Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Asociatia Pro Radio Antic --Ultima Actualizare--

feri.visky

Postări Recomandate

Am expediat peste 30 de CD-uri, fara a mai completa si "ţidula" de ramburs... Am primit doar 3 (trei!) plati... dar nu a trecut inca anul (2014)!

V-as sugera ca pe la sfarsitul lui Ianuarie sa faceti cunoscute numele datornicilor , poate asa isi vor aminti ca nu au platit
Link spre comentariu

Am expediat peste 30 de CD-uri, fara a mai completa si "ţidula" de ramburs... Am primit doar 3 (trei!) plati... dar nu a trecut inca anul (2014)!

V-as sugera ca pe la sfarsitul lui Ianuarie sa faceti cunoscute numele datornicilor , poate asa isi vor aminti ca nu au platit
Este posibil ca unii datornici sa nu aibe legatura cu acest site.
Link spre comentariu
Sa-mi fie cu iertare dar am platit 30 lei ...

Pai, am scris despre cei care nu au onorat trimiterea... si nu am dat nume... Dvs. stati linistit, ati fost primul si ati platit si mai mult...

pentru viopa:

-dat fiind faptul ca am informat comunitatea si de pe acest forum am considerat necesar ca in cadrul la "ultima actualizare" sa aduc si aceasta informare

pentru jack:

-daca va fi cazul voi informa personal destinatarii, nu vreau sa pun la zid pe nimeni...

Ati vazut ca am adaugat la site posibilitatea de a comanda "on line" cd-ul si revista...

Am mai facut o modificare in sensul ca cel care devine membru cotizant are la dipspozitie sa-si tipareasca o legitimatie de membru. Pentru asta ar fi bine ca poza utiliztorului sa fie una care sa-l reprezinte... Asta aduce cu sine si modificarea ca un an de membralitate va fi considerat un an de la data platii...

Link spre comentariu

Am mai facut o modificare in sensul ca cel care devine membru cotizant are la dipspozitie sa-si tipareasca o legitimatie de membru. Pentru asta ar fi bine ca poza utiliztorului sa fie una care sa-l reprezinte... Asta aduce cu sine si modificarea ca un an de membralitate va fi considerat un an de la data platii...Pai de ce este nevoie sa-mi fac eu legitimatie?Daca doresc legitimatie imi trimit la asociatiune poza la dimesiunea care trebuie, iar Mr.prezidente, comitetul/persoana indrituita [care de ani de zile face legitimatii...]sa faca legitimatiile membrilor [cotizanti sau nu], editeaza/emit acea legitimatie iar prezidentele pune stampila si o semneaza.Nu asa se face normal ?Multi din platitori de cotizatie sunt samsari[cica negustori ] de aparate.De asta in anul 2013 sunt atatia platitori de cotizatie.Sigur, postarea anunturilor este legata de plata cotizatiei, doar nu credeti ca este asa din spirit civic fata de asociatiune...Daca va uitati pe lista cu platitori, sunt cam aceleasi persoane/colectionari ce au platit cotizatia an de an, apoi sunt samsarii de care vorbeam.Asta este...

Link spre comentariu

Ca sa o foloseasca la ce?Maine...poimaine vor cere si alte treburi,si daca nu sunt cereri masive din partea majoritatii membrilor eu zic sa nu-i scarpinati intre coarne,ca sfarsiti prin a va impunge.De ex eu nici acum n-am priceput de ce s-a schimbat(la cerere evident) criteriul de cautare/ordonare dupa indicativ al lampilor din colectii,cu criteriul de cautare dupa an de fabricatie,de cele mai multe ori incert(sau care o mai fi).Inainte era o placere sa cauti o lampa intr-o colectie...acum daca sunt 30 pagini de rasfoit,parca iti cam piere pofta...dar e o vorba,daca-i musai, cu placere.La multi ani si spor in noul an va doresc.

Link spre comentariu

@doru3160... pentru simplul motiv ca m-au batut la cap ca asa cum a fost nu era bine... acum tot ei ma bat la cap sa schimb la loc, desi exista selectia dupa criteriul de ordonare... Ce pot sa fac... Ar trebui sa am tot timpul o masina de vot activa pe site in care sa se voteze non-stop, iar site-ul sa execute automat dorinta majoritatii....

Link spre comentariu

Ar fi utila clarificarea metodelor de plata. Am fost la posta, am vrut sa completez mandat...mandat catre persoana fizica nu merge (nu pot scrie la nume si prenume, Asociatia...), mandat catre firma nu merge pentru ca trebuie trecute datele bancare, virament bancar iar nu merge...cum putem plati?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am platit cotizatia pe anul 2014 , va rog sa imi spuneti cum si unde sa trimit adresa pentru a putea sa primesc revistele .Stima.PS , am platit la BRD :Data 04-02-2014Depunere numerar nr.: 1402041040050001Suma 50 roni

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări