lavynyu Postat Februarie 4, 2021 Partajează Postat Februarie 4, 2021 Salut ! Cumpar unitate optica , dvd-rw sau cd-rom sau cd-rw , poate sa fie defecta dar neaparat sa aiba urmatoarele dimensiuni : grosime 4cm.( grosime standard) X 14,5cm.(latime standard)X19 cm.( lungime ) , Cele doua dimensiuni : grosime si latime sunt standard . Eu am nevoie sa aiba neaparat 19 cm. lungime , ca idee modelele mai vechi pe conexiune ide erau asa mai lungi . Unitatea trebuie sa arate bine vizual adica sa nu fie ruginita indoita tare etc. , va fi folosita in alte scopuri deci nu ma intereseaza sa fie functionala dar sa fie completa ca si piese . Astept oferte de pret aici sau pe mesaj privat . Link spre comentariu
yo9gcc Postat Februarie 4, 2021 Partajează Postat Februarie 4, 2021 Am eu una, daca nu ai găsit nimic până acum. Prețul.....cat vrei...dar sa nu ies in pierdere. Link spre comentariu
lavynyu Postat Februarie 4, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2021 Acum 3 minute, yo9gcc a spus: Am eu una, daca nu ai găsit nimic până acum. Prețul.....cat vrei...dar sa nu ies in pierdere. Pai hai sa vorbim in privat ! Link spre comentariu
lavynyu Postat Februarie 13, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2021 Rezolvat se poate inchide ! Link spre comentariu
Postări Recomandate