Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Asociatia Pro Radio Antic --Ultima Actualizare--

feri.visky

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...

J A L N I C !!!

Si ne mai intrebam de ce nu avem membrii cotizanti.....dar ne mandrim cu numarul de vizitatori, care...

surpriza, este in continua crestere de cand expunem si pitipoance cu ..UKW.

Link spre comentariu

Pentru a evita astfel de situatii se pot modera posturile noi, asftel ca ele ar putea fi aprobate de un moderator al site-ului pt a fi publicate, cei care administreaza baza de date cred ca pot implementa o optiune de acest gen. E doar o idee...

Link spre comentariu

In general acolo apar aparate dintre ultimele aparate din colectii... dar cateodata, atunci cand imi place cate o "vechitura", il las mai mult timp ca pagina sa nu fie plina numai cu aparate mai recente ca si constructie...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am modificat un pic pagina de web Pro Radio Antic, spre disperarea unora si fericirea altora... Am scos de pe prima pagina cele doua domenii "predispuse" a fi poluate cu informatii neconcludente (EKG, carnet de UTC, carnet de membru de partid, telefoane mobile de ultima generatie etc., etc.). Voi pastra un timp aceasta configuratie...

Link spre comentariu

De ce mai dezgropati mortii? Faceti si voi ceva constructiv...

Ma pasioneaza indivizii care intervin numai cand descopera si ei erori evidente.... (Va surprind evidentele?).

Am "trimis" deja in spate pagina cu colectia respectiva... Care mai e problema? Nu ati inteles modificarea? Sau va place sa scormoniti in gunoi...

Sper sa pot sa fac site-ul mai viabil, si cu ajutorul vostru... deci scormoniti, scormoniti, scormoniti!

P.S. Un om cand isi face "mea culpa" il ridici...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări