feri.visky Postat Februarie 13, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2016 Multumesc pentru aprecieri... Evident ca trimit chiar mai multe exemplare si fratelui dansului... AM INCEPUT SA LE PUN DEJA IN PLICURI... Timisoara, Vinga, Arad si Bucuresti au primit deja exemplarele... Link spre comentariu
feri.visky Postat Martie 5, 2016 Autor Partajează Postat Martie 5, 2016 Primeste din partea mea felicitarile ce se cuvin pentru articolul in legatura cu Aurel Moldovan-kripton.Un articol abordat simplu , elegant , incarcat cu amintiri .Am rugamintea sa-i trimiti o revista si d-nei Moldovan, mama lui Aurel ca o mangaiere a pierderii suferite. Stii cumva daca a primit revistele? Link spre comentariu
viopa Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 (editat) Acest lucru inca nu il stiu.Daca a fost trimisa o revista la adresa data de fratele lui kripton/Aurel Moldovan, sigur a ajuns. Editat Martie 5, 2016 de viopa Link spre comentariu
viopa Postat Martie 6, 2016 Partajează Postat Martie 6, 2016 Stii cumva daca a primit revistele? Astazi pot raspunde la aceasta intrebare. Da, a primit revistele. Link spre comentariu
feri.visky Postat Martie 8, 2016 Autor Partajează Postat Martie 8, 2016 Multumesc pentru raspunns! Azi am început sa pun revistele în plicuri individuale... până acum am trimis la.. grămadă... P.S.: 1.Până azi m-au ajutat cu cotizaţia doar 5 membrii... 2.Saitul este in transformare, Vechiul nu a mai fost "suportat" de noile tehnologii. Vă rog să aveţi răbdare... Link spre comentariu
feri.visky Postat Aprilie 10, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2016 Pentru revista nr.15 doresc să prezint receptoarele R.I.C. Am nevoie de prospecte şi mai ales de fotografii cu o bună rezoluţie... Dacă altcineva doreşte să contribuie la revistă cu acest subiect o poate face. Ar mai fi prezentarea versiunilor de rr Cosmos... Aştept colaboratori. Pentru Dl. Lâzăroiu propun schemele ataşate de finale de aparate de radio din anii treizeci... din perspectiva unor simulări cu tehnica secolului XXI! Link spre comentariu
Untold Postat Aprilie 10, 2016 Partajează Postat Aprilie 10, 2016 Va salut. Am gasit cateva scheme de RIC la rezolutie buna: https://www.dropbox.com/s/zii32rgirnxwdl5/Ric%20fata.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/yeonx5ly4hp2lmc/Ric2fata.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/tv4afk26zszjc09/Ric3%20BUN.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/4pa77mpdord18ok/Ric-verso.jpg?dl=0 Sa va fie de folos! Link spre comentariu
flomar60 Postat Aprilie 10, 2016 Partajează Postat Aprilie 10, 2016 Salutari ,d-le feri.visky! Dispun de urmatoarele scheme: -RIC 3 cu circuit integrat...pe hartia respectiva se gaseste tiparit si certificatul de calitate -COSMOS 3 -COSMOS 5 -COSMOS 7 Le pot incarca si aici,pe forum ,dar la rezolutie slaba...o adresa de mail si le trimit scanate la 300dpi sau mai mult... PS. Am incercat sa trimit PM...aveti casuta plina... Spor! Link spre comentariu
feri.visky Postat Aprilie 15, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2016 @untold, @flomar multumesc pentru scheme... [email protected]: aici puteti sa trimiteti schemele la o rezolutie buna pentru revista Link spre comentariu
flomar60 Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Am trimis mail cu schemele...scuze de intarziere! Toate cele bune! Link spre comentariu
feri.visky Postat Aprilie 22, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2016 Poze cu diverse RIC/uri aveti? De exemplu Thomas? Link spre comentariu
feri.visky Postat Iunie 3, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2016 Cu întărziere anunţ că cel care a fost Col.® dr. ing. Andrei Ciontu a plecat la cele veşnice la varsat de 82 de ani (în iunie ar fi împlinit 83 de ani!). Absolvent al primei generaţii al Facultăţii de Electronică din Bucureşti 1956, profesor, autor de cărţi de electronică (ultima lucrare: File din istoria radioatehnicii şi electronicii româneşti, 2013), membru în colectivul de redacţie al Revistei Radiocomunicaţii şi Radioamatorism, membru de onoare al Asociaţiei Pro Radio Antic, a avut pe inimă păstarea patrimoniului tehnic din domeniul radio pentru care a militat necontenit. Amintirea lui va rămâne veşnic. Dumnezeu să-l odihnească în pace! P.S. Am promis că nu voi mai publica nici un necrolog în paginile revistei Pro Radio Antic. A fost o decizie pripiptă! Numărul 15 va conţine necrolocul dedicat lui. Link spre comentariu
feri.visky Postat August 2, 2016 Autor Partajează Postat August 2, 2016 În sfărşit am terminat editarea numărului 15. Dacă la început nu am avut articole suficiente acum revista s-a îngrăşat cu 4! pagini! Link spre comentariu
harfa Postat August 4, 2016 Partajează Postat August 4, 2016 Foarte frumoasa coperta revistei. Felicitari! Link spre comentariu
ciprivw Postat August 9, 2016 Partajează Postat August 9, 2016 (editat) Nr. 15, felicitari, la cat mai multe! Editat August 9, 2016 de ciprivw Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum