feri.visky Postat Februarie 5, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2015 Va multumesc pentru cuvintele sincere si frumoase... Nu este nevoie sa trimiteti revista inapoi (cum au mai procedat si altii!) ci daruit-o cuiva interesat de acest frumos domeniu. Link spre comentariu
feri.visky Postat Februarie 6, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2015 ... si inca o actiune timida... http://inarad.tv/activitatea-radioamatorilor-aradeni-invitat-francisc-visky/ Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Februarie 7, 2015 Partajează Postat Februarie 7, 2015 Pentru un proiect pe care domnul Visky vrea sa-l puna in aplicare ma bag si eu cu 50 de lei (am spus-o si o spun NU AM NICI NU INTERS ) PS. vreau contul si pe data de 14 am sa livrez banii Stma si respect : Dumitrache_s Link spre comentariu
feri.visky Postat Februarie 8, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2015 Contul si modalitatea de a ajuta Asociatia este descrisa aici: http://www.proradioantic.ro/index.php?x=donatii Link spre comentariu
nicolae57 Postat Februarie 10, 2015 Partajează Postat Februarie 10, 2015 Am formulat saptamna trecuta un comentariu la postarea unui nou membru,un aparat care nu avea atasata o fotografie explicativa.Am incercat sa editez comentariul pentru a face o modificare in text,lucru imposibil de facut.Urmatoarea incercare a fost sa sterg mesajul,din pacate nici asta nu se poate, mai mult mesajul postat s-a dublat si nu se poate sterge nicicum. Poate mai discutati cu cei care administreaza site-ul sa mai rezolve din bug-uri, fereasca cel de sus sa fac vreun comentariu la vreo mare raritate a domnului Borbilau si apoi sa nu-l pot sterge.Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
feri.visky Postat Februarie 10, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2015 Da, va trebui sa introduc aceasta facilitate... editare si/sau stergere de comentarii pentru moderatori... vorbesc cu administratorii! Multumesc pentru observatii! Link spre comentariu
kripton Postat Februarie 10, 2015 Partajează Postat Februarie 10, 2015 Va salut,Speram sa ne anuntati cand ... o fi sa fie. Link spre comentariu
viopa Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 Da, va trebui sa introduc aceasta facilitate... editare si/sau stergere de comentarii pentru moderatori... vorbesc cu administratorii! Multumesc pentru observatii! Cred ca este vorba despre zicala cu plopul si perele... Astazi am virat in contul asociatiunii, cotizatia de 50 lei pentru anul 2015. Sunt schimbate conditiile pentru a posta anunturi? Inca nu am postat anunturi in acest an deoarece nu aveam cotizatia platita. Cel putin asa cred ca este corect. Link spre comentariu
feri.visky Postat Februarie 11, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2015 Multumim pentru contributie... nu am schimbat inca nimic, dar vreau sa sensibilizez vanzatorii care au un trafic comercial imens si nici prin gand nu le trece sa ajute din "putinul" lor... Link spre comentariu
viopa Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 Am zis destui ca sa fie taxa pentru fiecare anunt, dar ne-am batut gura fara rost. Link spre comentariu
viopa Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 (editat) Am citit cu atentie despre ce spui, dar iar zic, nu am discutat asa ceva. Daca abia acum raspunzi sau iti dai cu parerea...inseamna ca atat merita cei ce spun cate ceva.Iar subiectele erau pentru revista, nu pentru acest forum.Propunerile erau facute prin toamna, cum de abia acum ti-ai adus aminte ? Vezi ca mai sunt si alte intrebari, ale mele sau ale altora... Editat Februarie 12, 2015 de viopa Link spre comentariu
feri.visky Postat Februarie 13, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2015 Am "adus" postul tau aici... ca ideea in sine, cu lipsa colaboratorilor pentru revista, se gaseste aici... deci din cele "10 teme" propuse, in revista nr.13 vom aborda si aceste diferente constructive... de la firma la firma... (in numarul de toamna/iarna nu mai puteau fi abordate...). Referitor la plata anunturilor: - am mai incercat de cateva ori dar de fiecare data sectiunea respectiva a "murit"... - voi incerca inca odata sa limitez numarul postarilor la "vanzari"... Comunitatea asteapta propunerile si intrebarile cu care am putea cumva sa imbunatatim activitatea dar mai ales sa crestem numarul celor care prin colectii, restaurari sau interventii in spatiul public pot contribui la pastrarea patrimoniului industrial din acest domeniu. Am marcat si noi Ziua Mondiala a radioului pe saitul Pro Radio Antic Link spre comentariu
feri.visky Postat Februarie 15, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2015 A aparut si aceasta actiune... totul e sa dai startul! http://www.bibnat.ro/Evenimente-culturale-s108-ev244-ro.htm Link spre comentariu
feri.visky Postat Februarie 15, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2015 Am modifiat conditiile de postat anuturi: Stimati Utilizatori! Am revenit cu decizia de a controla numarul anunturilor, pentru ca nu se arata nici o dorinta din partea Dvs. de a sprijini activitatea Asociatiei, macar cu cei 2% de care dispuneti sau dispun cunostintele Dvs.(Formularul 230), ne mai vorbind de o contributie de "de 2 lei" din beneficiile realizate in urma serviciului saitului nostru! In acest moment fiecare are dreptul la 5 postari, apoi reglam aceasta cifra in functie de calitatea de membru cotizant, simpatizant sau de onoare... Sper sa intelegeti demersul meu in cel mai pozitiv sens! Adica, cel economic... si nu numai! Cu deosebit respect, Francisc VISKYPresedinte fondator Pro Radio Antic Link spre comentariu
feri.visky Postat Februarie 18, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2015 ...cei care au fost membrii cotizanti in anul 2014 au statusul (inca) prelungit si au drept la 15 postari! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum