Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Asociatia Pro Radio Antic --Ultima Actualizare--

feri.visky

Postări Recomandate

Pai da... asta spuneam in text ca numai tiparesc nimic in luna decembrie... a fost o lectie... din pacate mai sunt si alte greseli...

Probabil ca se putea rezolva (s-ar putea rezolva) cu o erata printata pe un A4/A5 la sfarsit, in cazul in care erorile sunt mai serioase, si nu doar simple greseli la cuvinte.
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Am reusit sa expediez vreo 80 de bucati de reviste Pro Radio Antic nr 5-6/2011 la toti cei care sprijina Asociatia Colectionarilor... din pacate nu la toti cu "erata", dar cu siguranta o sa stiti cum sa descurcati... "incurcarea"...

Daca sunt membrii inscrisi si care doresc revista va rog sa-mi comunicati adresa... cei pe care i-am uitat sa-mi dea de veste...

Link spre comentariu

Am reusit sa expediez vreo 80 de bucati de reviste Pro Radio Antic nr 5-6/2011 la toti cei care sprijina Asociatia Colectionarilor... din pacate nu la toti cu "erata", dar cu siguranta o sa stiti cum sa descurcati... "incurcarea"...

Daca sunt membrii inscrisi si care doresc revista va rog sa-mi comunicati adresa... cei pe care i-am uitat sa-mi dea de veste...

Multumesc foarte mult pentru revista....!!!!!!!!!!!!!
Link spre comentariu

Multumesc foarte mult pentru revista....!!!!!!!!!!!!!

am primit plicul cu revistele, va multumesc.

ca sa glumesc un pic, am fost oarecum surprins si am crezut ca sunt revistele care ar fi trebuit sa vina acum doi ani si nu au ajuns niciodata....

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Cu extrema placere... daca ai putea sa-i transmiti si lui Jercan una... Daca mai ai nevoie Mihai mai are...

o sa iau legatura cu Laurentiu ,am vorbit si cu Mihai,stiu ca mai are
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

up... am trimis...As fi mai linistit daca cei care au de comunicat ceva (interesant... si poze) despre Tehnoton, ati da, macar un semn...Este luna februarie, si timpul zboara... si numarul 7 al revistei nu doresc sa-l scriu... de unul singur...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Rog sa fiu lamurit in legatura cu un aspect.Am dorit seara trecuta,sa sterg/retrag un radio din colectia personala si am primit instiintare automata ca trebuie sa astept confirmarea de la administrator. Intreb, imi este interzis accesul la stergerea aparatelor din colectia personala doar mie , deoarece am tot afirmat ca trebuie sa iau o hotarare la inceputul acestui an, de a ramane sau retrage din "asociatie "? Sau este pentru toata lumea aceasta functie nou introdusa?Nu cumva este gresit pusa? Poate era mai necesar verificarea a ceea ce se posteaza [calitate, s. a. criterii normale]. Atata timp cat este , citez,"benevola" inscrierea si postarea, tot asa trebuie sa fie si hotararea de a retrage din colectie a unui aparat, fara acordul si instiintarea proprietarului/administratorului si ce-o mai fi respectiva persoana.Consider ca mi-a fost ingradit dreptul de a retrage oricand doresc un aparat sau colectie si rog sa fiu pus in situatia anterioara.Am primit si eu revista pe anul trecut, pe care o numesc "2 in 1 " si intreb, cum este considerata o revista ca fiind numar dublu ? Cand apare cu numar de file dublu si pretul normal dublu, sau cand apare cu un numar normal [ca si celelalte numere] dar pretul este cat doua numere? Nu trebuia la numar dublu sa fie si cu numar de file dublu ? Atat de "nepretuita" este aceasta revista "2 in 1" incat nu are trecut pretul? Vreau sa stiu, ca la inceput de an am platit cotizata intreaga si doua numere de revista.Nu este vorba de 4 sau 8 lei pe care i-am dat , ci de principiu si transparenta, si...Inca nu am postat anul asta nici un aparat. Este cumva blocat accesul la postare pana ce voi plati cotizatia? Ca ma astept si la acest lucru.Un control financiar-contabil , de cand nu ati mai avut ?Alta intrebare, daca se fac modificari la sit-ul asociatiei, nu este corect si normal sa fie adus la cunostinta tuturor ?Acum poate este ultima intrebare , de ce nu se pot mari pozale mai mult? Sa nu se vada "FACATURILE" din aparate , indiferent ale cui sunt ?Daca mai sunt colectionari ce au intampinat greutati in activitatile legate de asociatie, pot sa continuie si sa expuna aici pentru a primi explicatiile cuvenite. Mi se pare corect sa fim instiintati si lamuriti.Pana la urma suntem intr-o asociatie nationala, a colectionarilor din Romania. Altfel se poate cere in instanta retragerea denumirii si a toate ce decurg.In functie de cat de repede se raspunde de Feri Visky la ce am scris, si daca nu se ingradeste nimanui accesul la retragerea aparatelor din colectia expusa, voi lua hotararea de a mai fi cu colectia expusa. Sunt foarte hotarat sa merg si la alte autoritati daca nu se revine la situatia anterioara. Consider ca este un drept ce mi-a fost incalcat.De un lucru sunt constient, ca mama nu m-a facut cu aparate de radio in mana[nici macar cu un filament de lampa in mana], si nici colectionar....PS.1. Sper ca raspunsurile vor fi clare pentru toata lumea, nu batand campii si cerandu-ne "miiiiiiiiiii' de scuze.2. Sper ca nu mi se v-a ingradi accesul la diferite functii de pe site.3.Sper ca nu il mananca "pe cineva "la degete sa stearga ce am scris.4. Rog lingaii sa se abtina...

Link spre comentariu

Imi cer scuze in numele lui "viopa" pentru faptul de a va califica "lingai" doar pentru simplul fapt ca va exprimati sincer opiniile...

Rog sa fiu lamurit in legatura cu un aspect.

Am dorit seara trecuta,sa sterg/retrag un radio din colectia personala si am primit instiintare automata ca trebuie sa astept confirmarea de la administrator. Intreb, imi este interzis accesul la stergerea aparatelor din colectia personala doar mie , deoarece am tot afirmat ca trebuie sa iau o hotarare la inceputul acestui an, de a ramane sau retrage din "asociatie "? Sau este pentru toata lumea aceasta functie nou introdusa?

Nu cumva este gresit pusa? Poate era mai necesar verificarea a ceea ce se posteaza [calitate, s. a. criterii normale]. Atata timp cat este , citez,"benevola" inscrierea si postarea, tot asa trebuie sa fie si hotararea de a retrage din colectie a unui aparat, fara acordul si instiintarea proprietarului/administratorului si ce-o mai fi respectiva persoana.

Consider ca mi-a fost ingradit dreptul de a retrage oricand doresc un aparat sau colectie si rog sa fiu pus in situatia anterioara.

Referitor la stergerea pozelor: explicatia si solutia au fost tratate pe larg pe forum! Unii colectionari isi stergeau aparatele din colectie apoi il reintroduceau, acesta afisandu-se tot pe primul loc la "recent introduse". Aceasta practica a generat nemultumiri. De aceea se pot sterge poze din colectii dar pana la modificarea functionarii site-ului acceptati acest impediment.

Am primit si eu revista pe anul trecut, pe care o numesc "2 in 1 " si intreb, cum este considerata o revista ca fiind numar dublu ? Cand apare cu numar de file dublu si pretul normal dublu, sau cand apare cu un numar normal [ca si celelalte numere] dar pretul este cat doua numere? Nu trebuia la numar dublu sa fie si cu numar de file dublu ? Atat de "nepretuita" este aceasta revista "2 in 1" incat nu are trecut pretul? Vreau sa stiu, ca la inceput de an am platit cotizata intreaga si doua numere de revista.Nu este vorba de 4 sau 8 lei pe care i-am dat , ci de principiu si transparenta, si...

Revista nu a putut sa fie mai "grasa" din motive aratate deja... lipsa colaboratorilor in ceea mai mare masura. Am vrut sa pastrez numerotarea de doua numere pe an... atat. Am cerut si de la Dvs. un mic material despre reconditionarea casetelor dar....

Inca nu am postat anul asta nici un aparat. Este cumva blocat accesul la postare pana ce voi plati cotizatia? Ca ma astept si la acest lucru.

Numarul de postari este limitat la 10 in cazul membrilor simpatizanti

Un control financiar-contabil , de cand nu ati mai avut ?

Controlul financiar la orice Societate, Asociatie, Club etc. se face de expertul financiar contabil care semneaza bilantul si isi asuma corectitudinea datelor si a intocmirii. In caz de suspiciuni, la verificarea bilantului garda financiara se sesizeaza din oficiu.

Alta intrebare, daca se fac modificari la sit-ul asociatiei, nu este corect si normal sa fie adus la cunostinta tuturor ?

In general modificarile au fost discutate si aici pe forum. In toate cazurile, dupa logare vi se aduc la cunostiinta, ce puteti si ce nu, pe site

Acum poate este ultima intrebare , de ce nu se pot mari pozale mai mult? Sa nu se vada "FACATURILE" din aparate , indiferent ale cui sunt ?

Sincer? Nu stiu! Unele poze se pot mari altele nu. Inca nu am un diagnostic...

Daca mai sunt colectionari ce au intampinat greutati in activitatile legate de asociatie, pot sa continuie si sa expuna aici pentru a primi explicatiile cuvenite. Mi se pare corect sa fim instiintati si lamuriti.

Pana la urma suntem intr-o asociatie nationala, a colectionarilor din Romania. Altfel se poate cere in instanta retragerea denumirii si a toate ce decurg.

Este curios ca sunteti deranjat de faptul ca in descrierea Asociatiei Pro Radio Antic figureaza termenul de ROMANIA... . Eu nu sunt deranjat! Dar daca doriti sa-l retragem organizati un referendum...

In functie de cat de repede se raspunde de Feri Visky la ce am scris, si daca nu se ingradeste nimanui accesul la retragerea aparatelor din colectia expusa, voi lua hotararea de a mai fi cu colectia expusa. Sunt foarte hotarat sa merg si la alte autoritati daca nu se revine la situatia anterioara. Consider ca este un drept ce mi-a fost incalcat.

De un lucru sunt constient, ca mama nu m-a facut cu aparate de radio in mana[nici macar cu un filament de lampa in mana], si nici colectionar....??????????

In momentul in care ati aderat la Asociatie prin inscrierea pe pagina de web ati fost de acord cu termenele si conditiile de utilizare al site-ului.

PS.1. Sper ca raspunsurile vor fi clare pentru toata lumea, nu batand campii si cerandu-ne "miiiiiiiiiii' de scuze.

2. Sper ca nu mi se v-a ingradi accesul la diferite functii de pe site.

3.Sper ca nu il mananca "pe cineva "la degete sa stearga ce am scris.

4. Rog lingaii sa se abtina...

...si miiiiiiiiiiiiiii de scuze! Mai trebuie sa ai si simtul umorului...
Link spre comentariu

Este cumva blocat accesul la postare pana ce voi plati cotizatia?

Numarul de postari este limitat la 10 in cazul membrilor simpatizanti

Deci, este membru simpatizant cine nu a platit cotizatia pe anul in curs,chiar daca are colectii mai mari de 10 obiecte,si perspectiva de a plati cotizatia pt a-si pastra statutul(de membru cotizant).

Cu alte cuvinte,pe anul trecut ati avut voie ca ati platit,anul asta n-ati platit,nu mai puteti adauga obiecte la colectii,pana nu platiti,cred ca asta ar fi traducerea mai pe intelesul tuturor a raspunsului d-voastra,daca gresesc,va rog sa ma corectati.

Acum,oricat de dornic as fi la afisarea aparatelor pe acest site(desi,le adun cu mult inainte de a sti ca exista asa ceva),la ce geruri cumplite au fost,si mormane de zapada ca n-ai unde parca o masina,cu riscul de a retrage tot,si nu ma duc la finante sa depun formularul,care intre noi fie vorba,am vrut sa-l descarc si nu a mers...soarta :rade:

Poate daca da putin caldura,intram cu totii in normalitate.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări