maxente Postat August 25, 2021 Partajează Postat August 25, 2021 Acum 45 minute, Marele Savant a spus: Aveti dubii ca nu ar fi toate fabricate intr-un singur loc??? Nu sunt toate in acelasi loc (doar in aceeasi tara poate, China). Cum s-a zis si mai sus la jlcpcb sunt vreo 5. Cand urmaream, la un moment dat, o comanda de a mea cu 3 placi diferite, imi arata la status cum din 5 fabrici, doua imi faceau cablajele. Din ce filmulete am mai vazut pe yt, si cei de la pcbway au fabrica lor si au standarde diferite la cablajele brute, cei de la pcbway mergeau pe foi de maxim 30x30cm, sau ceva de genul, iar cei de la jlcpcb mergeau pe foi mari de 1x1m. Link spre comentariu
Marele Savant Postat August 25, 2021 Partajează Postat August 25, 2021 nu m-am referit ca productia are un singur sediu fizic, pot fi 30, doar ca ar apartine aceluiasi producator, actionar, patron sau ce o mai fi. cu formatele probabil difera in functie de tipul liniei tehnologice, pe unde am avut eu treaba, firme diferite, se folosea un singur format, 650x650mm. Acum 8 minute, maxente a spus: Cum s-a zis si mai sus la jlcpcb sunt vreo 5. 5 ce? iar jlcpcb ce este? producator, integrator, agregator de comenzi? Link spre comentariu
Mircea Postat August 25, 2021 Partajează Postat August 25, 2021 Ce e in China, cum functioneaza si cine e adevaratul proprietar sunt chestii greu de cunoscut sau dezvaluit. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat August 25, 2021 Autor Partajează Postat August 25, 2021 (editat) Acum 3 ore, Marele Savant a spus: iar jlcpcb ce este? producator, integrator, agregator de comenzi? Nu cred ca vom afla raspunsul. Eu tind sa cred ca JLCPCB este producator. Iata ce scrie pe factura: JiaLiChuang (HongKong) Co., Limited Unit 21, 28/F, Metropole Square No.2 On Yiu Street, Shatin New Territories HONG KONG [email protected] +86 755 23919769 JLCPCB.COM Editat August 25, 2021 de zvonacfirst Link spre comentariu
Vizitator Postat August 26, 2021 Partajează Postat August 26, 2021 (editat) Este foarte greu de inteles pentru noi cum functionează relatiile intre producatorii din China. Foarte posibil ca statul chinez sa controleze totul. Nu ai să găsesti firma din China care să spună că ea nu poate livra un anumit produs. Chiar dacă ai cumpărat de la ea piulite M3 , nu va răspude cu "Nu tinem" la intrebarea dacă poate să ofere si chiloti de damă sau zaruri pentru table. Editat August 26, 2021 de Vizitator Link spre comentariu
zvonacfirst Postat August 26, 2021 Autor Partajează Postat August 26, 2021 Acum 2 ore, viobio1 a spus: In HK nu o să vezi fabrici, acolo este doar biroul firmei despre care vorbești, producția se face în China. Asta este clar. Link spre comentariu
Mircea Postat August 27, 2021 Partajează Postat August 27, 2021 Din prezentarea de pe pagina lor, totul a inceput in Shenzhen... 6 e un numar bun pentru afaceri in China, asa ca orice continand (666) da bine la afacere. Link spre comentariu
franzm Postat August 27, 2021 Partajează Postat August 27, 2021 Numai 8 sa nu fie. Am avut clienti de acolo care au cerut numar de serie la produse care sa nu contina cifra 8 ;-) Link spre comentariu
zvonacfirst Postat August 31, 2021 Autor Partajează Postat August 31, 2021 Pentru cei interesați: am comandat câteva cablaje la JLCPCB care au fost expediate pe data de 16.08 și au sosit ieri cu DPD. Pe factură apare așa: VAT No: Shipping Method: Standard Global Direct Line Nu am plătit TVA și mi-a venit coletul la ușă. Daca aș fi ales altă metodă de expediere, în mod sigur aș fi plătit mai mult și aș fi așteptat mult mai mult. Link spre comentariu
Mircea Postat August 31, 2021 Partajează Postat August 31, 2021 De platit sigur, de asteptat nu cred. De regula aleg DHL. Ultima data am ales Fedex. Le-au trimis pe 30.08, Fedex zice ca ajung pe 7.09. Nu vad motive sa intarzie. Nu pot comenta TVA-ul caci nu suntem in aceeasi tara. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat August 31, 2021 Autor Partajează Postat August 31, 2021 Înaintea acestei comenzi, cca o lună în urmă, am avut o altă comandă care, alegând aceeași metodă de expediere, a ajuns în 12 zile. Nu văd modivul pentru care aș alge în viitor DLH sau FedEx și chiar EuroPaket. Cu EuroPaket am așteptat în primăvară 45 de zile după ce coletul s-a plimbat din China în Germania, apoi la Milano și iar în Germania. Link spre comentariu
Mircea Postat August 31, 2021 Partajează Postat August 31, 2021 Am si eu o comanda la NextPCB cu China Post, astept sa vad cand ajung. Au plecat pe 25/08. Un lucru e clar, daca inainte de pandemie mai tot transport dura 4-5 saptamani minimum, cand ajungeau... Acum in 2-3 saptamani ajung toate. Am mai zis, chinezii trimit cu containerul undeva local, apoi distribuie local. D-aia sunt si etichete lipite peste etichete. Putem spune ironic, ca tot raul spre bine... Link spre comentariu
maxente Postat August 31, 2021 Partajează Postat August 31, 2021 Ultima comanda la jlcpcb cu europaket a ajuns ieri dupa 12 zile de la trimitere. Nu am avut numar de urmarire pana nu au ajuns in Germania, abia atunci am putut vedea pe unde e. Am platit si tva cand am selectat europacket Link spre comentariu
zvonacfirst Postat August 31, 2021 Autor Partajează Postat August 31, 2021 Acum 4 minute, maxente a spus: Am platit si tva cand am selectat europacket Si taxele de transport sunt mai mari decat la Standard Global Direct Line. Si eu am vrut initial sa aleg Europaket in ideea de a nu ma incurca cu TVA-ul, dar zic hai sa incerc si cu standard sa vedem ce si cum. Acum 25 minute, Mircea a spus: chinezii trimit cu containerul undeva local Coletul meu a venit pe ruta Rozenburg, NL --> Viena --> Sofia --> Ruse --> Bucuresti. Destul de ciudat traseul. Link spre comentariu
Mircea Postat August 31, 2021 Partajează Postat August 31, 2021 Rozenburg este Rotterdam, deci acolo vine vaporul, e normal, ala e port de intrare in Europa. Link spre comentariu
Postări Recomandate