Vizitator viobio Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Eu credeam cand ai facut situl ala ca l-ai facut din pasiune de radio nu din pasiune pentru castig material... mi se pare aiurea cu cotizatii si atele dar asta nu e treaba mea pana la urmae foarte corect sa se plateasca o cotizatie,acei bani nu intra in buzunarul nimanui dar nimic nu se poate organiza fara baniFAC APEL LA TOTI CEI DIN ASOCIATIE SA PLATEASCA ACEA SUMA CARE MIE MI SE PARE SIMBOLICA,citi din dumneavoastra fumati sau beti zilnic o bere?chiar este asa o suma mare sau este tipic romanesc unde e moca ne bagam totidin surse sigure doar citiva membri au platit.inca ceva unii se inscriu in asociatie doar sa posteze anunturi de vinzare stiind sensibilitatea colectionarilor ,ei obtin profit fara sa investeasca nimic,pe ce ?pe banii domnului Ferry pentru ca dinsul finanteaza acel site Link spre comentariu
feri.visky Postat Ianuarie 14, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 O superba expozitie de radio si vin la Timisoara. M-am intalnit si cu tubeman, care se pare ca nu lipseste de la nici un evenimenet important de prin zona... Restul aici: http://www.proradioantic.ro/index.php?id_stire=38 Poate si tubeman va posta ceva, inclusiv impresii... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 super tare !un vin bun in compania unor aparate antice Link spre comentariu
feri.visky Postat Ianuarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Alte poze: http://forum.softpedia....topic=101536&st=1080 edit kosmin227:imi pare rau dar linkurile directe catre alte formuri nu sunt permise....(zice in regulament) Link spre comentariu
feri.visky Postat Ianuarie 25, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 (OK, nefiind reclama am crezut ca merge...) Cu ocazia Adunarii Generale Anuale a Radioclubului judetean YO2KBQ a avut loc si comemorarea de 80 ani de la infiintarea Asociatiei Radioamatorilor Aradeni. Pro Radio Antic s-a implicat in acest eveniment prin organizarea unei mini expozitii cu tema: Aparate cu galena si tranzistori... http://www.proradioantic.ro/?id_stire=40 Link spre comentariu
Vizitator caribu Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 In ultimul post e un link catre un articol care incepe cu o sintagma ce tare zgarie la ochi: "... a avut loc si comemorarea de 80 ani de la infiintarea Asociatiei Radioamatorilor Aradeni." Dat fiind faptul ca a fost un eveniment la care lumea a ciocnit paharu si nu a leganat coliva, schimbati va rog in: "... a avut loc si aniversarea a 80 ani de la infiintarea Asociatiei Radioamatorilor Aradeni.". Cu stima, Link spre comentariu
feri.visky Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Aveti dreptate. Am vrut sa modific, sa corectez (nu numai acolo) dar a fost o defectiune in site. Acum s-a rezolvat si trec la corectat... Link spre comentariu
feri.visky Postat Martie 12, 2009 Autor Partajează Postat Martie 12, 2009 Am fost nevoit sa desfintez forumul de pe site-ul Pro Radio Antic, din cauza repetatelor atacuri de tip spam...Cu parere de rau... adevarul este ca nici traficul nu a fost... sufocant pe acolo... Link spre comentariu
radianr Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Am fost nevoit sa desfintez forumul de pe site-ul Pro Radio Antic, din cauza repetatelor atacuri de tip spam...Cu parere de rau... adevarul este ca nici traficul nu a fost... sufocant pe acolo...Intr-adevar, traficul nu a fost sufocant, dar asta pentru ca nici forumul nu a fost functional (de la inceput nu am putut posta) si probabil ca din aceeasi cauza este "penetrabil" atacurilor spam.Tare as fi vrut sa pot comunica - la nivelul meu - cu ceilalti in privinta reparatiilor, a restaurarilor etc., caci schimburile de experienta sunt utile tuturor. Decat inchis forumul, mai bine ar trebui reparat. Am tot asteptat acest lucru.Cu stima A.R. Link spre comentariu
feri.visky Postat Mai 5, 2009 Autor Partajează Postat Mai 5, 2009 Sper sa putem reveni la forum... Pana atunci insa sa nu uitati ca mai aveti 10 zile (pana in 15 mai).... ... sa va decideti unde va redirectionati cei 2% din impozitul platit la stat! Aceasta redirectionare este singura modalitate legala de a spune statului in ce directie sa ti se foloseasca banii platiti pe anul 2008... Este mai bine sa spui TU unde decat sa-i utilizeze pentru EI tot EI. Aceasta decizie de a ta nu te costa nimic doar sa completez formularul 230 cu datele unei entitati de tip Asociatie, ONG, etc., care are dreptul sa primeasca aceasta Chiar si Pro Radio Antic accepta donatii de tipul asta... (descarca de pe site formularul gata completat!) Nu ezitati! Link spre comentariu
feri.visky Postat Mai 21, 2009 Autor Partajează Postat Mai 21, 2009 A aparut primul numar al primei reviste a primei Asociatii.... Pro Radio Antic... http://www.proradioantic.ro/?id_stire=50 Link spre comentariu
yo3ihg Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 felicitari, cum o putem achizitiona si in bucuresti? Link spre comentariu
feri.visky Postat Mai 22, 2009 Autor Partajează Postat Mai 22, 2009 Revistele sunt la reprezentantul zonal "de " Bucuresti" Mihai Gheorghe.... Link spre comentariu
YO7DIG Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Dar cei din Vilcea cum am putea cumpara revista ? , eventual un telefon sau mail .....YO7DIG. Link spre comentariu
yo3ihg Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 si cum il pot gasii pe Mihai Gheorghe? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum