viopa Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 (editat) Cand cheltuielile sunt mai mari decat veniturile se numeste deficit bugetar, care arata, iar sau din nou, proasta organizare.Nu ai putea renunta la contabila? Nu-i o firma cu angajati , salarii si dari la stat. Cred ca te-ai lamurit ce ai de calculat.Nu vei renunta in cazul in care contabila este sotia. Asta-i alta treaba.Nu stiu. Ce inseamna delegatii? Unde , pentru ce si cine? Vezi care sunt starea donatiilor ce pot fi scoase la vanzare si scoate-le pe piata. In ceea ce privesc articolele ce le pot scrie fac o precizare importanta, NU MUNCESC FARA SA FIU PLATIT. De munca voluntara sunt satul pana peste cap. Punct. Sunt deschis dialogului constructiv, in beneficiul ambelor parti,in a face ordine in asociatie si site. Altfel degeaba ai trecut in dreptul unor colectionari calitatea de moderatori. Ca fapt divers. Cineva a dorit sa cumpere un radio UNIREA. I-am spus ca am Unirea S 592 B. El insista ca vrea sa cumpere , citez " Model: 049 Unirea ". A fost de dus un pic de munca ,sa-l lamuresc ca acel numar 049 nu este altceva decat un numar de ordine dat de proprietarul colectiei din care facea parte acel aparat. Cat de mult inseamna ca sa schimbi, adaugi, inventezi un aparat...Asta este un apropos la colectii. Editat Noiembrie 13, 2014 de viopa Link spre comentariu
feri.visky Postat Noiembrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 ... nu pot sa incarc contabila firmei cu alte lucrari nici ea nu lucreaza pe gratis! ... sotia este secretara, dar la firma ... nu exista categoria de salarii in lista de cheltuieli, contabila este la "servicii", alti salariati nu sunt. ... o delegatie la Brasov la conferinta internationala de Istoria Stiintei si Tehnicii si doua delegatii la Bucuresti pentru prezentari la Academia Romana (nicio delegatie nu a fost decontata la sange. De ex. motorina care a "curs" catre firma...). ...intr-a asociatie problema nu se pune din perspectiva profitului ci a lucrului pe care vrei sa-l oferi comunitatii, vrei sa oferi ceva celor din jur, atunci te sacrifici din dragoste, din patriotism, din altruism etc., etc. Cu modul de gandire prezentat, nu iti vei face comunitatea mai agreabila, tara mai educata, istoria facuta cunoscut celor din jur, etc. Dar fiecare dintre noi alegem asa cum ne gadim noi ca este mai bine! Link spre comentariu
viopa Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 Corect ce spui. Dar toate scopurile au un pret, indiferent pe ce pozitie se afla fiecare individ.Comunitatea o faci mai agreabila atunci cand ceea ce spui este corect ,adevarat, educi si faci cunoscuta istoria cu adevaruri si probe concrete..De masluiri suntem satui.Cu astea cred ca am spus aproximativ totul. Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 Sa nu fie cu suparare ca ma bag in discutia dumneavoastra dar asocitia trebuie ajutata (acolo din putinul nostru ) , eu sincer , cind am dat revista trimisa de la domnul Viski fiului meu a citito si replica a fost"CIND APARE URMATOAREA " (este in clasa a IX a la informatica ) . Hai sa ingropam "securea razboiului " si sa ducem mai departe toate cunostintele noastre . Maine imi intra salariu si am sa platesc la asociatie (poate chiar mai mult ) Va respect si va stimez . Link spre comentariu
feri.visky Postat Noiembrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 Va multumesc tuturor pentru ganduri bune... Am sa donez si eu ceva, ca sa pot sa dau drumul la revista. Azi am avut de platit salariile... dar maine este o alta zi. Probabil ca si revista se va scumpi, vor sa ma incarce si cu editarea (DTP-ul)... Asa ca voi reduce si tirajul la circa 300-350 lei! Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 Eu va ros sa-mi trimiteti revista ramburs 50 de lei ( in afara de transport )si .............. sa NE AJUTE DUMNEZEU . Stima la toti . Link spre comentariu
viopa Postat Noiembrie 14, 2014 Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 Ajutorul este dat pe jumatate. Pentru urmatorul numar sa pregatiti un articol. Ce ziceti d-le Dumitrache ? Link spre comentariu
feri.visky Postat Decembrie 4, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Ar fi foarte util sa trimiteti articole pe care le considerati utile pentru istoria patrimoniului "radio"... Anul 2015 este "decretat" anul Hurmuzescu (parintele radiofoniei romanesti, vezi http://proradioantic.ro/index.php?x=articole&id_stire=187). Ca urmare si unele articole, nu toaate, vor fi dedicate evenimentului! Merg articole legate de coheror, detectoare cu galena, aparate cu galena, eventual replica detectoarelor cu piliture de fier folosite de Dr. Hurmuzescu etc. Am luat deja legatura cu persoane reprezentand institutii dar, deocamdata, a raspuns pozitiv Muzeul Tehnic Dimitrie Lonida, Bucuresti. Am dat "bun de tipar" revista cu nr.12 dedicat tehnicii militare de transmisiuni folosita (si) de armata romana in WW1 si WW2, pentru a nu uita ca WW1 a fost declansata acum 100 de ani! Desi nu am inca toti banii pentru tipariretotus sper ca vom reusi!!! @dumitrache_s: va voi trimite revista de cum apare! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 14, 2014 Partajează Postat Decembrie 14, 2014 Vreau si eu revista,cu ramburs 50 lei.Multumesc. Link spre comentariu
feri.visky Postat Decembrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2014 Doar azi am reusit sa scot revistele de la tipografie, deci, inarmativa cu rabdare! Mai ales ca maine voi pleca la Viena pentru vreo doua saptamani de sarbatori... sper! Link spre comentariu
feri.visky Postat Decembrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Voi expedia revistele doar in ianuarie, saptamana a doua... cu scuzele de rigoare pentru intarzierea din cauza tipografiei! Link spre comentariu
viopa Postat Ianuarie 5, 2015 Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 Pentru inceput va zic tuturor "LA MULTI ANI!" Vin cu urmatoarele propuneri pentru acest an : -cotizatia sa fie aceeasi pentru toti colectionarii si cei ce posteaza anunturi, respectiv 50 lei; -pe lista de prioritati sa fie si alocarea sumelor [din cotizatii] pentru editarea revistei; -sa nu fie cheltuit nici un ban pentru delegatii; -taxarea tuturor anunturilor [iar insist]; -actualizarea datelor de pe prima pagina a asociatiei; -la lista cu donatii sa fie trecut si ce este donat. Deocamdata atat. Daca este nevoie de explicatii pot sa le dau oricui. Spor in toate ! Link spre comentariu
viopa Postat Ianuarie 8, 2015 Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Anul acesta nu se organizeaza nici o expozitie ? Macar una cu timbre, diplome, insigne si epoleti. Ar trebui, caci deja este posibil sa depaseasca numarul lor pe cel al aparatelor.Sau sa inteleg ca se schimba denumirea asociatiei? Ne trezim ca intr-o buna zi vor fi colectii de lame de ras , stranse pe cicluri de instructie, pe ani, etc. Link spre comentariu
nicolae57 Postat Ianuarie 12, 2015 Partajează Postat Ianuarie 12, 2015 Cu timbre nu cred, n-am mai vazut pe la chioscurile de ziare plicuri filatelice cu premii, dar ...exista si un dar...expozitii columbofile cu siguranata vom avea,porumbeii mesageri vor avea mare cautare, cica vor asti sa inchida facebook-ul. http://www.proradioantic.ro/index.php?x=item&id_p=11375 Link spre comentariu
feri.visky Postat Ianuarie 13, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2015 Vad ca avet un dar deosebit de a va stimula reciproc in a va creste gradul de excitabilitate la diverse teme si asta e bine pana la urma... In colectiile la care faceti referire sunt diverse obiecte si carti care acopera domeniul istoriei comunicatiilor, telecomunicatiilor si a istoriei tehnicii legata de electricitate si radiotehnica etc., lucru care de altfel va este clar si domniilor voastre. In alta ordine de idei: -am reusit sa expediez circa 80% din reviste; daca am omis, din gresala, vreo adresa va ro sa notificati... chiar si aici pe forum sau cu PM. -in 31 ianuarie organizam la Arad un mic simpozion dedicat aniversarii Dr. D. Hurmuzescu si o mini expozitie cu "coherori", detectoare cu galena si aparate din acea epoca. -financiar pasim cu dreptul in acest an (vezi articolul: http://www.proradioantic.ro/?id_stire=188) Multumesc celor care au trimis obsrvatii si aprecieri cu privire la revista. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum