Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Asociatia Pro Radio Antic --Ultima Actualizare--

feri.visky

Postări Recomandate

Ce se mai aude cu expo de la bucuresti ?Sper sa dati sfoara in tara sa stim si noi cand e si mai ales unde !!!

Vezi, ca am adaugat noi info pe site-ul asociatiei... Asteptam... si va asteptam... Alta posibilitate mai ieftina de informare nu prea am, ramane sa dati click acolo unde trebuie...
Link spre comentariu
  • Administratori

Eu ziceam aici dar nu conteaza http://www.proradioantic.ro/?x=linkuri

Nu stiu daca multi stiu ce e cu transferul de pagerank, daca 2 situri au linkuri reciproce se transfera o parte din rank de la cel cu rank mai mare, daca linkul este doar pe unu din site-uri(sa zic elforum catre un anumit site) atunci google considera ca linkul e platit si nu il ia in considerare de multe ori. Vrea doar el sa castige sau nu inteleg fenomenul

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

UP...Membrilor! Ar trebui sa fiti mai activi si sa treceti la treaba, trebuie sa cititi asta:[attachment=0]Anunti pentru membrii si cotizatia.doc[/attachment]Mea culpa!... Va rog sa cititi atasamentul...

Link spre comentariu
  • Administratori

Eu credeam cand ai facut situl ala ca l-ai facut din pasiune de radio nu din pasiune pentru castig material... mi se pare aiurea cu cotizatii si atele dar asta nu e treaba mea pana la urma

Link spre comentariu

Eu credeam cand ai facut situl ala ca l-ai facut din pasiune de radio nu din pasiune pentru castig material... mi se pare aiurea cu cotizatii si atele dar asta nu e treaba mea pana la urma

Ai dreptate l-am facut din pasiune! Si din pasiune am bagat o tona de banet in el si o sa mai bag daca trebuie dar numai cu pasiune nu o sa ajung departe... Site-ul tau e plin de sponzori... apropo...

Daca ai citit atent si sper ca da, dincolo de intretinerea lui sunt si alte costuri, vorbesc la telefon cu membrii, tiparesc una alta, ii mai si vizitez (pe unii...), costuri, costuri, costuri...

Vrem sa scoatem o revista a colectionarilor si tu stii cat costa chestiile astea etc.

In tara nu exista un catalog cu poze ale aparatelor de radio romanesti fabricate la diverse fabrici si vreau (vrem ) sa scoatem acest catalog la anul... sper...

Pe de alta parte din cei 136 de membrii expun vreo 30 si cati au platit cotizatie anuala? Doi! Dar cu toate astea cred ca nu suntem asa de handicapati sa stam la cersit toate ziua...

Daca membrii realizeaza importanta demersului (meu) lor atunci vor sprijini actiunea macar cu cei 2% pe care iau platit deja la stat. Doar asa pot obliga statul sa foloseasca cei 2% platiti deja (taxe salariale, impozit pe profit, pe dividente rascumparari de actiuni, taxe pe vanzari etc., etc.) in directia dorita de ei, de membrii...

Oricum bugetul pe 2009 va fi public si se vor putea urmarii circulatia banilor... daca vor fi.

Faptul ca trebuie sa fie si bani in joc nu exclude PASIUNEA...

Apreciez munca ta si faptul ca esti atent la detalii... chiar si la ele mele...

Link spre comentariu

Asa-i! Dar...Atat timp cat cineva ajuta, este considerat nabab, becalian, cool... Dar in momentul in care acest cineva vrea sa implice in proiect si pe cel ajutat apelativele se schimba imediat: vrea sa se imbogateasca, are ganduri ascunse, e nashpa... Si astfel interesul general se muta repede, catre capra veciunului!Restul e ... miorita...P.S. Raman un pasionat al Radioului si voi continua sa activez ca patrimoniul tehnic mostenit in acest domeniu sa dainuie.

Link spre comentariu
  • Administratori

Gasesti sponsiri sa plateasca reclama in site de exemplu, acuma situl este destul de maricel si poate gasesti amatori de reclama.Sa nu te superi pe mine, eu doar am vorbit asa sa fiu in tema pe aici :ciuda:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări