Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Asociatia Pro Radio Antic --Ultima Actualizare--

feri.visky

Postări Recomandate

Revista aniversara nr.10 este gata editata, sper ca saptamana viitoare va fi si tiparita... Deasemenea sper sa avem si un CD cu cele 10 numere... Multumim tuturor celor care au trimis articole si ne-au ajutat...

Am primit revista.Multumesc
Link spre comentariu

A aparut si CD-ul promis... Pretul inclusiv expeditia si ramburs este de 18 lei... CD-ul contine in format PDF revistele aparute pana acum cu bune si cu rele... Folosesc prilejul pentru a multumi colaboratorilor...

Link spre comentariu

Vad ca la vanzari nu mai apar anunturi din data de 07 decembrie, ce se intampa, nu se mai dau publicitatii ca sa fie trecute in ianuarie iar atunci vor fi conditionate de plata cotizatiei? Nu crezi ca este cam devreme ? Spor in toate !

Link spre comentariu

Am trimis CD-ul aniversar tuturor celor care le-au comandat. Fara formularul ramburs... nu se potrivea cu aniversarea! Ramane la latitudinea Dvs. forma in care sa trimiteti contributia pentru cheltuieli de editare si transport...

Am adaugat un link si pe site pentru cei care doresc sa o comande: http://www.proradioantic.ro/?x=comanda_s&id=169 (pretul fiind de 18 lei cu taxe de expediere...).

Multumesc tuturor pentru aprecieri... dar nu este numai meritul meu ci al tuturori celor care au avut deschidere sa... comunice la realizarea revistelor...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Sa-mi fie cu iertare dar am platit 30 lei la aceasta adresaDenumirea: Asociatia Pro Radio AnticAdresa: P-ta. Acad. Caius Iacob, Nr.4, Bl.R, Sc.A, Et.8, Ap.29; 310137 Arad, RomaniaVa rog sa-mi spuneti daca ati primit bani .Eu am platit in data de 20-12-2013 cu factura nr. 49 cu seria nr. 4986847 Atept raspunsul dumneavoastra.StimaPS pe mine ma cheama Dumitrache Catalin

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări