Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Asociatia Pro Radio Antic --Ultima Actualizare--

feri.visky

Postări Recomandate

Buna!

Unde putem vedea regulamentul de functionare a asociatiei, drepturile si obligatiile colectionarilor, cad incepe si cand se termina statutul de membru al acestei asociatii? Multumesc!

Astept un raspuns . Sau tot pot astepta....

Link spre comentariu

Astept un raspuns . Sau tot pot astepta....

S-a mai discutat acest subiect de nenumărate ori... Statutul Asociaţiei există pe sait. Nu este un statut de partid sau ceva rigid cu "n" obligaţii şi drepturi ci el defineşte saitul ca o platformă liberă de comunicare virtuală între membrii şi nemembrii.

Cei care postează sunt reponsabili de conţinutul postărilor. Postările extreme sunt şterse nu înaite de a fi comentate de moderatori.

La categoria "Diverse" sunt acceptate foarte multe lucruri legate de radio...

Link spre comentariu
Vizitator 1n4007

Eu cred ca ignoranta si permisivitatea membrilor a contribuit la ceea ce a devenit site-ul asociatiei,un soi de blog personal care abunda de "mari raritati",informatii tehnice false,denaturate,promovarea kitsch-ului si a nonvalorii.Foarte potrivita una din ultimele postari, Radio Lumanare,in memoriam a ce a fost odata Proradioantic.http://www.proradioantic.ro/index.php?x=item&id_p=13709

Din cîte stiu eu ,acest Borbilau a fost groparul acestui site,multi și-au retras colecțiile de pe site.
Link spre comentariu

Mai trebuie adaugat : timbre de tot felul,medalii, insigne,grade militare, insemne de arma.

Au fost sterse 3 colectii cum bine zici, dar au fost adaugate zeci si zeci de piese, aparate , s.a, la vanzare sau schimburi, nici cum colectii.

Editat de viopa
Link spre comentariu

Astazi am platit cotizatia pentru 2016 ca sa ma consider membru cotizant si sa pot posta la rubrica vanzari-cumparari.

Deci am rugamintea pentru activarea unui nou cont la vanzari-cumparari.

Atasez foto .

post-183378-0-02203600-1480071755_thumb.jpg

Link spre comentariu

Mulţumesc pentru suport!

Aşa cum am menţionat, pentru membrii cotizanţi, la terminarea cotei de 50 de anunţuri pe ani se poate cere suplimentarea fără nici un cost...

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Va salut ,

Propun D-lui Visky si moderatorilor de pe saitul " Pro Radio Antic " ca incepand cu 1 Ianuarie , pentru imbunatatirea activitatii de la rubrica " Vanzari " , sa introduca obligativitatea vanzatorului de a face cunoscut pretul pe care-l doreste pentru obiectul - aparatul pe care vrea sa-l vanda .

Banuiesc ca mai sunt colectionari care mai viziteaza rubrica respectiva si fiind interesati de vreun aparat , sunt pusi in situatia neplacuta de a purta negocieri interminabile cu vreun vanzator

Link spre comentariu

De negocieri nu scapi chiar daca ai afisat pretul,deci e mai mult o satisfacere a unei curiozitati cu efort minim.Pana la urma daca esti interesat,dai un telefon,accepti pretul si inchei tranzactia...nu vad de ce negocieri interminabile.

Link spre comentariu

Negocieri interminabile....pentru ca am patit-o . Dupa ce nu i-am oferit pretul care mi s-a parut exagerat de mare , m-a sunat zilnic timp de vreo saptamana , bineinteles ca dupa al 3-lea apel nu i-am mai raspuns .

Era doar o propunere , daca credeti ca e bine asa , pe mine nu ma deranjeaza prea tare .

Link spre comentariu

Dupa ce nu i-am oferit pretul care mi s-a parut exagerat de mare , m-a sunat zilnic timp de vreo saptamana , bineinteles ca dupa al 3-lea apel nu i-am mai raspuns .

Pai scuza-ma,aici vad ca e vorba de negociere din partea vanzatorului si aia se numeste de fapt oferta,tu n-ai vrut sa negociezi nimic...incercam doar sa inteleg logica solicitarii si imi scapa,eu n-am prea frecventat sectiunea aia,nici ca vanzator nici cumparator.

Link spre comentariu

Dupa mine corect este ca atunci cand spui vand sa spui si cu cat, cand spun schimb sa spui exact cu ce faci schimb, nu doar generic "schimb cu lampi", ci cu denumirea lampii.Altfel ajungem ca sa negociem cam in felul urmator: dam telefon , ni se raspunde ca trebuie sa vada anuntul ce l-a postat, daca are lampa respectiva , ca atunci nu are timp de discutie si nu tine minte amanunte din anunt apoi la urmatorul apel telefonic sa ajungi la discutie interminabila prin metoda interogarii, pentru ce iti trebuie,ce lucrezi, unde, sa trega concluzia daca dispui de bani sa cumperi la cat doreste acel vanzator.

Cred ca multi membri ai acestui forum stim despre cine vorbim.

Daca tot este verificat anuntul inainte de postare sa nu fie acceptate cele ce nu sunt clare .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări