Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Asociatia Pro Radio Antic --Ultima Actualizare--

feri.visky

Postări Recomandate

Foarte bine, dpdv al beneficiarului, d-l Borbilau sa continue aflarea a cat mai multor relicve, ca din mozaic si resturi putem sa aflam istoria. Cu conditia ca si cei care vocifereaza sa ne arate ceva in tema si sa nu tina pentru ei (deocamdata, doar d-l Feri a mai postat despre Record 49U, deci nu avem multe informatii vizuale). D-l Borbilau a fost precis si a scris acolo ca este vorba de exemplare modificate. Nu a afirmat altceva, ci doar a prezentat situatia concreta, fara sa impuna acele exemplare ca reprezentand originalele. Este distractiva situatia: astfel de modificari au fost facute cu multi ani in urma (la cererea proprietarilor de a se gasi o solutie pentru repunerea in functiune), nu de d-l Borbilau, ci de catre diversi depanatori autorizati - iar astazi, cam aceiasi meseriasi de altadata se arata foarte scrupulosi, neprihaniti...Deci, eu propun sa se faca o sectiune in care moderatorii sa transleze exemplarele pe care le considera conforme cu originarele, iar d-l Borbilau sa continue neagresat (jalnica este imaginea cu nebunul din restaurant!) sa descopere cat mai multe radiouri romanesti (in colectia sa, care nu inseamna patimoniu neaparat). Ar mai fi o chestie, cei docti si cu multa experienta sa colaboreze cu cei care exceleaza in aflarea radiourilor si sa iasa o conlucrare, adica munca in echipa, dar dupa atatea vorbe jignitoare si cu invidie nu se intrevede o situatie mai evoluata.

Link spre comentariu

@Selena:... un raspuns cat se poate de ok!@kripton:... observatia Dvs. este foarte extinsa si se centreaza pe perfectiune. In principiu asa este. Insa de cele mai multe ori ceea ce se colectioneaza este departe de a fi un original. Nu am colectiona nimic daca am tine de cont ceea ce expuneti. In plus un aparat deteriorat sau modificat poate spune lucruri in plus si completeaza un aparat gasit perfect ... iar despre un aparat care a fost "over" restaurat ce sa mai zic... Prefer un aparat chiar si modificat de... vreme cum este si acel S49-U... acest lucru spune ceva despre fiabilitatea alimentarii serie si acest aparat alatur de un alt aparat complet face ca patrimoniul sa fie patrimoniu...@viopa:... revista nu mai este trimisa gratuit in contul cotizatiei... cei care au primit-o asa, au trimis si o donatie speciala in contul Asociatiei, cum de altfel ai facut si tu...Atasez cateva pagini, de fapt toate paginile cu radioreceptoare care exista la Szeged in Muzeul orasului... Sa nu va surprinda ceea ce veti vedea...

Link spre comentariu

In legatura cu raspunsul despre revista nu mai inteleg nimic. Ori sant greu de cap, ori sunt obosit dupa o zi, dupa cele ce am facut... Cred ca este prima varianta...Ce trebuie sa mai fac ca sa primesc revistele pe acest an ?Eu am respectat si am platit asa cum au fost facute conditiile la inceput de an, ambele numere ce ar fi trebuit sa apara. Nu stiu sa fi aparut. Daca am intrat in hora, continui, este nevoie si de alti bani ? Platesc. Dar pun intrebarea pertinenta, au aparut cele doua numere, sau 'doua in unul '? Eu am respectat conditiile puse de asociatie, sa platesc cele doua numere si prin urmare astept sa le primesc.Sau voi fi anuntat ca, se reporteaza suma aferenta celor doua numere, pe la anul. Nimic anormal, se mai practica metoda...Atunci si eu am pretentia sa pot beneficia de serviciile saitului,si sa platesc la urmatorul an. Nu? Am primit un raspuns " in coada de peste", stil cunoscut ...Unde sunt revistele? Sunt la secret?Of, lume !...P. S. Nu este nevoie de exemple cu alte saituri ce au aparate de radio foarte deteriorate.Asta nu inseamna ca sa toleram acest lucru. Sa luam ce-i bun, nu opusul...

Link spre comentariu

@viopa: Revista inca nu este gata... fi sigur ca o vei primi... in 2011!

In legatura cu:... exemplare care nu ne trebuiesc si vorbirea belicosa, razboinica avem exemple destule in... politica... .

@in general: Eu vorbesc despre... dragoste... s-ati iubesti colectia, sa iubesti colectia celorlati, sa iubesti cate un exemplar rar, care mai apare, asa deteriorat cum apare... asta inseamna toleranta fata de o pasiune si un patrimoniu, care dincolo de "national", "patriotic" este unul UNIVERSAL! Doar in masura in care devine UNIVERSAL va deveni si NATIONAL si PATRIOTIC!

...iar unii vor sa nu tolereze, sa nu primeasca, sa nu accepte, vor sa se c**e si sa se p**e etc. pe colectii prezentate pe site...

Link spre comentariu

Nu am vazut pe nimeni sa fi zic ca-si face treburile mari sau mici pe/in colectiile unora. Posibil sa fi discutat cu cineva pe privat, iar acum sa le scoateti in public, ceea ce nu-i bine...Chiloteii murdari cu respectivele murdarii, se spala cu masinile de spalat particulare..., adica nu in public.Asta este.Nu ?

Link spre comentariu

...atunci, nu ai citit suficient de repede comentariile... Fie autorii colectiilor, fie eu am apucat sa sterg mai repede...Nu m-a lasat inima, sa se vada cum ne spalam noi rufele...P.S. Ai primit ceea ce am trimis?

Link spre comentariu

In concluzie , cu tot respectul , va sugerez ca ori sa existe o sectiune pe site , numai cu aparate de patrimoniu ori sa facem curatenie . Moderatorii ( prin consultatii in comun ) sa poata elimina gunoaiele , eventual in urma unui anunt dovedit .Acesti moderatori sa fie trecuti undeva la vedere , fiecare cu domeniul sau specific de activitate .Nu ma consider atotstiutor ( si computerul meu mai greseste din cauza mea ) dar atata cat pot , voi cauta sa impiedic aceste exagerari cu pretentii de patrimoniu .Mantionez ca tot ce am scris este punctul meu personal de vedere iar daca gresesc , mea culpa , insa doresc , macar pana la Sarbatori ( si nu dupa ), sa clarificam situatia , sper cu ceva concret si clar .Cu respect, nu doresc redeschiderea discutiilor mai vechi , raspunsul D-vs. va fi hotarator in acest sens .

Se pare ca raspunsul a venit: ia uitati-va pe site la cum arata prima pagina astazi:http://www.proradioantic.ro/ cam asa ar trebui sa arate un site serios de colectionari de "antichitati".Nu-mi dau seama ce s-a intamplat dar cineva a facut curatenie si daca se mentine poate ma hotarasc sa ies din "greva" declarata in primavara ca sa incep sa public bunatatile stranse peste vara . :aplauze :aplauze
Link spre comentariu

Nichisoru, stai linistit, singura persoana ce poate sa fac modificari este administratorul/proprietarul acestui forum. A postat aparate aflate in colectiile voastre, dar ca sa nu bata la ochi, a postat si unul de-al lui.Sper ca am fost inteles.Sicer m-am si saturat sa mai bat din gura. Voi vedea ce fac dupa 31 decembrie , anul curent...Feri, ai primit coletul de la mine?

Link spre comentariu

Referitor la site:1. Am reintrodus anunturile gratuite...2. Am ales (ca un timp) sa afisez pe prima pagina aparatele care au primit cele mai multe voturi... in ordinea descrescatoare a numerelor (si nu intr-o alta ordine, preferentiala...).Obs.: Probabil ca voi reveni la modul de afisare a "recentelor puse" pentru ca astfel vom afla cu ce se mai lauda lumea... dar nu se vor putea sterge elementele unei colectii (astfel ca un obiect postat mai demult sa fie readus iarasi pe prima pagina, cum au procedat unii).Referitor la vesnicele insinuari si presupuneri ar fi mult mai productiv daca observatiile pe care le avem sa le comunicam "intern" si apoi sa le rezolvam. Macar noi, moderatorii......si un mod interesant de prezentare in expozitie a aparatelor de radioa... in criza...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Dupa o saptamana de incantare in care am admirat radiourile lui Honoriu Oprea,revin in forta MIZERIILE.Speram sa scapam de acest cosmar dupa cum ne-a promis domnul Visky.N-a fost sa fie,obiectele expuse in colectii se pot sterge si reintroduce astfel incat sa apara in lista primelor sase de pe prima pagina.Incep sa inteleg atitudinea lui Sandu Anton de a-si varsa fecalele peste colectia acestui domn cu grave probleme comportamentale.Acea oribilitate de combina de taraba, a mai fost expusa,mult mai murdara ce-i drept.Acum, spalata, e ca noua.

Link spre comentariu

Dupa o saptamana de incantare in care am admirat radiourile lui Honoriu Oprea,revin in forta MIZERIILE.Speram sa scapam de acest cosmar dupa cum ne-a promis domnul Visky.N-a fost sa fie,obiectele expuse in colectii se pot sterge si reintroduce astfel incat sa apara in lista primelor sase de pe prima pagina.Incep sa inteleg atitudinea lui Sandu Anton de a-si varsa fecalele peste colectia acestui domn cu grave probleme comportamentale.Acea oribilitate de combina de taraba, a mai fost expusa,mult mai murdara ce-i drept.Acum, spalata, e ca noua.

Eu nu cred ca e acelasi exemplar. Individul are si duplicate, rade tot ce prinde prin targ fara nici un discernamant.Cantitate nu calitate!!! :nebun: :nebun: :nebun: PS:Saptamana trecuta am luat de curiozitate un radio cu veioza ca al "colegului" nostru (2 lei) dar fara abajur. http://www.proradioantic.ro/index.php?x=item&id_p=6515Radioul este un receptor cu amplificare directa (UL-UM) asemanator cu cel care se vindea in kituri pentru incepatori.Daca ma supar il pun si eu pe site la noutati (dupa o restaurare minutioasa). :dans: :dans:
Link spre comentariu

Nu fiti invidiosi... Colectionarul are aparate de radio fabricate de TEHNOTON, cu 4 ani inainte de "semnarea decretului de infiintare "... Si are montat un LED...mare lucru.Eu imi scot palaria, toata stima din partea mea...

Link spre comentariu

Ca moderator, viopa, ai fi putut sa comentez civilizat greselile si scaparile unora dintre colectionari... Asa insa... unii au o placere sadica de a "rumega" erori, care s-ar fi putut rezolva intre membrii, in cea mai placuta colaborare...Nu zic ca nu aveti si dreptate, dar trebuie sa va spun, ca va scapa si multe, multe, foarte multe... Dar nu asta este important ci faptul ca (trebuie sa) avem dorinta de a colabora sa facem lucrurile importante mai bine!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări