Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Asociatia Pro Radio Antic --Ultima Actualizare--

feri.visky

Postări Recomandate

Numai daca am colaboratori... Singur, nu (mai) pot... Nu inteleg refuzul multora, cu talent de altfel si pentru scris ca sa colaboreze! Altii, in schimb promit ani la randul un articol dar care nu se mai naste...

Multumesc pentru aprecieri!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Ar fi pacat sa inceteze publicarea singurei reviste de acest fel din RO.

Este adevarat ca , timpul acordat pentru scrierea unui articol, ar putea fi greu de smuls din activitatile cotidiene. Totusi un efort mic, ar putea sa aduca autorului satisfactia ca a contribuit putin la culturalizarea tinerilor , care , dupa cum personal observ, au curiozitatea si dorinta necesara de cunoastere, dar nu au indrumarea celor care au avut experiente anterioare. Nu vreau sa intru in amanunte inutile pe acest forum.

Sustin solicitarea Dlui Visky si rog la randul meu pe cei care au posibilati, sa participe cum pot (cu articole), la alcatuirea revistei.

Nota: nu am interese materiale si nu sint implicat mai mult decit cultural, in asociatia Proradioantic , ca simplu membru, colectionar de radiouri vechi. Acest lucru de altfel este la indemana oricui doreste.

Multumim

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

D-le Viski, v-am trimis si eu o solicitare pentru ultimul nr.al revistei pe adresa d-tra de E-mail dar nu am primit nici revista nici un răspuns.Revin ,pe forum cu același rugăminte si sper măcar sa-mi dați un raspuns la solicitarea mea.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Ca sa nu polemizam pe siteul asociatiei,as prefera sa elucidam aici aparitia in peisajul Proradioantic a unui radioreceptor botezat ''Gloria Interfunk''.Mi s-a parut ca in calitate de moderator sa incerc printr-un comentariu sa indrept o eroare in prezentarea acestui aparat.Ca am avut dreptate sau nu ramane de vazut si poate chiar unul din moderatorii acestui forum,ma refer la colegul @doru3160,foarte apropiat de firma Tehnoton sa ne ajute in elucidarea misterului.Ce n-am inteles din comentariul ulterior postat, al domnului Visky,daca intrebarea referitoare la numarul de sigle lipite pe acel aparat imi este adresata mie sau proprietarului???Daca ma intrebati pe mine va raspund foarte simplu,n-a avut decat doua,daca avea patru,lipea doua si pe spatele aparatului.E foarte posibil sa ma insel si atunci imi voi face mea-culpa si-mi voi sterge comentariul ''rautacios'' dar pana atunci astep de la colegi o parere mai avizata decat cea a propritarului,fericit ca a mai descoperit o mare raritate.Deci,@doru3160,s-a construit la Tehnoton un ''Gloria Interfunk''?

http://www.proradioantic.ro/?x=item&id_p=13725

Link spre comentariu

Buna!

Unde putem vedea regulamentul de functionare a asociatiei, drepturile si obligatiile colectionarilor, cad incepe si cand se termina statutul de membru al acestei asociatii? Multumesc!

Link spre comentariu

.Deci,@doru3160,s-a construit la Tehnoton un ''Gloria Interfunk''?

http://www.proradioantic.ro/?x=item&id_p=13725

Din ce stiu eu,cu certitudine nu.Si modul cum e atasata sigla e cam strain de ce a scos pe banda Tehnotonul.Prospectul in acel format a fost atasat aparatelor fabricate la Electronica,Tehnotonul a folosit alt format.E greu de dovedit acum dupa atatia ani asemenea lucruri,sau sa incerci sa lamuresti pe careva ca e in eroare,dar ce e mai grav,e ca multi lanseaza asemenea idei pe piata,si de regula la necunoscatori prind.Nu-mi dau seama care e beneficiul,sau in ce scop fac asemenea actiuni,dar de multe ori am spus ca se potriveste cu zicala cu piatra aruncata in balta...

Ma intreb daca intr-o buna zi vom intalni un exemplar cu sigla Telefunken,lipita din puerile motive de oarecine,pe o carcasa de Gloria,atunci ce se va sustine?

Link spre comentariu

Aici e vorba de bun simt,nu de ce este permis si ce nu.Pana la urma nu poti pretinde unui posesor de tico sa nu-si puna pe capota o sigla de lexus,dar daca mai si sustine ca masina lui e lexus,deja e alt aspect.

Link spre comentariu

Eu cred ca ignoranta si permisivitatea membrilor a contribuit la ceea ce a devenit site-ul asociatiei,un soi de blog personal care abunda de "mari raritati",informatii tehnice false,denaturate,promovarea kitsch-ului si a nonvalorii.Foarte potrivita una din ultimele postari, Radio Lumanare,in memoriam a ce a fost odata Proradioantic.

http://www.proradioantic.ro/index.php?x=item&id_p=13709

Editat de nicolae57
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări