Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Asociatia Pro Radio Antic --Ultima Actualizare--

feri.visky

Postări Recomandate

Sper sa nu mai patesc ca si la numarul 1 al revistei. (din care mai am si acum) .

Pastreaza-le ca peste 50 de ani vor fi obiecte de arhiva ale venerabilei asociatii "Proradioantic". :da
Link spre comentariu

Am expediat revistele pentru Cluj si Bucuresti... urmeaza si ceilalti...-Am atasat pentru persoanele de contact o lista cu membri inscrisi cu precizarea celor care au platit cotizatia si/sau a facut o donatie (cei notati cu verde primesc revista gratuit...) cu rugamintea de a lua legatura cu cei in cauza mai cu insistenta...-Ar fi o decizie buna daca fiecare membru ar valorifica cel putin un numar de 3-5 reviste ca sa am siguranta abordarii financiare a numarului trei din primavara anului 2010.-Astept colaboratori pentru revista, in principiu pe tematica "Uzinele Electronica...", dar merge si altceva... o sa selectam...

Link spre comentariu
Vizitator viobio

salutari

am primit revista ,nr2

mai am si nr 1

pentru cei interesati ,va rog sa ma contactati

0724156363

[email protected]

nu ma contactati pe mp ,nu raspund(dupa un timp se sterg si nu apuc sa raspund)

vevista este gratis pentru cei care au platit cotizatia pe 2009 sau au facut donatii

pentru ceilalti costa 5 ron

acesti bani vor ajunge la asociatie!!!!

Link spre comentariu
Vizitator viobio

salutari

am primit revista ,nr2

mai am si nr 1

pentru cei interesati ,va rog sa ma contactati

0724156363

[email protected]

nu ma contactati pe mp ,nu raspund(dupa un timp se sterg si nu apuc sa raspund)

vevista este gratis pentru cei care au platit cotizatia pe 2009 sau au facut donatii

pentru ceilalti costa 5 ron

acesti bani vor ajunge la asociatie!!!!

nu intereseaza pe nimeni revista???????

Link spre comentariu

Pentru ca ma simt cu musca pe caciula (nu am platit niciodata cotizatia) si sunt un lenes fara pereche care reactioneaza numai cu sula-n coaste, am rugamintea la domnul visky, daca are timp, sa-mi expedieze RAMBURS cu posta cate un exemplar din cele 2 numere ale revistei contra sumei de 1 milion lei.Rambursul ma va obliga sa ma duc la posta, asa ca nu o sa am incotro si o sa-mi platesc astfel datoria neglijata atata timp.Poate suna ciudat, dar asta e.

Link spre comentariu

Daca totii am avea sensibilitatea care te-a determinat si pe tine sa simti... musca, azi am fi avut un Muzeu al Radioului... Dar niciodata nu-i tarziu...Trimite adresa si s-a facut...

Link spre comentariu
Vizitator viobio

pe mine da, dar stau foarte rau cu timpul, si acu mai intra si metroul in greva, nici la facultate nu stiu cum ajung. te sun

pot fi contactat telefoniceu am revistele in masina ,ma cam plimb in fiecare zi prin tot orasul
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Pentru ca ma simt cu musca pe caciula (nu am platit niciodata cotizatia) si sunt un lenes fara pereche care reactioneaza numai cu sula-n coaste, am rugamintea la domnul visky, daca are timp, sa-mi expedieze RAMBURS cu posta cate un exemplar din cele 2 numere ale revistei contra sumei de 1 milion lei. Rambursul ma va obliga sa ma duc la posta, asa ca nu o sa am incotro si o sa-mi platesc astfel datoria neglijata atata timp. Poate suna ciudat, dar asta e.

DONE.
Link spre comentariu

Ma surprinde si pe mine dezinteresul relativ vis-a-vis de revista... de fapt dezinteres fata de patrimoniul tehnic din acest domeniu al radioului...Daca ati vedea starea jalnica a unor aparate de radio, raritatit la ora actuala v-ati crucii....

Link spre comentariu

incerc sa salvez si eu unul.se pare ca fostul proprietar l-a iubit, i=a dat vreo 3 straturi de vopsea, panza noua, etc...sper sa iasa ceva din el la final...

E din generatia "Power Flower" :101
Link spre comentariu

E din generatia "Power Flower" :101va dati seama ca la difuzorul lui s-au ascultat atat multumirile catre poporul sovietic prieten cat si odele inchinate carmaciului unic (ala impuscat, nu marinelu')? si ca daca va fi restaurat, va "vibra" si la base/geoana @ stuff?o curva, radioul asta, a pus membrana la toti...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări