morarul Postat Februarie 15, 2021 Partajează Postat Februarie 15, 2021 Acum 5 minute, franzm a spus: Da de unde. O sa ne tina în gradini zoologice. Acolo sa vezi trai si viata. Şi vor veni cyborgii să ne vadă, ne vor arunca banane printre gratii, ei se vor strîmba/scălîmba la noi, si noi îi vom imita. Oare vor înființa şi ceva ONG-uri, pentru protecția oamenilor aflați în captivitate? Ca nu cred că se vor descodorii de noi, aşa pe nepusă masă! Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 15, 2021 Partajează Postat Februarie 15, 2021 4 hours ago, zvonacfirst said: De vreo cateva ore bune JLCPCB are situl picat sau l-or fi inchis fiind in vacanta de sarbatori de iarna. Voiam sa verific statusul expeditiei dar intre timp am primit un email de la DHL. Am folosit Google translate dar nu inteleg care este treaba. Eu am optat pentru EuroPacket. Pana la urma tot DHL-ul imi livreaza expeditia? Sehr geehrte(r), Ihre Sendung ist heute am 15.02.2021 von Herr Wu mit der Sendungsnummer COXXXXXXXXXDE an DHL übergeben worden. Wenn Sie sich einen Überblick über den Sendungsstatus verschaffen möchten, können Sie auf unserer Internetseite www.dhl.de eine Sendungsanfrage mit der hier angegebenen Sendungsnummer sowie Ihrer PLZ (bei nationalen Sendungen) starten oder auf den nachfolgenden Link klicken: Daca ai un numar de tracking, este pe drum. Rabdare si chef sa mai faci proiectul sa ai. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Februarie 16, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2021 @Mirceaeu ma intrebam daca pachetul va veni cu DHL - va veni la usa?! - sau cu Urgent Cargus, asa cum afirma anterior cineva. Fiind prima data cand am ales alt mod de expediere decat posta normala, intrebarile si nelamuririle mele sunt cumva legitime. Link spre comentariu
nico_2010 Postat Februarie 16, 2021 Partajează Postat Februarie 16, 2021 (editat) Acum 12 ore, zvonacfirst a spus: De vreo cateva ore bune JLCPCB are situl picat sau l-or fi inchis fiind in vacanta de sarbatori de iarna. Voiam sa verific statusul expeditiei dar intre timp am primit un email de la DHL. Am folosit Google translate dar nu inteleg care este treaba. Eu am optat pentru EuroPacket. Pana la urma tot DHL-ul imi livreaza expeditia? Sehr geehrte(r), Ihre Sendung ist heute am 15.02.2021 von Herr Wu mit der Sendungsnummer COXXXXXXXXXDE an DHL übergeben worden. Wenn Sie sich einen Überblick über den Sendungsstatus verschaffen möchten, können Sie auf unserer Internetseite www.dhl.de eine Sendungsanfrage mit der hier angegebenen Sendungsnummer sowie Ihrer PLZ (bei nationalen Sendungen) starten oder auf den nachfolgenden Link klicken: Functioneaza bine-merci site-ul (o fi fost reo problema de net pe undeva). Acum am verificat comanda. JLCPCB lucreaza si de sarbatorile lor cu unele limitari. Folosind livrarea normala cablajele mi-au fost aduse la usa de Urgent Cargus. Editat Februarie 16, 2021 de nico_2010 Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Februarie 16, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2021 (editat) As vrea sa fac o noua comanda de cablaje si as vrea sa le panelizez, adica sa pun doua cablaje identice pe acel patrat de 10x10cm. Voi cum procedati in astfel de situatii? Cum separati cablajele unul de altul ca sa ramana unite la fabrica dar sa se rupa usor acasa? Mie imi cer sa platesc supplement. Editat Februarie 16, 2021 de zvonacfirst Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 16, 2021 Partajează Postat Februarie 16, 2021 Din pacate nu ai cum fara costuri suplimentare. Solutia este sa lasi un pic de spatiu intre ele si sa le tai tu. Link spre comentariu
gusti_73 Postat Februarie 16, 2021 Partajează Postat Februarie 16, 2021 Acum 17 ore, zvonacfirst a spus: De vreo cateva ore bune JLCPCB are situl picat sau l-or fi inchis fiind in vacanta de sarbatori de iarna. Voiam sa verific statusul expeditiei dar intre timp am primit un email de la DHL. Am folosit Google translate dar nu inteleg care este treaba. Eu am optat pentru EuroPacket. Pana la urma tot DHL-ul imi livreaza expeditia? Sehr geehrte(r), Ihre Sendung ist heute am 15.02.2021 von Herr Wu mit der Sendungsnummer COXXXXXXXXXDE an DHL übergeben worden. Wenn Sie sich einen Überblick über den Sendungsstatus verschaffen möchten, können Sie auf unserer Internetseite www.dhl.de eine Sendungsanfrage mit der hier angegebenen Sendungsnummer sowie Ihrer PLZ (bei nationalen Sendungen) starten oder auf den nachfolgenden Link klicken: Probabil va fi livrat de Cargus...direct la usa. Fara nici un fel de alt efort. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Februarie 16, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2021 Acum 9 ore, djvas a spus: Din pacate nu ai cum fara costuri suplimentare. Solutia este sa lasi un pic de spatiu intre ele si sa le tai tu Cred ca asa am sa fac pana la urma. Daca tot este pretul facut pentru 10x10cm, de ce nu accepta sa folosesti acea suprafata cum doresti? Nu inteleg. Cum nu inteleg de ce daca faci o comanda cu mai multe tipuri de cablaje, trebuie sa platesti shippmentul de fiecare data. Ei trimit un singur colet. Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 16, 2021 Partajează Postat Februarie 16, 2021 Asa e marketingul lor. In ceea ce-i priveste pe chinezi, costurile lor de transport sunt muuuult mai mici decat ale noastre (noi platim oricum diferenta datorita sistemului global de tarificare). Nici nu stii cat platesc ei la DHL. Ai grija cum aranjezi pe aia 100x100mm, ca daca se prind ca-s mai multe conceptii (multiple design) , te anunta ca nu le fac decat daca platesti ca mai multe conceptii. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Februarie 16, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2021 1 oră în urmă, Mircea a spus: daca se prind ca-s mai multe conceptii (multiple design) Ma refeream la același cablaj pus de doua ori. La ce ar trebui sa am grija? Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 16, 2021 Partajează Postat Februarie 16, 2021 Acum 1 oră, zvonacfirst a spus: Cum nu inteleg de ce daca faci o comanda cu mai multe tipuri de cablaje, trebuie sa platesti shippmentul de fiecare data. Ei trimit un singur colet. Cum adica ? Ca nu inteleg... Trasportul se calculeaza in functie de greutatea comenzii asha cum e si normal. 1 oră în urmă, Mircea a spus: Ai grija cum aranjezi pe aia 100x100mm, ca daca se prind ca-s mai multe conceptii (multiple design) , te anunta ca nu le fac decat daca platesti ca mai multe conceptii. Stiu ca JLC nu aveau greturi din astea. Chiar ei recomandau pe site ca poti sa pui cate design-uri vrei pe un pcb doar ca trebuie sa ti le decupezi singur. Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 16, 2021 Partajează Postat Februarie 16, 2021 @djvas Ai un link catre informatia asta cu proiecte multiple dar fara taiere? Multumesc. Raspunsul la intrebarea de mai sus rezolva si nedumerirea colegului @zvonacfirst. Link spre comentariu
yo9dl Postat Februarie 16, 2021 Partajează Postat Februarie 16, 2021 Pe o placa, sa zicem de 100 x 100, poti pune cate cablaje vrei, dar sa nu fie marcate cu outline. Daca apare acest fisier chinezu se considera dator sa-l decupeze si atunci te taxeaza corespunzator. Nimic nu te impideica sa marchezi cablajul respectiv cu un chenar pe stratul silkscreen top si-l tai singur. Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 16, 2021 Partajează Postat Februarie 16, 2021 Ai dreptate, zice aici: https://support.jlcpcb.com/article/49-pcb-panelization Multumesc pentru confirmare. Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 16, 2021 Partajează Postat Februarie 16, 2021 Chiar acum vroiam sa dau link dar vad ca ai gasit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum