Marcel dinulica Postat Februarie 19, 2018 Partajează Postat Februarie 19, 2018 Va salut .A apărut revista nr.17?!Daca da,as dori și eu una.Stima.. Link spre comentariu
Marcel dinulica Postat Martie 5, 2018 Partajează Postat Martie 5, 2018 Revin cu întrebarea dacă a apărut revista asociației.Daca da,cum pot obține una,contra cost ,eventual.Mentionez că am platit cotizația inclusiv pe anul în curs încă din luna februarie și dacă este cazul voi posta o poza cu chitanța.Multumesc anticipat...sper sa am și de ce... 1 Link spre comentariu
feri.visky Postat Martie 5, 2018 Autor Partajează Postat Martie 5, 2018 Au fost expediate... Totuşi voi verifica dacă şi ţie am expediat în lotul de acum.... Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Martie 5, 2018 Partajează Postat Martie 5, 2018 Va multumesc foarte mult pentru revista cu stima Soldan. Link spre comentariu
Marcel dinulica Postat Martie 5, 2018 Partajează Postat Martie 5, 2018 Am primit și eu revista.Multumesc mult.Stima. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 5, 2018 Partajează Postat Martie 5, 2018 Azi a sosit si la mine. Multumesc. Link spre comentariu
feri.visky Postat Martie 6, 2018 Autor Partajează Postat Martie 6, 2018 Aş fi bucuros dacă în fiecare număr am putea prezenta câte un radioreceptor su serie de receptoare înrudite... Link spre comentariu
jack Postat Martie 6, 2018 Partajează Postat Martie 6, 2018 Am primit si eu revista , multumesc . Am trimis ieri cotizatia cu posta . 1 Link spre comentariu
radianr Postat Martie 12, 2018 Partajează Postat Martie 12, 2018 Astazi am primit si eu revista. Va multumesc. Link spre comentariu
feri.visky Postat Aprilie 7, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Sărbători fericite tuturor... Cristos a înviat! Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 8, 2018 Partajează Postat Aprilie 8, 2018 Adevarat a Inviat! Sa auzim numai de bine si multa sanatate. Link spre comentariu
Vizitator Francisc Visky Postat Iulie 28, 2018 Partajează Postat Iulie 28, 2018 Revista Pro Radio Antic nr.18 a fost dată la DTP... sper să fie gata la mijlocul lui august... apoi tipărirea... În acest număr o să fie vizibilă proiectul A1 dedicat mai multori aniversări... Link spre comentariu
Marcel dinulica Postat Septembrie 24, 2018 Partajează Postat Septembrie 24, 2018 Rubrica vanzari-cumparari de pe saitul asociației mai functioneaza.??!Am un anunt scris pe 13.09,2018 și inca este la verificat!! Link spre comentariu
feri.visky Postat Octombrie 1, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2018 Din păcate cea mai urmărită rubrică al saitului este cea cu vânzări... Link spre comentariu
feri.visky Postat Octombrie 28, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2018 Aşa cum aţi constatat Pro Radio Antic este mort.... un pic. Numele de domeniu cumpărat acum 10 ani a expirat... Ne ştiind adresa de e-mail de la care a fost activat va mai trece un pic până la revenire. Am fost plecat în delegaţie la Bologna unde am vizitat muzeul Marconi... în compensaţie... 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum