Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Asociatia Pro Radio Antic --Ultima Actualizare--

feri.visky

Postări Recomandate

Vizitator viobio

viopa,asta e treaba mea.crezi ca imi e greu sa platesc 5 lei????

fii atent ca nu suport mincinosiidaca ai 32 de ani si sustii ca esti elev ,nu trimit nimic ,nici cu baniai pm
Link spre comentariu

fii atent ca nu suport mincinosiidaca ai 32 de ani si sustii ca esti elev ,nu trimit nimic ,nici cu baniai pm

:rade: Mincinos cu siguranta ca e,dar a mintit cand a zis ca are 32 ani,deci e elev in cel mai fericit caz,daca ne luam dupa postarile pe care le face d-l knx sau fiat :rade:
Link spre comentariu
Vizitator viobio

:rade: Mincinos cu siguranta ca e,dar a mintit cand a zis ca are 32 ani,deci e elev in cel mai fericit caz,daca ne luam dupa postarile pe care le face d-l knx sau fiat :rade:
astept un scan de la buletindaca minte are pas din partea mea
Link spre comentariu

Foarte bine ca vrei sa inveti electronica. DAR, mai intreaba de parinti cum sa te comporti. Alegi varsat dupa interes. Macar daca te-ai purta cum trebuie. Sa stii cum sa vorbesti [sa nu lipsesti la lb. romana], sa stii ca nu trebuie sa ceri note, ci sa le obtii prin munca.... Sunt multe de spus, si nu numai eu... Oare de ce ai fost blocat sub vechiul nume, tnx.

Link spre comentariu

imi cer scuze, s-ar putea sa fiu intr-o mica/mare eroare, dar am intrat pe link-ul din postarea lui viobio ( pentru cine este interesat poate afla citi membrii au contribuit financiar la aceasta asociatie http://www.proradioantic.ro/index.php?x=donatii din toti membrii http://www.proradioantic.ro/index.php?x=listamembrii ) si mi-am amintit ca am contribuit si eu cu 1 milion prin noiembrie 2009 ( viewtopic.php?f=183&t=24856&p=439553#p439553 ) . vad ca numele meu nu se regaseste nici pe lista de cotizanti, nici la donatori. poate nu sunt listele complete?

Link spre comentariu

Asa este... nu am mai pus listele din urma... nu are nici un sens... In 2008 si 2009 toti cei care au contribuit intr-un fel sau altul au fost listati... Tot asa este si acuma... Exceptia este contributia de 2% care se refera la anul precedent cu mentiunea ca lista nu este nominala pentru ca nu poate fi (informatiile fiscale sunt secrete!) decat in cazurile in care a fost confirmata depunerea formularului 230 cu nr. de inregistrare, totusi am listat in forma in care Finantele mi-au pus la dispozitie ordinele lor de plata...Oricum, multumim tuturor (multi, putini) celor care au inteles importanta demersului nostru si participa nu numai sufleteste la realizarea obiectivelor declarate de Asociatie.P.S. Daca considerati ca este util sa afisez intr-o arhiva istoricul Donatiilor pot cere modificarea site-ului si cu aceasta optiune.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Foarte frumos,inedit pt muzeele noastre,laudabil ar fi sa se inmulteasca asemenea site-uri,sigur multi tineri ar dori sa viziteze asemenea locuri dupa ce ar fi initiati pe net,unde din pacate pierd cel mai mult timp,iar cei care nu se pot deplasa in asemenea locatii ar avea habar ce pot vedea ca si informatie.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Impreuna cu Muzeul Militar National Bucuresti Asociatia Pro Radio Antic organizeaza o expozitie aniversara: I.I.S. Electronica si tehnica de telecomunicatii militare. 50 de ani de la infiintarea Uzinelor Electronica.La intalnirea din Bucuresti cu membrii Asociatiei s-a cazut de acord ca sa se organizeze expozitia. Printre posibilii parteneri s-a enumerat si MMN-Bucuresti care, prin conducerea muzeului a acceptat propunerea.Vernisajul va avea loc in 3 septembrie 2010 si expozitia va dura circa 3 saptamani....Atasez cateva poze cu aspecte din pregatirea expozitiei.Va asteptam!

Link spre comentariu

Impreuna cu Muzeul Militar National Bucuresti Asociatia Pro Radio Antic organizeaza o expozitie aniversara: I.I.S. Electronica si tehnica de telecomunicatii militare. 50 de ani de la infiintarea Uzinelor Electronica.

Vernisajul va avea loc in 3 septembrie 2010 si expozitia va dura circa 3 saptamani....

Atasez cateva poze cu aspecte din pregatirea expozitiei.

Va asteptam!

Expozitia este gata si vernisajul va avea loc astazi la 11:00.

Va asteptam!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări