar e anul Radio Popular!Intrarea la vernisaj este gratuita, nu si vizitarea ulterioara, cand va trebui platit 7 lei (din cate am auzut)!!! Cultura costa!!! Link spre comentariu
Vizitator mariooo Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 la ce ora va avea loc vernisajul? Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Titlul expozitiei"de la radio-ul cu galena la mp3" imi pare absolut aberant, mp3 e un standard de compresie creat de Institutul Fraunhofer(MPEG Layer 3), nu are absolut nimic de-a face cu radio-ul. Tot asa de bine se putea zice 'De la radio-ul cu galena la...ISO9001. Link spre comentariu
feri.visky Postat Iunie 26, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2009 Asa este.... "radio" si mp3 nu sunt din aceeasi categorie... dar daca ne referim, sau daca subintelegem "player" care, de cele mai multe ori are si functie "radio" atunci, cu putina idulgenta putem accepta titlul....Nici "radio" nu este ok. ar fi fost mult mai corect radioreceptor... Am cerut pe site propuneri... dar nu prea v-ati inghesuit...Titlul nu este opera mea, dar fiind acceptat de toti l-am tiparit asa.Oricum va multumesc ca veghiati... asta e bine! Link spre comentariu
zal Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 Spitfire, jargonul tehnic nu red? precis func?ia unui aparat, ar fi chiar greoi în exprimare, dar toat? lumea ?tie despre ce e vorba. Ce cd sau hard, aragaz, tv, mobil... au nevoie de explica?ii? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum