viopa Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Felicitari celor ce au organizat."A dat DUMNEZEU " sa se faca o expozitie despre/cu casetofoane. Link spre comentariu
feri.visky Postat Septembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2012 O propunere pentru toti cei care au lucrari/aparate restaurate sau in curs de restaurare:-Revista Pro Radio Antic ofera posibilitatea prezentarii unui aparat restaurat de Dvs. O fotografie a aparatului cu un mic text de cateva randuri, o fotografie al Dvs. (daca doriti) si datele de contact... util mai ales pentru cei care abordeaza lucrari si pentru terte persoane...Nu costa! Trebuie doar sa-mi trimiteti poza (pozele) si textul (max. A5)... Link spre comentariu
feri.visky Postat Septembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Am mai actualizat cu poze... http://www.proradioantic.ro/?id_stire=150 Link spre comentariu
bansaraba Postat Octombrie 4, 2012 Partajează Postat Octombrie 4, 2012 Tin in mana un carnet de abonat pentru radioficare si altul pentru televiziune... mai am pe altundeva altele de televiziune si radio. Ma gandeam, oare nimeni nu colectioneaza timbre pentru taxa acelor servicii? Ar fi excelent un articol despre filatelia radio-tv-radioficare cu multe poze dupa timbre. O idee pentru numerele viitoare. Link spre comentariu
feri.visky Postat Octombrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Filatelistii sunt si ei ... o alta categorie... dar sunt... Astept cu nerabdare articolele de la cei care mi-au promis... Urmeaza un "pm"... Multumesc! ... si o "improspatare" la expozitia din Bucuresti despre magnetofoane... SUPERB!... http://www.proradioantic.ro/?id_stire=151 Link spre comentariu
feri.visky Postat Octombrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2012 O stire de ultima ora.... : http://www.proradioantic.ro/?id_stire=152 va asteptam!!! Link spre comentariu
bansaraba Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Tin in mana un carnet de abonat pentru radioficare si altul pentru televiziune... mai am pe altundeva altele de televiziune si radio. Ma gandeam, oare nimeni nu colectioneaza timbre pentru taxa acelor servicii? Ar fi excelent un articol despre filatelia radio-tv-radioficare cu multe poze dupa timbre. O idee pentru numerele viitoare.Dau o scanare pentru exemplificare Link spre comentariu
kripton Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Va salut, Este foarte util, edificator si bine pastrat acest document, unde se poate vedea ca reteaua de radioficare era in functiune si in 1985 . Ne puteti comunica data aproximativa pana la care aceasta retea a fost utilizata in zona ? Se poate vedea si timbrul pentru abonament la receptoarele cu galena, aici reactualizat pentru TV. Multumiri ! Link spre comentariu
bansaraba Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Excelent, eu am cartelele in fata si nu am observat timbrul cu galena... Deci probabil existau abonamente separate si pentru asa ceva. Legat de radioficare, nu stiu cand a disparut din Brasov, dar e posibil ca abia in 1989/90 sa-si fi incetat activitatea. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Depinde mult de zona,tin minte ca vara cand petreceam vacantele la tara,nu aveau radioficare,prin anii 70,in schimb aveau un Dunarea,la care ascultau seara,cand se potoleau in casa.Posibil timbrele alea sa fi fost valabile si pt detinatorii de aparate radio,si sa fi ramas inscriptionate cu radioficare.Ce e de retinut,e ca aveau valoare destul de mare pt acele vremuri,daca e sa facem comparatie cu veniturile de la fostele CAP-uri . .La orase,avea lumea salarii,deci isi permiteau mai multi "firma de cablu" Link spre comentariu
feri.visky Postat Octombrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2012 La Sesiunea de toamna al Departamentului Istoria Tehnicii (D.I.T.) al Academiei au participat sapte membrii Pro Radio Antic... Peste douzeci si cinci de persoane au ascultat cu interese prezentarile a 20... Am postat cateva poze si aici: http://www.proradioantic.ro/?id_stire=152 Link spre comentariu
feri.visky Postat Noiembrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 1 noiembrie, Ziua Radioului! http://www.proradioantic.ro/?id_stire=154 Link spre comentariu
feri.visky Postat Noiembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Cu regret, nu pot sa respect termenul de finalizare a revistei Pro Radio Antic... inca astept fotografiile la unele articole...Nu stiu de ce ne este asa de greu sa respectem niste termene... Link spre comentariu
feri.visky Postat Noiembrie 27, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 ...daca va grabiti cu plata cotizatiei pa anul 2013, (pentru unii, ce numar... infect!) voi reusii sa scot revista pana in craciun 2012 (ce numar echilibrat!!!)!!!Multumesc! Link spre comentariu
viopa Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Cred ca te referi cu plata cotizatiei pe 2012 la cei 1239 de membri inscrisi in asociatie ce nu au platit...Eu ma angajez sa platesc cotizatia anticipat pe 5 [cinci]ani , dar cu conditia sa stergi din lista pe cei ce nu au platit, cat si colectiile lor.As avea si pretentia de a face ordine prin colectii , dar ar fi prea cu tupeu din partea mea...[vreau cam multe irealizabile ].Cred ca sunt singurul ce iti mai zic cate ceva si te bag in seama...evident sporadic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum