Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cablaje comandate la chinezi

Postări Recomandate

• 2 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 95
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Va salut 

A comandat cineva cablaje la jlcpcb cu metoda Standard Global Direct Line ?

Cam in cat timp ar veni la noi in tara cu metoda asta ?

Pana acum am comandat cu EuroPacket ca erau si taxele (tva) in suma respectiva, doar ca mi se lungeau urechile pana ajungea coletu la mine. Ce scriu ei acolo cu 10-15 zile e o gluma.

Mai observ ca la orice metoda de livrare as selecta, sunt si taxele in plata finala, asta e un lucru bun ca nu ma mai freaca unii ca cei de la dhl cu taxele lor de jmecheri.

Link spre comentariu

Am comandat eu. Ultimele trei comenzi asa le-am facut. De fiecare data coletul a venit la usa cu DPD.

Si nu este o gluma cu cele 10-15 zile. Primele doua comenzi au venit asaȘ prima in 14 zile, a doua in 12 zile, a treia in 20 de zile. Acum am o comanda pe drum pe care am facut-o pe 11 noiembrie si la status apare 

• 2021-11-21 19:10:00
    Departed from AIRPORT of Origin
  • 2021-11-19 17:27:34
    Arrive at international airport to abroad
  • 2021-11-19 08:27:34
    Departed Facility In processing center
  • 2021-11-18 19:22:15
    Departed Facility in SHENZHEN
  • 2021-11-17 18:42:04
    Arrived at Sort Facility SHENZHEN
  • 2021-11-15 10:59:25
    Shipment information received
  • 2021-11-16 13:35:43
    Picked up by the carrier,Tracking 
Ma astept sa apara cam intr-o saptamana.
Link spre comentariu

Cam 3 saptamani cu Standard Global Line. Cel putin asha a fost cand am comandat ultima data. Partea proasta cu Standard Global line este ca nu merge la comenzi mari.... ultimele mele comenzi au avut intre 2-3 Kg si aceasta optinune dispare la peste o anumita greutate ... sau pret..

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări