Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Asociatia Pro Radio Antic --Ultima Actualizare--

feri.visky

Postări Recomandate

Rog pe toti cei care nu au redirectionat cei 2% din impozitul deja platit la stat sa o faca in contul Asociatiei Colectionarilor de Aparate Radio, Pro Radio Antic... nu lasati ca acei bani sa se piarda in buzunarul fara fund al bugetului de stat... aici puteti vedea cine ce si cat a donat si ceea ce s-au facut cu banii redirectionati... http://proradioantic.ro/ iar aici puteti descarca si formularul gata completat http://proradioantic.ro/index.php?x=donatii...

Urmare a modificarilor legislatiei, din pacate in acest an nu mai am voie sa redirectionez cei 2% din impozitul platit la stat ( este vorba de impozitul pe venturile din chirii).
Link spre comentariu

...este notabil faptul ca lumea incepe sa directioneze constient dar de multe ori si fortat cei 2% din impozitul deja platit la stat...... cetatenii au inceput sa inteleaga faptul ca nu-i costa nimic, ba mai mult, directionarea le da si satisfactia faptului ca, macar acesti bani, nu sunt pe mana unui slab administrator: Statul...... scolile "obliga" parintii sau aduca un numar cat mai mare de formulare 230...... firmele "sugereaza" angajatilor sa lase formularul acolo...... Bisericile "predica" si despre "directia" de directionare...Am auzit chiar si reclame la radio... e o bataie mare, mare... Totusi daca va place radioul si grija pentru documentarea si pastrarea patrimoniului industrial din acest domeniu nu ezitati sa depuneti formularul 230 (si alte formulare!) in directia Asociatiei...

Link spre comentariu
...este notabil faptul ca lumea incepe sa directioneze constient dar de multe ori si fortat cei 2% din impozitul deja platit la stat...

... firmele "sugereaza" angajatilor sa lase formularul acolo...

quote]

Si la firma mea ne "sugerau" directia dar nu am cedat asa ca am directionat tot catre noi.

Sper sa ajunga. :da

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

...am lasat mai multe numere la Gh. Mihai... puteti sa-l contactati...Pentru numarul 8 din toamna astept articole cu tema: RESTAURARE... am cateva promisiuni:-viopa-Carabas-Gh. Mihai-Pitagora-Dunareanupoate:-misa-nicolae57Sunt convins ca sunt multi care au restaurat cate ceva si procesul merita sa fie facut public...

Link spre comentariu

...este adevarat ce spune viopa... am avut discutii pe tema asta si eu am ramas cu impresia ca vom avea ceva din vasta lui experienta de restaurator in revista nr.8 dedicata restaurarii...

Link spre comentariu

Pentru revista nr.8 din toamna, cu subiectul "restaurarea" am primit articole de la:-pitagora-vsurducan-viskypromisiuni de la:-borbilau/ungur-carabas-gh. mihaiSper inca de la:-viopa-misa-dunareanu-nicolae57...si de la oricine care are pe inima... restaurarea si revista...Multumesc!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări