Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sample onsemi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 46
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pai na. Asa e tot timpul apare cate un samsare care vrea sa faca profit.

E faina si reactia tipica de tarabagiu a omului.

Nu a zis nimeni inca nimic de rau despre el, dar imediat s a simtit :)))

F bine. Oricum si eu consider ca e jegos aces tip de comportament, macar de ar fi vreunu care nu are ce manca si e nevoit sa faca asta, dar chiar de nu il cunosc pe om sunt sigur ca nu e cazul si ca are din ce trai.

Dar na. Smecheria e in floare.

Poate ar trebui bagat in regulament acest gen de vanzari daca e clara sursa. Sa se rezume la olx.

Editat de Sharky
Link spre comentariu
7 minutes ago, Marian said:

Nu poti dovedi legal ca ce vinde el sunt mostre, poate sustine ca multe sunt achizitionate pe bani dar a pierdut facturile, ar fi cuvantul tau impotriva cuvantului lui.

Poti doar face o sesizare pe D-zeu stie unde, in urma careia sa se initieze ceva verificari, si nici dracu n-ar face la noi cineva verificari intr-o astfel de situatie. 

Cei de la OnSemi au toate comenzile lui. Nici nu le trebuie nume si prenume ca ei doar cauta sa vada cui au trimis acele mostre in Romania. Nu sunt 2 in Romania care sa fi comandat toate acele repere. 

Link spre comentariu
6 minutes ago, Sharky said:

Asa e tot timpul apare cate un samsare care vrea sa faca profit.

Pai sa amintesc cumva de vanzatorii de masini? :rade:
E vreunul care sa aduca rable din afara si la care sa nu dea macar cateva zeci de mii de km inapoi?

Nu cred :rade:
Intamplarea face ca m-am uitat mai mult pe un site mai mare de vanzari auto din Germania si acolo numarul km de pe bord este de regula astronomic, in timp ce marea majoritate a masinilor aduse de afara si vandute la noi au rulaje suprinzator de mici... Da ce vorbesc eu despre rable din afara ca pana si la banalul Logan se dau cu sutele de mii de km inapoi.

De ce crezi ca fac cu totii asta?

Si de ce crezi ca statul desi pretinde ca incearca sa combata fenomenu, totusi nu reuseste?

Hai ca-i simplu, banii sa vina, da-o dracu de lege, nu ne verifica nimeni :)

PS: Ascultati inregistrarea emisiunii "Romania in direct" de azi sa va cruciti cat de inventiv sau din contra aberant se fura la nivel oficial la noi din banul public...

Link spre comentariu

Nu mai stiu, sa fii fost TI, era o discutie pe un forum (unde colegii se stiau cu nume, prenume, functie si firma la semnatura) despre mostrele vandute pe eBay. 

Se pare, ca anumiti producatori pot determina dupa seria de productie (acele xxyy) scrisa pe capsula daca e "engineering sample" sau cumparatura pe bune.

In cazul de fata, prinde orbul si scoate-i ochii. Cred eu...

Editat de Mircea
Link spre comentariu
Acum 44 minute, merck a spus:

Are termen 24 de ore sa inchida anuntul, daca nu o face, scriu eu la OnSemi! 

Vad ca tu ca moderator incurajezi frauda in loc sa o combati. Scrie clar pe site-ul lor:

Esti convins ca eu incurajez frauda sau doar iti place sa faci afirmatii fara a avea competentele legale necesare?

Din cate stiu astfel de probleme se rezolva in alt loc si nu prin afirmatii nefondate pe forumuri!

Ai 24 de ore sa iti retragi afirmatia la adresa mea! Altfel ma doare in cot si poate nici acolo.

l.e. Si domnia voastra ce incurajeaza pe forum? Ca despre moralitate nu cred sa fie vorba.

Editat de Stefan
Link spre comentariu

Am primit un mesaj privat care pare sa dovedeasca ca totusi se trimit de la Onsemi si in Romania ( ce-i drept nu se observa IP_ul de pe care e facuta comanda ), deci nu stiu atunci care-i baiul, notificarea aia nu a aparut numai la mine.

LE: Inainte sa divagam prea mult, sunteti draguti sa incercati mai multi dintre cei care locuiti in tara si daca puteti sa comandati de acolo pentru Romania, doar sa mentionati asta aici? Fara printuri, mi-e deajuns un da sau ba, ca suntem oameni seriosi, n-avem motive sa mintim :)
Macar sa stiu daca topicul asta are sens sau nu, ca daca nu atunci il inchid ( ca e deschis de mine, deci pot face asta indiferent de sectiune ).

Editat de Marian
Link spre comentariu

Pai are sens pt includerea in regulament cu mentiunea ca ramane la latitudinea moderatorului sa inchida.

Adica una e sa fi luat ceva exotisme pt un proiect, te-ai plictisit de ele si le scoti la vanzaer ca piese SH la pret de nimic pt alt amator ca se bucure de ele.

Dar cand faci din asta o afacere strict de negotz, tu nici macar nu incalzesti ciocanu, hai lasa, olx, ca nu e obligat forumu sa te tina in spate.

Propune-i asta lui don Vasile, eventual fa aici un sondaj de opinie, sa votam.

Editat de Sharky
Link spre comentariu

Tocmai am facut comanda la on semiconductor pentru cateva mostre gratuite, nici nu stiu exact ce am luat si daca imi trebuie. Cautam ceva amplificatoare operational dar nu am avut rabdare sa care sunt la programul de samples.

Acum eu ce trebuie sa fac? Sa ii fac hoti si nesimitit pe astia de la OnSemi ca mi-au luat de 3 ori banii? Adica 60$?

Nici macar nu sunt ei de vina ci procesatorul de plati,  desi a dat eroare de doua ori la rand cand am incercat sa platesc cu cardul de Revolut banii apar ca fiind dusi spre On Semiconductor, probabail o sa-i recuperez in cateva zile. A treia oara am baga alt card si de acolo nu a mai dat eroare.

IP de Romania, Adresa de expediere de Romania, adresa de email de Romania ....

image.thumb.png.bb1e5e56cd7687b098c78ff85b551656.png

Ca un roman ce sunt trebuia sa pun mai multe in cos :rade: Macar sa imi scot parleala de aia 60$

Editat de Stefan
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări