Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Asociatia Pro Radio Antic --Ultima Actualizare--

feri.visky

Postări Recomandate

Explicatia o veti gasi pe CD... Volumul 1 va fi intesat cu informatii din perioada 1928-1948. Perioada mai greu de documentat. Apoi vor urma si alte volume in total patru.CD-ul se va "lansa" la 24 aprilie in Bucurest la evenimentul "Electronica".... incercarea a doua...Dupa lansare va putea fi comandat de la Pro Radio Antic si va costa in jur de 18 lei.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Vreau sa fac ordine in colectia personala si va cer sfatul [indicatii]. In primul rand vreau sa separ rr cu tuburi de cele cu tranzistoare,facand doua colectii,dar cu conditia sa nu pierd datele despre fiecare. Si doi, vad ca atunci cand vreau sa maresc imaginea unui aparat, nu mai apare.Cum remediez situatia ? Multumesc!

Link spre comentariu

Trebuia definit din start cele doua colectii... Poti si acuma sa faci asta dar va trebui sa reincarci inca odata "colectia tranzistorizata" si sa sterg reperele din colectia cu tuburi...Depinde foarte mult ce format au pozele. De obicei marimile indicate la incarcare permit marire... Da-mi un exemplu clar sa vad cum se comporta...

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Vad ca IOR a produs amplificatoare, electrocardiografe... Cand au inceput productia de aparatura electronica si cat de serioasa a fost (in sensul de continuitate si cantitate)?

Link spre comentariu

Azi am primit pe mail un mesaj-a fost demolata Electronica,si odata cu acest mesaj,o adresa.http://www.radioamator.ro/articole/view.php?id=635Nu stiu cat e de adevarat,dar bucurestenii cred ca ne pot confirma sau infirma.

'Electronica' a fost demolata complet in 2009, poze/filme nu s-au putut realiza, existau pancarte acolo ca e interzis fotografiatul, e o zona cu importanta pt. aparare, se pare...
Link spre comentariu
Vizitator viobio

a aparut numarul trei al ASOCIATIEI COLECTIONARILOR DE APARATE DE RADIO[attachment=0]REVISTA.jpg[/attachment]

am 29 de reviste pentru cei care locuiesc in Bucuresti

revistele se pot ridica dupa data de 15 iunie ,in perioada 31.5.2010-14.6.2010 sunt plecat din tara

pina acum revistele au fost gratuite pentru cine a platit cotizatia pe anul 2010 sau 5 de lei pentru cei care nu au platit cotizatia

cu tot riscul de a se supara pe mine domnul Visky,achit eu integral cele 29 de reviste si nu o sa le dau decit pensionarilor ,somerilor ,elevilor,studentilor,celor care sunt in asociatie si nu au cotizatia platita nu le dau revista

de ce fac acest lucru

pentru ca sunt extrem de multi vinzatori de aparate antice care posteaza doar la vinzari si de fapt nu au acele aparate in colectie

pentru ca multi colectionari au posibilitati financiare mari dar nu platesc cotizatia pentru ca nu vor "muschii lor" dar au acces la schemele si detaliile de pe site

pentru ca nu mai vreau sa sponsorizez geambasii de aparate de radio

pentru ca ma enerveza cind aud fraza " de ce sa platesc cotizatia la asociatia ungurului ala" o fraza imbecila si timpita din partea unor oameni care se cred culti,au studii superioare dar timpenia din cap depaseste orice limita

le raspund eu la aberatiile lor verbale , cind ne nastem nu ne alegem noi etnia sau religia,o mostenim de la parinti ,pe Cartea DE IDENTITATE a domnului Visky scrie cetatean roman si este mai roman decit cel mai nationalist roman!

pentru cine este interesat poate afla citi membrii au contribuit financiar la aceasta asociatie http://www.proradioantic.ro/index.php?x=donatii din toti membrii http://www.proradioantic.ro/index.php?x=listamembrii

personal am sustinut si sustin aceasta asociatie,sprijin atit cit pot colectionarii adevarati ,am donat si mai donez tuburi rare sau prohibitive ca pret,de ce nu incercam sa fim civilizati si sa platim si cotizatia?

poate va veni momentul cind multora li se va face lehamite si vor renunta ,de ce sa nu pastram si sa lasam si tinerilor o farima de cultura tehnica,noi am facut mai mult decit statul roman

revista nu o dau decit celor care fac dovada platii cotizatiei( sunt exclusi,pensionarii,elevii,studentii,persoanele cu handicap)

dupa 15 iunie voi posta aici o lista cu numele geambasilor de aparate de radio care sunt in asociatie sau activeaza pe elforum si inca o lista a celor care vind in tirgurile din Bucuresti

propun un embargo!!

am strins aceste date in aproximativ doi ani,"prin metode specifice" :ras:

o sugestie,inainte de a cumpara un aparat intrebati si alte persoane de pret,stiu cazuri de colectionari care au platit pe un Philetta 500 de ron( :rade: ) cind puteau sa l cumpere cu 50-70 lei

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări