Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Asociatia Pro Radio Antic --Ultima Actualizare--

feri.visky

Postări Recomandate

Vizitator viobio

Domnul Viorel si-a retras colectia de catva ani... l-am plans si atunci. Ca de altfel si colectia domnului Jercan retrasa cam in aceeasi perioada...

Cred ca de colecția mea e vorba,retrasa în aceasi perioada cu a lui Jercan Laurențiu. O mica rectificare,eu ma numesc Viorel Firtat nu Viorel Pavel,este o confuzie de nume.Viorel Pavel este alt colecționar. Editat de viobio
Link spre comentariu

Domnul Nicolae s-a referit la Pavel Viorel iar eu la Fartat Viorel... mi-a parut rau de retragerea ambelor, de fapt ale celor trei colectii, dupa mine, decizii nefondate...

Link spre comentariu

Pentru Misa! Ai dreptate, deocamdata o sa le incarc eu pozele> mersi pentru logo! Vedeti ca am postat un link extraordinar despre cum sa faci o T R I O D A acasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!In alta ordine de idei: AJUTOR!!!!!Am achizitionat un aparat extraordinar: Philips 2531. L-am desfacut sa-i fac igiena si i-am stricat cutia spaland-o cu un detergent slab de tot. Vedeti rezultatul si sfatuiti-ma!

Buna seara domnule feri.visky , v-as ruga sa mai postati inca o data linkul, l-am cautat insa nu l-am gasit .Multumiri anticipate !
Link spre comentariu

Buna ziua!

Daca platesc inca o data cotizatia pe anul in curs , voi primi un credtit nou la sectiunea vanzari/cumparari? Multumesc!

Astept raspuns la aceasta intrebare.Multumesc!

Link spre comentariu

Nu era nevoie sa mai platesti odata. Daca ai facut-o iti multumim! Trebuia doar sa-mi semnalezi ca numai ai posibilitate sa postezi la "vanzari"...Asta, se intampla, de obicei atunci cand se depasesc cele 15 anunturi alocate membrilor cotizanti (cu posibilitate de adaugire...).

Oricum, plata din luna august, la mine se "vede" in 1-3 septembrie... conform extras banca.

Lucrurile de mai sus au mai fost explicate si sunt mentionate pe sait...

Link spre comentariu

Limitarea postarilor la vanzari pentru membri cotizanti este una formala... (din pacate foarte multi platesc doar 25 de lei desi lucreaza si posteaza din greu la vanzari...), si are scop pur statistic. Rar se intampla ca un membru sa vanda mai mult de un aparat pe luna (eu nu reusesc sa cumpar un aparat pe luna...).

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Deschid dimineata site-ul asociatiei si ce sa vezi,ne intampina cu voiosie domnul Borbilau Ioan urîndune un calduros "Bine ati venit''.Dau sa ma loghez....canci !!!

Ce sa fie,ce sa fie???S-o fi schimbat proprietarul site-ului sau presedintele asocietiei ????

Posted Image

Link spre comentariu
Deschid dimineata site-ul asociatiei si ce sa vezi,ne intampina cu voiosie domnul Borbilau Ioan urîndune un calduros "Bine ati venit''.Dau sa ma loghez....canci !!!

Probabil se umbla la setari,pt ca nici eu n-am reusit sa ma loghez...nu-mi recunoaste parola,dar ca vizitator pot intra si viziona colectii,nu m-a intampinat nimeni.Probabil s-o fi plictisit si a plecat acasa  :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări