radianr Postat Noiembrie 23, 2013 Partajează Postat Noiembrie 23, 2013 Revista aniversara nr.10 este gata editata, sper ca saptamana viitoare va fi si tiparita... Deasemenea sper sa avem si un CD cu cele 10 numere... Multumim tuturor celor care au trimis articole si ne-au ajutat...Am primit revista.Multumesc Link spre comentariu
ciprivw Postat Noiembrie 24, 2013 Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 Buna seara,Ce numere ale revistei se mai pot cumpara? Link spre comentariu
feri.visky Postat Noiembrie 25, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Numerele disponibile sunt:4, 8, 9 si 10...si astept noi colaboratori... Link spre comentariu
feri.visky Postat Decembrie 1, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2013 A aparut si CD-ul promis... Pretul inclusiv expeditia si ramburs este de 18 lei... CD-ul contine in format PDF revistele aparute pana acum cu bune si cu rele... Folosesc prilejul pentru a multumi colaboratorilor... Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Decembrie 1, 2013 Partajează Postat Decembrie 1, 2013 Sa traiti, vreau si eu acest CD daca se poate , aveti adresa pe MP.Stima Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Decembrie 2, 2013 Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Se pare ca sunteti suparat pe mine de nu imi raspundeti , as fi dispus sa platesc si 30 de lei pe acest CD.Nu se poate asta e.....................Stima. Link spre comentariu
radianr Postat Decembrie 4, 2013 Partajează Postat Decembrie 4, 2013 Chiar daca a trecut ziua aniversarii, pun aici un link catre un site aniversar al SRR. Acum l-am "descoperit" si il consider foarte intersant. Cred ca merita pus si pe alte forum-uri. http://www.rador.ro/events/2013-11-01_a ... elici.html Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 4, 2013 Partajează Postat Decembrie 4, 2013 Intr-adevar foarte interesant,merita vazut,mai ales carul de reportaj. N-ai fi zis ca in '33 aveau asa ceva. Link spre comentariu
viopa Postat Decembrie 12, 2013 Partajează Postat Decembrie 12, 2013 Vad ca la vanzari nu mai apar anunturi din data de 07 decembrie, ce se intampa, nu se mai dau publicitatii ca sa fie trecute in ianuarie iar atunci vor fi conditionate de plata cotizatiei? Nu crezi ca este cam devreme ? Spor in toate ! Link spre comentariu
viopa Postat Decembrie 13, 2013 Partajează Postat Decembrie 13, 2013 Da, au aparut anunturile. Ramane de vazut cate zile are acest an si mai ales cate ore are ultima zi din an.Sa speram ca nu se intampa ca si anul trecut... Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Decembrie 18, 2013 Partajează Postat Decembrie 18, 2013 Am primit cd-ul ,foarte interesant , merita cumparat , va multumesc din suflet domnule Visky .Va urez multa sanatate si SARBATORI FERICITEPS aveti mp . Link spre comentariu
feri.visky Postat Decembrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2013 Am trimis CD-ul aniversar tuturor celor care le-au comandat. Fara formularul ramburs... nu se potrivea cu aniversarea! Ramane la latitudinea Dvs. forma in care sa trimiteti contributia pentru cheltuieli de editare si transport... Am adaugat un link si pe site pentru cei care doresc sa o comande: http://www.proradioantic.ro/?x=comanda_s&id=169 (pretul fiind de 18 lei cu taxe de expediere...). Multumesc tuturor pentru aprecieri... dar nu este numai meritul meu ci al tuturori celor care au avut deschidere sa... comunice la realizarea revistelor... Link spre comentariu
feri.visky Postat Ianuarie 1, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2014 Am expediat peste 30 de CD-uri, fara a mai completa si "ţidula" de ramburs... Am primit doar 3 (trei!) plati... dar nu a trecut inca anul (2014)! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 1, 2014 Administratori Partajează Postat Ianuarie 1, 2014 foarte urat din partea lor Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Ianuarie 2, 2014 Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 Sa-mi fie cu iertare dar am platit 30 lei la aceasta adresaDenumirea: Asociatia Pro Radio AnticAdresa: P-ta. Acad. Caius Iacob, Nr.4, Bl.R, Sc.A, Et.8, Ap.29; 310137 Arad, RomaniaVa rog sa-mi spuneti daca ati primit bani .Eu am platit in data de 20-12-2013 cu factura nr. 49 cu seria nr. 4986847 Atept raspunsul dumneavoastra.StimaPS pe mine ma cheama Dumitrache Catalin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum