Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Asociatia Pro Radio Antic --Ultima Actualizare--

feri.visky

Postări Recomandate

Am completat si eu un fomular cu 2 % si nu ma regasec in acea lista de pe antic.....DE CE???

Ca sa apareti ca donator/cotizant cu 2% trebuie sa-mi trimieti copia formularului 230 inregistrat la finante sau asteptati pana intra in contul asociatiei suma Dvs., dar nici in acest caz nu stiu numele, datele de pe fisa fiind screte. Voi stii doar judetul/orasul de unde provine suma... Vezi si explicatiile de pe sait!

Pot sa ma inscriu in asociatie si sa postez colectia sub pseudonim ???

Da! Insa adresa de e-mail trebuie sa fie valida! Evident ca, in acest caz adresa postala este inutilizabila.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Buna ziua.

Citez de pe http://http://www.proradioa...o/?id_stire=179: "O echipă formată din membrii şi simpatizanţii asociaţiei Pro Radio Antic participă la acest eveniment printr-o aniversare în domeniul patrimoniului tehnic".si "Perioada de desfăşurare a lucrărilor conferinţei este intre 29 iulie – 2 august a.c. în sălile Universităţii Transilvania din Braşov, expunerea noastră va avea loc în data de 31 iulie."

Intrebarea mea este: pot participa la aceasta conferinta doar membrii Proradioantic sau oricine?

Iertati-mi intrebarea poate stupida, va multumesc.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Din pacate voi intarzia cu revista "de toamna". Cauze: financiare cat si intarzierea cu care primesc materialele... Tema abordata este legata de tehnica de telecomunicatii militare...

Link spre comentariu

Intrebare pentru curatirea/actualizarea/schimbarea in bine a asociatiei. Se foloseste termenul "radio aflat in restaurare". Cat este acest timp? Nu ar fi mai bine ca  folosirea acestui termen sa  se faca pe o perioada determinata ? Sa zicem 1 [un] an, iar in cazul cand nu este restaurat acel aparat sa fie stres [ automat daca se poate]. Pe zi ce trece tot mai mare este harababura. Se doreste ca sa fie o ghena de fel si fel de lucruri vechi care au sau nu cu tematica asociatiei ?

Unii ce veti citi aceste randuri veti spune ca iar imi bat gura de pomana... Va promit ca este ultima...si vad ce mai fac cu munca mea...

Link spre comentariu

Ar trebui, ca voi ce-i care sunteti beneficiarii saitului sa va consultati, nu sa va balacariti, ce si cum sa faceti, ce si cum sa postati. Trebuie sa vedeti in fiecare membru, cate un partener cu care sa claditi, sa cladim ceva impreuna!

Recent am postat un "gunoi" in ochii multora. Dar este o piesa rara din al doilea razboi mondial care era utilizat si de armata romana. I "nostrii" l-au defrisat iar eu incerc sa-l readuc in... memorie. Pe un sait dedicat acestor repere a trezit interesul... http://www.wehrmacht-awards.com/forums/showthread.php?p=6606136#post6606136

"Cutia" este aici: http://www.proradioantic.ro/?x=item&id_p=11620, poate aveti ceva piese pentru...

Link spre comentariu

Intotdeauna gunoaiele sar in ochii unora cu pretentii...Am mers si merg pe principiul ca ceea ce am si cum am, ma reprezinta.

Deocamdata "piesa rara" de care vorbesti se poate numi doar carcasa cu doua transformatoare ,doua mufe si o siguranta.Piesele de care este nevoie, in ce regim sa fie contributia, donatie, plata in bani? Este posibil sa se gaseasca pe undeva si sa fi fost cumparate. Este posibil...

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Avem o noua aniversare... 60 de ani de la prima aparitie comerciala al unui radioreceptor portabil tranzistorizat... Regency TR1. Cu pretul initial de 49,95$ azi este vandut cu sute de dolari...

P.S. Am reusit, insfarsit sa trimit toate revistele la cei care au dorit-o. Multumesc tuturor  pentru rabdare!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Sunt intr-o situatie delicata in cazul revistei cu nr. 12! Nu s-au onorat promisiunile pentru articole si, mai grav este faptul ca nu am finante suficiente pentru tipografie.

Daca ati putea sa platiti in avans cotizatia pe anul 2015 s-ar putea salva situatia (aprox 40 mebrii cotizanti X 30 lei media= 1200 lei, revista costa 1450 lei, diferenta exista!)... Este vorba de 100 de ani de la primul razboi mondial in care Romania a avut o contributie imensa! Revista este dedicata acestui eveniment prin prezentarea unor tehnici de telecomunicatii folosite in acea perioada dar si tehnici din cel de al doilea razboi mondial.

Link spre comentariu

Buna de doua ori!

O data de binete  si o data ca-i buna solicitarea. Eu cred ca este cam mare  tupeul de a solicita anticipat cotizatia pentru anul viitor, pentru a scoate ultimul nr. al revistei in acest an. Si spun de ce. Primul motiv ar fi ca nu am vazut niciodata, in nici un an darea de seama cu felul cum au fost folosite resursele financiare si materiale. Urmatorul motiv este ca se administreaza foarte prost asociatia. Apoi urmeaza celelalte motive legat de respectarea regulamentului, de modul de inscriere [nu se mai inscriu cu numele real], de modul cum se posteaza anunturile. Apropos de anunturi la vanzare, stabileste un numar minim de anunturi [de ex. 10] la membrii inscrisi [doar unii sunt inscrisi pentru a posta la vanzari],membri ce platesc cotizatia, iar  peste acest numar sau care nu sunt inscrisi o suma de 5 lei pentru un anunt ce cuprinde un produs, indiferent ca il vinde sau nu. Se spune ca pentru  a face bani trebuie sa fii evreu, sa aduni ban cu ban, si nu cersind cum fac tiganii.

Si mai intreb, daca pentru acest numar platim in anul asta, pentru numerele din anul viitor vei cere sa platim pe urmatorii doi ani?

Te plangi ca nu ai subiecte. Ai, si ai cu cine sa le faci, cu oamenii de baza, cu " cei mai mari colectionari din tara".[stai linistit ca eu nu ma consider printre ei]. Numai eu pot sa-ti enumar acum 10 subiecte pe care le-as prezenta .EX. ; Asemanari si deosebiri intre aparatele unguresti dupa care au fost facute cele romanesti [balada, Unirea, Olt, Alianta, Dunarea -pe tuburi];Restaurari ale diferitelor aparate de radio. Dar intreb, ma motiveaza ceva  sa fac acest lucru ?  Dupa cum vad ca decurge activitatea nu ma trage inima.

Santem bagati in seama doar cand ai nevoie de bani si de subiecte.Vii cu "situatii delicate" si voarba mieroasa.

Sunt ferm convins ca nu vei spune nimic, ca si alte dati, la ceea ce am spus mai sus. Stai linistit ca tot asa voi sari sa te ajut.

Editat de feri.visky
Link spre comentariu

Buna viopa,

Am mai cerut in avans de la cei care pot sa transfere cotizatia (25 lei respectiv 50 lei pe an) cei care au putu au transferat cei care nu, nu. Dar nu este nici o problema. Mergem inainte cum putem.

Este adevarat ca ca doar de vreo doua ori am postat raportul cenzorului dar vazand interesul scazut pentru astfel de date am zis ca nu este de interes. Am sa revin cu postarea executiei bugetare.

Referitor la administrare, ce sa zic, nici eu nu sunt multumit de mine...

Am spus ca voi tine cont de propunerea ta la modificarea vanzarilor dar merge mai incet din cauza administratorului de server care e ocupat.

Propunerile de teme sunt bine venite dar trebuie ca cineva sa le si scrie... si pe tine, si pe altii v-am rugat sa ma ajutati dar...

Bine e ca aveti ochii atintiti pe mine si nu ma lasati sa dorm...

Va readuc aminte care sunt cheltuielie si veniturile posibile:

Venituri

Cotizatii: 1000 lei

Donatii: 2500 lei

2%: 500 lei

Altele 200 lei

Total: 4200 lei 

Cheltuieli

Sait: 1200 lei (sper sa ramana si la anul)

Reviste: 3000 lei (sper sa ramana)

Contabila: 1200 lei

Birotica: 250 lei (hartie, toner)

Altele, delegatii, banca: 900 Lei

Total: 6550 Lei

... si nu va spun cine suporta diferenta.

Atasez ultimul extras de cont. Cineva, din Miercurea Ciuc a donat 2%, dar nu stiu stine pentru ca plata vine de la Trezorerie.

T

post-175977-0-96717900-1415878536_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări