Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Asociatia Pro Radio Antic --Ultima Actualizare--

feri.visky

Postări Recomandate

E din generatia "Power Flower" :101

va dati seama ca la difuzorul lui s-au ascultat atat multumirile catre poporul sovietic prieten cat si odele inchinate carmaciului unic (ala impuscat, nu marinelu')? si ca daca va fi restaurat, va "vibra" si la base/geoana @ stuff?

o curva, radioul asta, a pus membrana la toti...

Corect!

Ai uitat sa amintesti si de "Europa Libera", "The Voice of America", unde astfel de aparate bateau la fund orice tranzistor local.

Link spre comentariu

Din pacate toate aparatele pe car le-am achizitionat aratau la fel sau mai jalnic decit cel pe care-l arata mai sus domnu Feri Visky, am investit mult timp liber si mult efort sa le repun in functie si sa le restaurez , asa incit sper sa mai cumpar si cite unul mai ,, aratos " , acel vopsit cu trei straturi de verde parca l-am vazut la Cluj impreuna cu alte aparate , si sper ca a ajuns la un restaurator de clasa ...deci succes....

Link spre comentariu

Am trimis o circulara tuturor celor care s-au inscris pe pagina de web a Asociatiei Pro Radio Anticsi, probabil au dat un e-mail corect...Sunt prezentate planuri si informatii pentru Anno Domini 2010...Astept comentarii...

Link spre comentariu
Vizitator valibrad

carcasa e gata, am pastrat scala originala pentru ca inca se mai vede scrisul. din pacate la partea electronica nu ma pricep deloc, astept sa gasesc un meserias in bucuresti. intre timp, viobio mi-a pus la dispozitie cateva tuburi.

Link spre comentariu

O precizare... la 2%Am avut placuta surpriza sa constat faptul ca Finantele din Cluj a transferat (redirectionat) suma aferenta celor 2% a celor care au decis asa...Este prima experienta de acest fel... Multumiri pentru cei din Cluj! Exista o teama cum ca daca se redirectioneaza 2% din impozitele platite la stat, ONG-ul va putea afla suma impozitata a celui care a decis sa redirectioneze parte din impozitul sau... Trebuie sa va asigur ca nu este asa. Identitatea celor care au redirectionat acei 2% este secreta... nu ajunge la mine... in contul Asociatiei ajunge doar o suma constand din suma banilor redirectionati!!! Deci traiti cu dreptul de a opta pentru ce sa se foloseasca banii Dvs. ...Este drept ca suntem la inceput, si nu ne cunoastem drepturile... dar, parca totusi trebuie sa explic prea mult, si o voi face incontinuare, pentru ca interesul meu, al Dvs. este ca sa nu lasam ca trecutul sa fie ingropat odata cu noi....

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Bravo organizatorilor! Frumoas? expozi?ia (ce dulce era copilul care se uita la pick-up). Frumos ora? (tat?l meu are o cas? prin zon? ?i am trecut de multe ori prin ora?).

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Pentru membrii si nemembrii:

Asteptam articole pentru revista Pro Radio Antic... Tematica: Uzinele Electronica... 50 de ani de la infiintare...

Termen de predare a materialelor: 30 aprilie 2010...

Lansam provocarea tuturor celor care apreciaza si le pasa de patrimoniul tehnic autohton din domeniul radioului sa se gandeasca la organizarea unei (mini) expozitii de aparatura radioelectronica, cu sau fara vanzare, de o zi sau mai multe... in cinstea celor 50 de ani de la infiintare! (Afis asigurat!!!).

In 30 ianuarie la ARAD, deschid anul 2010 cu un mini expo de aparate de radio fabricate de ELECTRONICA!

Anul 2010 este anul Electronica... http://www.proradioantic.ro/index.php?id_stire=82

Link spre comentariu

Dintr-un studiu personal (O cronologie a producatorilor de radioreceptoare...):

1961

Al treilea cincinal. Inceputul perioadei de modernizare a aparatelor de radio (se incheie in 1965). Se produce primul radioreceptor tranzistorizat stationar, Miorita (in trei versiuni). Se incepe fabricarea televizoarelor alb negru (VS43-611, -612, -613 primul in cutie de tabla iar ultimele in cutie de lemn) dupa licenta CSF Franta. S-au fabricat 14800 de bucati. Se desprinde de Electronica, IPRS Baneasa din care se desprind pe rand I.P.E.E Curtea de Arges si Microelectronica.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator valibrad

Ma poate ajuta cineva cu un scan dupa reclama Philips "Armonie pentru ochi si ureche" aparuta pe coperta 4 a primului numar al revistei? Am achizitionat de curand un SAR 752 A si mi-ar place sa pun langa el posterul respectiv. multumesc!

Link spre comentariu

Multumesc mult... din "fericire" nu pot confirma nimic pentru ca cei 2% sunt transferati de la trezorerie nenominal, cateodata nici chiar localitatea nu este precizata...Pentru valibrad am pus reclama Philips...

Link spre comentariu
Vizitator valibrad

Multumesc mult, dle Visky.In curand o sa pun poze cu SAR 752A achizitionat de curand si readus la linie cu ajutorul dlui Viobio care mi-a pus la dispozitie un pretios tub.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări