Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Asociatia Pro Radio Antic --Ultima Actualizare--

feri.visky

Postări Recomandate

Vizitator viobio

In cele din urma o poza cu Philips 752A, l-am atasat la colectia mea de pe proradioantic.

(intre timp, panza difuzorului a fost curatata corespunzator)

Posted Image

felicitari ! :aplauze

ai pus mina pe Philips monobuton!! :da :aplauze

eu nu am vazut niciodata un asemenea aparat :cry:

a facut vilva mare la vremea lui

daca mai ai nevoie de ceva pentru el stii unde ma gasesti

Link spre comentariu

Am fost informat ca la Bucuresti, la Muzeul Aviatiei se va face o intalnire a fostilor angajati de la Electronica. Comitetul de initiativa si organizare nu doreste implicarea altor entitati desi sunt membrii Pro Radio Antic printre ei... Mi se pare un pic ciudat... asta este... Bine ca se face totusi ceva cu ocazia acestei mari aniversari!

Link spre comentariu

Am fost informat ca la Bucuresti, la Muzeul Aviatiei se va face o intalnire a fostilor angajati de la Electronica. Comitetul de initiativa si organizare nu doreste implicarea altor entitati desi sunt membrii Pro Radio Antic printre ei... Mi se pare un pic ciudat... asta este... Bine ca se face totusi ceva cu ocazia acestei mari aniversari!

N-a ca avem si noi disidentii nostrii. Doar suntem romani!Asa e si cu asociatiile chinologice, cu radioamatorii si cu mai stiu eu ce alte grupari.Cum face unul ceva se trezeste altul care se crede mai cu motz sa-i dea la cap.Da tot noi suntem mai tari: ce facem, facem de placere si nu pentru glorii desarte!Parerea mea........ :da
Link spre comentariu

Ma raliez si eu la parerea lui nichishoru,are perfecta dreptate.Sa-i lasam pe altii sa iasa in fata,pasiunea nu ne-o poate lua nimeni.Si daca ma gandesc bine este vorba despre un singur membru,sper ca nu mai sant si alti dezertori.

Link spre comentariu

Am observat ca s-au facut modificari la site.La tab-ul Colectii..Cauta dupa: campul produs de: practic a disparut.Poate se face corectura fiindca filtrarea dupa producator este foarte importanta si usureaza mult cautarea unui model.

In schimb a aparut un camp care filtreaza dupa tipul de lampi,mai putin important cred eu.

Link spre comentariu

Am observat ca s-au facut modificari la site.La tab-ul Colectii..Cauta dupa: campul produs de: practic a disparut.Poate se face corectura fiindca filtrarea dupa producator este foarte importanta si usureaza mult cautarea unui model.

In schimb a aparut un camp care filtreaza dupa tipul de lampi,mai putin important cred eu.

Nu a disparut. Doar ca tab-ul citat a fost micsorat si nu mai e functional.

Daca dai cautare dupa "Lampi" apare si tabul vechi normal, cu drop-down functional.

Oricum il rugam pe Feri sa repare buba (cred ca se poate muta tab-ul de "producator" pe linia de jos impreuna cu "Lampi").

Mie mi se pare utila si cautarea dupa tuburi, dar mai importanta este totusi cautarea dupa fabricant.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

... e secret de stat... Este, cred firma care mai are grija de cei catva metrii patrati nevanduti la arabi, turci si altora care au bani de bani...Serios, nu stiu (inca) pe nimeni de prin zona... mai sap si eu!Firma care inca (cred) functioneaza este ELPROF si este orientata spre telecomunicatii speciale!!!Conect administreaza terenuri (CONECT bussines Center), etc., etc., etc.!Etc., etc.,!!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări