feri.visky Postat Iunie 3, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2010 Imi este greu sa intervin dupa cele expuse de viobio... doar doua lucruri:1. ... inca suntem prea preocupati de ce fac altii si nu de ceea ce ar trebui sa facem noi insine...2. ... o Asociatie nu este in interesul "nimanui" ci are de castigat OBIECTIVUL Asociatiei la care am aderat cu toti cei care s-au inscris ca si membrii simpatizanti (cotizanti sau nu)!Va reamintesc: am declansat operatiunea: "Catalogul colectionarilor de radioreceptoare din Romania". Toti cei care doresc sa apara in aceast (sper) superb catalog sa ma contacteze... Link spre comentariu
mila Postat Iunie 5, 2010 Partajează Postat Iunie 5, 2010 Acum ceva timp a aparut pe site proradioantic urmatoarea stire: http://www.proradioantic.ro/?id_stire=88 As vrea sa stiu daca a aparut cu adevarat discul? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 5, 2010 Partajează Postat Iunie 5, 2010 Acum ceva timp a aparut pe site proradioantic urmatoarea stire:http://www.proradioantic.ro/?id_stire=88As vrea sa stiu daca a aparut cu adevarat discul?da a aparut Link spre comentariu
mila Postat Iunie 5, 2010 Partajează Postat Iunie 5, 2010 Acum ceva timp a aparut pe site proradioantic urmatoarea stire:http://www.proradioantic.ro/?id_stire=88As vrea sa stiu daca a aparut cu adevarat discul?da a aparutOk , cum , cat costa , ce trebue sa fac? Vreau si eu un disc.Modalitatea cu comanda pe mail la proradioantic nu functioneaza (nu ma baga nimeni in seama de aprox. 1 luna) Link spre comentariu
feri.visky Postat Iunie 5, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2010 Am mentionat pe site ca se poate lansa o comanda la [email protected] costul CD-ului este 20 lei cu taxele de expeditie incluse. Pentru cei care au comandat deja, sper ca saptamana ce vine sa pot expedia pachetele... Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 11, 2010 Partajează Postat Iunie 11, 2010 A aparut numarul trei al ASOCIATIEI COLECTIONARILOR DE APARATE DE RADIO si la IASI,am 10 exemplare,si mai exista si nr.2 pt cei care doresc. Suficient un mp si stabilim unde si cand le puteti cumpara(5 lei),sau primi. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 11, 2010 Partajează Postat Iunie 11, 2010 cine doreste revista si are cotizatia platita sa ma contacteze0724156363 vioastept sa fiu contactat si de urmatorii useri de pe elforumzalvlad dudeDjDogkosmin227mikroskadanzupfconVTPlazaroiuvalderamasorin motreanutrabantnicu41radiarkriptonY07DIGdupa ce voi da revistele acestor useri si celor care au cotizatia platita voi da si revistele ramase,numai studentilor,pensionarilor,elevilor ( le dau gratuit)mai sunt disponibile si citeva reviste din nr 1,2 Link spre comentariu
Vizitator josepw Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Spuneti-mi va rog, cum intru in posesia revistei la Timisoara? Link spre comentariu
mila Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 Am primit Cd-ul Proradio Antic e ok...impresionant Multumesc! Link spre comentariu
feri.visky Postat Iunie 16, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2010 Multumesc pentru apreciere... astept si observatii pentru imbunatatiri... Se lucreaza la volumul 3... (etapa Electronica)! La Timisoara puteti lua legatura cu Dl. Adrian Dunareanu patron la Crama Veterarium, calea Aradului 103, telefon: 0356461195, www.vararium.ro Link spre comentariu
Vizitator josepw Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 Multumesc pentru informatie si in acelasi timp si pentru Cd (vol 2).In schimb cred ca linkul de mai sus are ceva de nu functioneaza.Probabil o mica scapare. Link spre comentariu
feri.visky Postat Iulie 13, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2010 Da asa este nu cred ca exista site-ul.... Caut amatori "profesionisti" pentru revista Pro Radio Antic ca sa participe cu ceva articole ca sa imbunatatim continutul. Refac chemarea pentru: misa, viobio, trabant, kripton, doru3160, viopa si pentru toti ceilalti care aveti ceva de spus in acest domeniu. Tema acestui numar (inca) este dedicata Uzinelor Electronica. Articolul poate sa fie despre descrierea unui radioreceptor in 1 1/2 pagini si poze plus schema...sau chestii istorice legate de uzina si de dezvoltarea ei... sau o istorioara draguta, romantata despre aparatul tau (Electronica)... descrierea succinta a unei restaurari etc. P.S. Termenul limita de predare a materialelor (text si poze): 31 August 2010 Link spre comentariu
viopa Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 Am reconditionat, rr sub sigla ELECTRONICA, doar MIORITA T1. Rr sub sigla RADIO POPULAR , am in reconditionare [ rr MURES]. Daca se poate sub aceasta sigla, de ce nu? Link spre comentariu
feri.visky Postat Iulie 15, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2010 Trimite adresa fie la viobio fie la Pro Radio Antic... Link spre comentariu
viopa Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Dar parca aveai 32 de ani... Acum esti elev? Pe langa faptul ca ai exploatat o viata autoturismul TRABANT... La mai mare...Ma ametesti cu extremele... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum