Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sample onsemi

Postări Recomandate

12 minutes ago, djlove said:

Tocmai, ca regulamentul ar trebuie sa prevada aspectul asta

De acord, insa nu eu fac regulile.

14 minutes ago, djlove said:

unii useri se inscriu pe forum doar pentru a vinde ceva

E plin bazarul de astfel de membri, dar nu incalca regulamentul ci din contra sunt foarte respectuosi cu interlocutorii si foarte seriosi, deci nu-i problema mea ca nu actiteaza pe sectiuni tehnice.

Nici eu nu prea o mai fac, la audio sunt deja saptamani de cand n-am mai postat si nici n-am s-o mai fac prea curand ( in fapt mi-am mutat si proiectul mosfet400 si topicul cu teoria in audio de acolo, sectiunea aia nu mai merita contributia mea ), la alimentatoare e liniste si cand se vine cu ceva deseori e o banalitate repetitiva la care nu mai am chef sa reiau, pe la incepatori nu mai am rabdare sa ma implic, deci...

18 minutes ago, djlove said:

In plus ar trebui o conditie de genul, nu ai x sute de postari nu poti deschide topic la vanzari

S-a pus in discutie o chestie de genul asta insa nu cred ca este o solutie viabila, daca oamenii nu sunt interesati de tehnic n-o sa-i schimbi prin regulament.

Au sa umple forumul de tampenii pe te miri unde ca sa indeplineasca pragul, ar fi si mai nasol.

20 minutes ago, djlove said:

Altfel pentru unii aici e un fel de olx

Uneori ma trezesc cu topicuri in care nu se pune decat un link catre olx, iti dai seama ca-l sterg instantaneu :rade:

20 minutes ago, djlove said:

ON Semiconductor prohibits the resale of product samples

Cu totii cred ca stim asta...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 46
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

9 minutes ago, Marian said:

Si-apoi cum sa nu stii? Era o chestie de notorietate :rade:

Inteleg daca ar face niste montaje si le-ar vinde, dar sa ceri samples si sa le vinzi ... nu-i OK! 

44 minutes ago, hachia said:

domnu  MARIAN SI domnu    MAXENTE    cumva  v-am bagat mana in buzunar  ???   cumva    v-am obligat sa cumparati  de  la mine ????/

DOMNU  Marian   daca vrei  sa-mi inchizi topicul    nu  ma deranjeaza

Sefu' de asta erai la curent?

Screenshot-2021-02-04-at-14-23-52.png

Link spre comentariu
1 oră în urmă, hachia a spus:

domnu  MARIAN SI domnu    MAXENTE    cumva  v-am bagat mana in buzunar  ???   cumva    v-am obligat sa cumparati  de  la mine ????/

DOMNU  Marian   daca vrei  sa-mi inchizi topicul    nu  ma deranjeaza

Nu-i luati de prosti pe cei de la onsemi, ca oamenii nu sunt chiar cretini. Cand se fac comenzi masive dupa anumite conturi, oamenii isi dau seama.

Am luat si eu de la ei de cateva ori mostre si m-au ajutat in multe teste si incercari. Acum nasoala treaba, daca as vrea sa mai testez una alta de la ei, nu mai am sanse

@hachia, sa vedem ce o sa mai vinzi de acum in colo.

screenshot_50.thumb.jpg.03ae0f9cb04da3026b412c0a751641ef.jpg

Link spre comentariu
2 minutes ago, maxente said:

Nu-i luati de prosti pe cei de la onsemi, ca oamenii nu sunt chiar cretini. Cand se fac comenzi masive dupa anumite conturi, oamenii isi dau seama.

Am luat si eu de la ei de cateva ori mostre si m-au ajutat in multe teste si incercari. Acum nasoala treaba, daca as vrea sa mai testez una alta de la ei, nu mai am sanse

@hachia, sa vedem ce o sa mai vinzi de acum in colo.

screenshot_50.thumb.jpg.03ae0f9cb04da3026b412c0a751641ef.jpg

Pai tu nu ai vazut ce pomelnic are in anuntul ala? In cativa ani vinde ce are acolo.

Link spre comentariu

@merck lucrezi la OnSemi departamentul juridic sau cum iti permiti sa zici:

"Bai nenorocitule tu vinzi samples ??? Din cauza unor nenorociti ca tine multe firme nu mai trimit samples in Romania!"

Daca @hachiavinde mostre gratuite poti anunta autoritatile competente sau va rezolvati problemele in privat.

Daca vezi in targ un ceva, posibil furat, si crezi ca iti trebuie ce faci? Il cumperi, faci cercetari sa vezi daca e furat si anunti politia, il faci pe ala troaca de porci fara sa cunosti adevarul sau il ignori si incerci sa nu incurajezi acele fapte posibile?

Editat de Stefan
Link spre comentariu
38 minutes ago, Mircea said:

Imi e greu sa cred ca cineva are toate alea din sample-uri

Exact asa este, le tradeaza pe toate numarul de repere, multipli de 5, am sesizat asta cu ani in urma de pe vremea celuilalt cont.

E drept ca trebui rabdarea naibii sa cauti toate alea de acolo si sa le mai si comanzi pe program de mostre dar Romanul este inventiv cand vine vorba de facut bani usori.

De altfel omul nici nu neaga :)

In fine, avem si colegi care sustin ca moralitatea nu-i o problema, deci...

Pacat ca pentru abuzurile grave ale unora care fac tot posibilul sa castige usor fara sa lipeasca un gram de fludor, au de pierdut toti.

Asta-i viata. :)

Editat de Marian
Link spre comentariu
12 minutes ago, Stefan said:

@merck lucrezi la OnSemi departamentul juridic sau cum iti permiti sa zici:

"Bai nenorocitule tu vinzi samples ??? Din cauza unor nenorociti ca tine multe firme nu mai trimit samples in Romania!"

Daca @hachiavinde mostre gratuite poti anunta autoritatile competente sau va rezolvati problemele in privat.

Are termen 24 de ore sa inchida anuntul, daca nu o face, scriu eu la OnSemi! 

Vad ca tu ca moderator incurajezi frauda in loc sa o combati. Scrie clar pe site-ul lor:

Screenshot-2021-02-04-at-14-23-52.png

Editat de merck
Link spre comentariu

Prin anii 90 Conex GSM au trecut intr-o singura vara de la acordarea de telefoane gratis pentru orice nou abonament, la a interzice orice vanzare catre anumite localitati, ori in anumite cazuri au introdus o taxa de conectare pe care desi o recuperai din facturi, totusi era atat de semnificativa pe atunci incat iti pierea cheful de abonament nou.

Motivul a fost simplu, oamenii au aflat ca se dau telefoane noi gratis asa ca se faceau abonamente noi in draci si nimeni nu le platea, Conex GSM n-au anticipat o frauda atat de bine organizata si nu aveau stipulari clare in contract pentru treaba asta asa ca foarte multi au scapat fara pic de repercusiuni legale, doar numarul inchis, insa scopul era atins, telefonul ii ramasese deci li se rupea.

Asa cum spuneam, Romanul este foarte inventiv. :rade:

9 minutes ago, merck said:

Are termen 24 de ore sa inchida anuntul, daca nu o face, scriu eu la OnSemi!

Nu poti dovedi legal ca ce vinde el sunt mostre, poate sustine ca multe sunt achizitionate pe bani dar a pierdut facturile, ar fi cuvantul tau impotriva cuvantului lui.

Poti doar face o sesizare pe D-zeu stie unde, in urma careia sa se initieze ceva verificari, si nici dracu n-ar face la noi cineva verificari intr-o astfel de situatie. 

PS: Iti dai seama ca onsemi stiu deja cam tot ce se intampla pe aici prin tara, tocmai de aia ne-au interzis tara de la livrari.

Editat de Marian
Link spre comentariu
Acum 49 minute, Mircea a spus:

Imi e greu sa cred ca cineva are toate alea din sample-uri. In fine, poate daca ai timp si perseverenta sa gasesti metode sa le obtii. 

Dar greu de crezut ca o firma da moca atata silicon.

Pe langa ce spune @Marian, cu numarul ala de 5 bucati, uita-te la ce reper vrei tu, din lista lui, si ai sa observi ca orice reper e bagat la programul sample. Sau, cu alte cuvinte, nu ai sa gasesti la el nici-un reper care nu se poate lua ca mostra de pe site-ul lor.

Nu e greu sa faci mai multe conturi cu tot atatea adrese (rude, prieteni) ca sa comanzi.

Editat de maxente
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări