Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Asociatia Pro Radio Antic --Ultima Actualizare--

feri.visky

Postări Recomandate

Da asa este... Finantele au schimbat in ultima clipa formularul 230 de redirectionare a cotei de 2% di impozit...Am incercat sa pun formularul nou dar ceva este "agatat" de el din site-ul finantelor.... Asa ca mai incercam... si sa aveti rabdare...

Link spre comentariu

Nu este nevoie sa fie cerute scuze in numele meu, pot si singur, purtator de cuvant nu am angajat pe nimeni.Lingaii se cunosc cine sunt.Masurile pentru a nu fi sterse pozele si apoi sa fie repostate trebuiau luate asupra colectionarilor in cauza. Se cunosteau care sunt.Raspunsul la posibilitatea de a posta pana la plata cotizatiei, tot nu-i clar. Daca nu am platit, nu pot posta, dar este greu sa dam raspuns clar, mai bine evaziv. Inteleg ca nu am platit, sunt simpatizant si pot posta 10 aparate.Despre faptul ca mi s-a cerut un articol pentru revista, da, tot sub forma evaziva.Cat priveste denumirea asociatiei, am mai spus-o, trebuia sa se numeasca "Asociatie colectionarului de radio Pro Radio Antic-Feri Visky din Romania ". Nu are cum sa ma deranjeze cuvantul Romania.Ba dimpotriva.Multumesc pentru raspunsuri ! Nu mai am nevoie de altele.

Link spre comentariu
Vizitator radioatiq

Si eu am sters piese din colectie si le-am repus. Scopul nu a fost sa apara pe prima pagina....ehe pina mi-am dat eu seama ca exista gaselnita asta , totul era prea aranjat. Dar motivul a fost ca siteul, ca orice site nu e perfect. Unele aparate apareau cu text, altele nu ma lasau sa pun textul. Chestia asta o mai am si acum Dar am gasit rezolvarea, scriu in word si ii dau copy-paste. Asa ca nu mai am nevoie sa sterg si sa "pun pe prima pagina". Dar trebuie sa recunosc, gaselnita nu a fost frumoasa, dreprt pentru care : imi cer miiiiiiiiiiii de scuze.

Link spre comentariu
Vizitator radioatiq

Am scris postul de mai sus sub forma de gluma. Romanu tot roman e ...dar nu are importanta. Sint unul din "LINGAII" care sustine siteul pentru actul de culturalizare. Nu am nici o relatie cu acest site sau Dl Visky afara de faptul ca am acolo citeva aparate si pun anunturi din cind in cind. Am vrut sa scriu altceva aici, dar sint sigur ca ar fi sarit mustarul multora care doar dau cu bita in Dl Visky si siteul Pro Radio Antic fara sa gindeasca la efortul de munca si timp consumat si desigur la cel material. Apreciez siteul si il respect pentru tot ceea ce aduce bun si nu ma indoiesc de faptul ca tocmai asta produce atita gelozie si revolta din partea unor membrii...aici, da , se potriveste chestia cu romanul e tot roman. Si recunosc ca am avut si eu surpriza sa nu pot pune piese in plus. M-am lamurit ca nu pot din cauza ca nu platisem cotizatia, dar stiti ce? Nu am sarit revoltat sa il musc pe Dl Visky ci m-am rusinat profund ca nu am platit, din neglijenta acei amariti de 50 lei care oricum nu ajung pentru revista si site impreuna. Asa ca am platit , apoi am asteptat linistit, fara sa presez, pina cind Dl Visky a avut timp sa faca ce trebuie. Asa cum am spus in postarea precedenta, siteul nu e perfect, dar e mai bine facut decit multe altele pe care le stiu, si cu toate aceste mici probleme , are impactul potrivit pentru poporul roman si asa prea obidit din cauze care nu sint demne de mentionat aici. Consider ca e timpul sa punem de-o parte mindria personala excesiva , sa privim putin in oglinda si in jurul nostru si sa acceptam faptul ca modestia si ingaduinta sint CALITATI. Profitati de aceste calitati domnilor, pe care neindoios, le aveti, chiar daca momentan sint pierdute undeva in coltul sufletului dumneavoastra , si asta numai din cauza raului venit dintr-o directie complet diferita si nu de la siteul Pro Radio Antic, si , in loc sa aduceti public revolta personala, sa participati efectiv la popularizarea pozitiva si succesul acestui site. Va doresc numai bine

Link spre comentariu

Am doar o intrebare, d-le Dunarean, de ce sunteti inscris de doua ori pe acest forum ? O data "tubeman" si acum "radioatiq".Feri, te rog sa validezi stergerea aparatelor din colectia mea. Nu voi reposta,nici o grija.Multumesc!

Link spre comentariu

Am doar o intrebare, d-le Dunarean, de ce sunteti inscris de doua ori pe acest forum ? O data "tubeman" si acum "radioatiq".Feri, te rog sa validezi stergerea aparatelor din colectia mea. Nu voi reposta,nici o grija.Multumesc!

Am activat... tubeman e tubeman si radioatiq e radioatic ii cunosc...
Link spre comentariu
Vizitator radioatiq

Dle. Viopa, nu stiu cine e tubeman si nu stiu ce as putea face cu 2 conturi aici. Nu cred ca aveti nevoie sa faceti asta. Ce am scris eu nu este indreptat in mod specific impotriva dumneavoastra, dar am scris, pentru ca urmaresc din punct de vedere , pur hobistic, activitatea siteului ProRadioAntic si cred ca am citit cel putin 5 comentarii de revolta venite din directii diferite si care , mai toate fac dintr-un lucru minor, furtuna Apocalipsei. Consider ca nici siteul si nici Dl. Visky nu merita asa un tratament din partea oricarui membru, sau nemembru care , de ce sa nu o recunoastem, mai mult sau mai putin , profita pentru a populariza fie o colectie, fie o oferta de vinzare, fie o dorinta de cumparare, Si astea toate "pidijaba" , sau aproape daca ne lasa inima sa platim o modesta cotizatie. Desigur unii partiipa activ si depun efort pentru functionarea siteului, si nu avem cum sa folosim apelativul acela pe care nu il mai mmentionez, pentru simplul motiv ca este irational sa credem ca cineva devine milionar din acest site.....ACUM, trebuie sa marturisesc , mi-ar parea deosebit de rau sa va retrageti colectia, mai ales daca ar fi din cauza comentariului meu, dar desigur sinteti liber sa o faceti daca doriti sa ne pedepsiti pe unii care , poate avem dreptate. Un singur lucru va pot insa spune, cind treceti prin Timisoara, voi fi bucuros sa va am oaspete si veti vedea ca putem fi foarte buni prieteni, si veti ride cu hohote de micile neintelegeri mentionate aici. Eu , personal, consider aceste colectii, un material extraordinar , pentru copiii, nostri. Ei trebuie sa beneficieze de ele, si daca nu gasim un PRIMAR mai acatarii, care sa accepte formarea unui muzeu cu colectiile noastre, m-i se pare de-a dreptul brutal sa interzici copiilor dreptul de a le vedea macar pe siteul ProRadioAntic si de a-si pune intrebarea care , ca om si colectionar, nu te poate lasa rece: " Tati, asa era un radio? Ala e chiar un radio, dar cum merge Ta, ce are inauntru, e la curent ?"Eu va doresc tuturor numai bine.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Rog pe toti cei care nu au redirectionat cei 2% din impozitul deja platit la stat sa o faca in contul Asociatiei Colectionarilor de Aparate Radio, Pro Radio Antic... nu lasati ca acei bani sa se piarda in buzunarul fara fund al bugetului de stat... aici puteti vedea cine ce si cat a donat si ceea ce s-au facut cu banii redirectionati... http://proradioantic.ro/ iar aici puteti descarca si formularul gata completat http://proradioantic.ro/index.php?x=donatii...

Expozitie la Pecica, jud Arad, http://proradioantic.ro/index.php?id_stire=147

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări