djvas Postat Februarie 16, 2021 Partajează Postat Februarie 16, 2021 Extra cost for different designs in one gerber file If there is more than 1 design in your file, then there will be extra cost for it, and you can calculate the cost on our webstite by choosing the number of designs accordingly.(Note: if your order needs to do with SMT, then SMT panel will also charge with different designs fees) What will be regarded as different designs? Basically, if the traces/ silkscreen in your PCB is different, as long as it can be separated, no matter by v-cut, millings, or drill holes, it will be regarded as different designs even there are traces between the boards. One more thing, sometimes, even all your pcbs look the same, but if there is no any connection to make them into one panel, and it needs to be sent as single piece, it will be also considered as different designs. Asta e raspunsul pt @zvonacfirst. Da chiar nu va inteleg... daca ai un pcb mic si vrei sa zicem 20 bucati pretul oricum e sub 10 usd asha ca de ce sa ne batem capul ? De ex eu am avut o comanda de 150 buc pcb de 1.5x2.5 cm. A fost vreo 15 usd parca... va imaginati ce insemna sa tai eu 150 bucati ? Chiar si pe cnc era chinul dracului. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Februarie 17, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2021 Va multumesc. Acum m-am lamurit. Imi fac autocritica pentru ca v-am stresat cu intrebari, dar nu am stiut ce sa caut pe site-ul lor. Am ales varianta sugerata de @djvassi am platit suplimentul. Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 20, 2021 Partajează Postat Februarie 20, 2021 (editat) Uite date concrete: 1. Nu se schimba costul transportului daca alegi sa fabrici 2-3 seturi de cablaje (se adauga alt gerber dupa primul incarcat, butonul Add gerber file sau Add new item din Panier-Cart care te duce tot la Add gerber file). Primul cablaj costa 2$, al doilea 4$, al treilea 4$. Mai mult nu am incercat. 2. Se pot comanda "multiple design" la cost normal (nici un cost aditional) cata vreme nu ceri taiere. Exemplu aici de 4 PCB-uri la cost normal. Editat Februarie 20, 2021 de Mircea Link spre comentariu
maxente Postat Februarie 20, 2021 Partajează Postat Februarie 20, 2021 Eu tot nu am inteles unde vine optiunea asta Panier-Cart care iti uneste gerberele intr-o singura placa Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 20, 2021 Partajează Postat Februarie 20, 2021 (editat) Sunt 2 placi, nu uneste intr-o singura placa. Uneste intr-o singura comanda, deci un singur transport. Prima placa: A doua: Dupa ce apesi pe + Add new item, iti apare iar butonul Add gerber file. A treia (n-am mai adaugat o a treia, dar butonul + Add new item e activ): Si ultima mea comanda. Se vede ca pretul transportului e acelasi FEDEX 14,80USD. Editat Februarie 20, 2021 de Mircea Link spre comentariu
maxente Postat Februarie 20, 2021 Partajează Postat Februarie 20, 2021 (editat) Aaaa, acum e clar, ca de fapt asa faceam si eu. Chiar la ultima comanda am avut 4 placi diferite cu gerberele pentru fiecare in parte si toate au venit in acelasi pachet. Eu intelesesem ca ar fi o comanda pe site unde iti poate uni 2-3 gerbere pe o singura placa (fara v-score) si ti le tai tu acasa. Altfel am inteles-o pe aia cu unitul a 2-3 desene de catre mine, generat un gerber, iar fabrica iti executa ca o simpla placa. Mersi. Editat Februarie 20, 2021 de maxente Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 20, 2021 Partajează Postat Februarie 20, 2021 (editat) Din pacate, trebuie sa muncesti tu sa pui totul intr-un singur proiect. Eu am raspuns unei postari precedente unde zicea cineva ca plateste transport la fiecare placa in parte. Ceea ce este adevarat, daca comanzi cate una. Ideea e sa comanzi in lot mai multe proiecte. Ar fi super sa se poata macar importa SCH si BRD dintr-un proiect in altul. Ma apuca groaza cand imi vin idei sa refac anumite cablaje facute acasa in varianta de fabrica... si trebuie sa recreez routingul din nou. Schema mai merge, dar routingul ma demoralizeaza. LE: merge, si inca cum . Ce inseamna sa stii sa scrii si sa citesti. In Schematic fiind, File->Import-> Eagle Drawing... si voilà, cu tot cu BRD. Atentie, noua schema importata este pe un alt Sheet, in caz ca va apuca panica ca unde este vechea schema. Editat Februarie 20, 2021 de Mircea Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 28, 2021 Partajează Postat Februarie 28, 2021 @zvonacfirst Nu ai spus cum s-a finalizat trasportul Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Februarie 28, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2021 Ai dreptate, scuze. A ajuns cu bine coletul, direct la usa cu Cargus. Link spre comentariu
Mircea Postat August 24, 2021 Partajează Postat August 24, 2021 7 hours ago, Mircea said: De curiozitate am comandat recent de la NextPCB si de la Allpcb. La Allpcb au terminat acum vreo 3 zile productia si inca n-am de stire daca au trimis. Nu ma grabesc, nu ma agit. Nu am primit inca de la Next si All. O sa revin cand le am in mana. @maxente, azi veni UPS-ul la usa cu cablajele de la Allpcb. Dupa cum spuneam, nu mi-au trimis nici un numar de urmarire, nici in cont nu zicea ca au fost trimise. Am comandat 5, mi-au trimis 6... Foarte buna calitatea, similar Jlcpcb. Link spre comentariu
maxente Postat August 25, 2021 Partajează Postat August 25, 2021 Da, allpcb asa fac, iti trimit in plus un cablaj in afara de ce ai comandat. Ei nu au fabricile lor. La inceput cand au aparut, puteai tu sa alegi fabrica unde vrei sa iti faci cablajele. Era o lista destul de mare de fabrici, aveai pret afisat in dreptul lor si printre ei erau si cei de la jlcpcb. Posibil ca nici cei de la nextpcb sa nu aibe fabricile lor. Link spre comentariu
Marele Savant Postat August 25, 2021 Partajează Postat August 25, 2021 Aveti dubii ca nu ar fi toate fabricate intr-un singur loc??? Link spre comentariu
Mircea Postat August 25, 2021 Partajează Postat August 25, 2021 Exista mai multe fabrici. Recent, la o comanda JLC mi-au indicat 2 fabrici diferite. Dupa culorile cerute de mine pentru cablaje. Sa fii fost o coincidenta? Poate. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat August 25, 2021 Autor Partajează Postat August 25, 2021 JLCPCB au, din câte știu, vreo 5 fabrici. Probabil ca pentru chinezi are vreo importanță, în funcție de distanță, ce fabrică aleg. Noua ne e totuna. Link spre comentariu
Postări Recomandate