Kosmin Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Intr-un timp era pe la sediul Radio Romania pe G-ral Berthelot, unde a fost si expozitia aia de radiouri....eu acolo am dat de el. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 pentru revista cine o vrea ma poate contacta si pe minevio 0724156363nu o dau decit la cei care au platit cotizatia la asociatie! Link spre comentariu
feri.visky Postat Mai 28, 2009 Autor Partajează Postat Mai 28, 2009 Conform modului de lucru Mihai ar trebui sa va contacteze dupa lista pe care o are... daca intarzie contactati-ma de urgenta... sau o sa mai trimit o tura lui viobio... Link spre comentariu
yo3ihg Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 deci nu pot cumpara revista decat daca sunt membru in asociatie? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 revista este gratuita doar pentru cei care au platit cotizatia la asociatiepentru cei care nu au platit cotizatia sau nu sunt inscrisi in asociatie costa 5ron Link spre comentariu
mișa Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Pentru colectionarii care vor sa cumpere cite ceva, Tirgul de primavara de la Negreni se pare ca va fi in 12-13-14 iunie. Acest tirg e mai sarac decit cel de toamna. Link spre comentariu
feri.visky Postat Mai 30, 2009 Autor Partajează Postat Mai 30, 2009 Referitor la revista: Oricine poate cumpara revista de preferabil da la reprezentantii zonali (misa, mihai gheorghe, viobio) sau de la oricine crede ca poate distribui revista in zona in care traieste. (nu este economicos sa trimiti o revista...). Pretul este afisat pe site-ul http://www.proradioantic.ro. Link spre comentariu
feri.visky Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 Aspecte de la intalnirea de la Pecica: http://www.proradioantic.ro/index.php?id_stire=51 Link spre comentariu
nicolae57 Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Ofer ELL80 nos numai la schimb cu o jimbla de Pecica Link spre comentariu
mișa Postat Iunie 6, 2009 Partajează Postat Iunie 6, 2009 Am primit revistele de la Feri. Cei interesati din zona Cluj sa ma contacteze. Link spre comentariu
feri.visky Postat Iunie 11, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2009 Am afista aici participantii la expo de la Muzenul National de Istorie: http://www.proradioantic.ro/?id_stire=52. Expozitia este dedicata sarbatoririi celor 60 de ani de la primul radioreceptor Radio Popular si se numeste: "De la radio la mp3" (deocamdata... stiu ca radioul nu este in aceeasi categorie cu mp3...dar... mai vedem. Poate ne dati ceva ajutor la titlu...). Link spre comentariu
florinfloreanu Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 intr-adevar, "la mp3" nu prea merge. trebuie ceva cu "on-line" Link spre comentariu
Kosmin Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 O sugestie ar fi: "De la radioul cu galena la ... RDS sau DAB" (unde rds= radio data system sau dab= digital audio broadcasting). Link spre comentariu
yo3ihg Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 pe ce data va fi expozitia? Link spre comentariu
feri.visky Postat Iunie 11, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2009 Inca nu-i batut in cuie... probabil (foarte) :1-15 iulie...@kosmin227 multumesc pentru sugestie, vezi ca ai un PM cu o propunere... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum