Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Asociatia Pro Radio Antic --Ultima Actualizare--

feri.visky

Postări Recomandate

Imi cer scuze pentru ca am ripostat asa... dar, credeti-ma ca este extrem de greu sa te raportezi la ceea ce unii cred ca este bine... (tot acolo mai vezi si telefoane mobile de ultima generatie... colectibile? etc.) Asta este!

Speram in mai bine...

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Am reusit, intr-un final sa expediez revistele... Am trimis si celor care, in acest an nu au platit o minima cotizatie/contributie pentru functionarea site-ului, tiparirea revistei etc., si nici nu au redirectionat 2% din impozitul deja platit la stat...Astept sa-mi trimiteti articole pentru numarul aniversar 10!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am primit si eu revista ,dar ca si data trecuta, am returnat-o. Multumesc de munca depusa! Daca este nevoie voi pune in contul asociatiei cei 2 lei ce au fost pierduti...[Ca si data trecuta].Numai bine si la cat mai bune articole !

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Recent, a avut loc la Academia Romana Adunarea Generala CRIFST... Comitetul Roman de Istoria si Filosofia Stiintei si Tehnicii.

Mai multi membrii si apropiati ai Asociatiei au fost prezenti si au prezentat lucrari... Am prezentat o lucrare care incearca sa raspunda la intrebarea: A existat productie de tuburi electronice in Romania?

Mai pe larg aici: http://www.proradioantic.ro/?x=articole&id_stire=165

post-11663-139829693762_thumb.jpg

post-11663-13982969377_thumb.jpg

post-11663-139829693776_thumb.jpg

post-11663-139829693784_thumb.jpg

Link spre comentariu

Revista aniversara nr.10 este gata editata, sper ca saptamana viitoare va fi si tiparita... Deasemenea sper sa avem si un CD cu cele 10 numere... Multumim tuturor celor care au trimis articole si ne-au ajutat...

post-11663-13982970448_thumb.jpg

Link spre comentariu

A aparut la editura AGIR lucrarea coordonata de Doamna Nona Millea (desi de pe coperta nu se vede acest lucru...). Volumul doi al "istoriei traite" este mai degraba o colectie de prospecte de produse...

http://www.proradioantic.ro/?id_stire=168

Entuziasmul coordonatoarei este "subminata" de concluziile autorilor care invariabil se termina prin a spune ca dupa seria zero nu se gaseau producatori pentru a produce aparatele dezvoltate, indiferent ca vorbim de aparatura industriala "pasnica" sau de cea militara...

Lucrand in cercetare am avut ocazia sa lucrez cu foarte multe aparate industriale de la I.E.M.I., ... dar va pot spune ca aceste aparate nu se apropiau de parametrii aparatelor importate din Ungaria (E.M.G.), R.D.G. (R.F.T.), R.S.C. (Tesla) sau R.F.G (Hottinger), Olanda (Bruel&Kjaer) si de ce nu S.U.A. (M.T.S.)... Stiu ca produsele noastre au avut marele handicap al tehnologiilor si al materialelor speciale care au lipsit cu desavarsire... etc., ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări