Marian Postat Februarie 4, 2021 Partajează Postat Februarie 4, 2021 Nu se mai trimit sample de la onsemi catre Romania. Motivele le stim cu totii, s-au facut abuzuri grosolane la capitolul asta ( avem pe forum un anunt luuuung cu sample de vanzare ) si acum din cate observ nici pe bani nu se mai poate comanda de acolo, cel putin nu de la noi ( nu stiu in alte parti ). ZI buna tuturor. Link spre comentariu
merck Postat Februarie 4, 2021 Partajează Postat Februarie 4, 2021 1 hour ago, Marian said: Nu se mai trimit sample de la onsemi catre Romania. Motivele le stim cu totii, s-au facut abuzuri grosolane la capitolul asta ( avem pe forum un anunt luuuung cu sample de vanzare ) si acum din cate observ nici pe bani nu se mai poate comanda de acolo, cel putin nu de la noi ( nu stiu in alte parti ). ZI buna tuturor. Pune un link sa stim cine este nesatulul! Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 4, 2021 Partajează Postat Februarie 4, 2021 Nu de la abuzuri au oprit livrările. E lipsă mare de semiconductori, indiferent de producător. Link spre comentariu
maxente Postat Februarie 4, 2021 Partajează Postat Februarie 4, 2021 Citisem pe undeva ca si industria auto si-a cam oprit productiile din cauza lipsei de semiconductori. Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 4, 2021 Partajează Postat Februarie 4, 2021 Asa e daca majoritatea se fac in China, ieri am citit ca de obicei containerele trimise din China cu marfa se intorc cu alimente, asta necesita timp si organizare, asa lipsa este de containere ca au reintors din SUA de urgenta 40 000 goale.... Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 4, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2021 Nu la criza de semiconductori m-am referit eu, desi ar putea fi un factor contributor ( interesant cum periodic producatorii mai sufera de cate o criza, acum ceva timp va amintiti cred de criza de smd-uri pasive ), ci de faptul ca pe onsemi se specifica in clar ca nu se mai livreaza catre Romania nimic ( verificati si gasiti usor ), adica este o chestie distinctiva, nu o criza generalizata. Cineva cu domiciliu si IP din afara poate verifica daca acolo se trimit? 1 hour ago, merck said: Pune un link sa stim cine este nesatulul! Il stiu toti de pe forum ( ca nu vinde decat sample ) si nu-l stii tocmai tu? In afara de el au mai fost si altii in trecut chiar aici pe forum, care la fel nu vindeau decat sample onsemi. Link spre comentariu
maxente Postat Februarie 4, 2021 Partajează Postat Februarie 4, 2021 Acum 1 oră, merck a spus: Pune un link sa stim cine este nesatulul! Uite aici. Nu stiu daca o mai fi si altu in afara de el. Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 4, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2021 Vezi de treaba ca stia si el PS: Momentan nu mai este nimeni altcineva din cate stiu. Link spre comentariu
hachia Postat Februarie 4, 2021 Partajează Postat Februarie 4, 2021 domnu MARIAN SI domnu MAXENTE cumva v-am bagat mana in buzunar ??? cumva v-am obligat sa cumparati de la mine ????/ DOMNU Marian daca vrei sa-mi inchizi topicul nu ma deranjeaza Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 4, 2021 Partajează Postat Februarie 4, 2021 (editat) Nu va suparati pe mine dar stiti zicala "nu-i prost ala care cere, ci ala care da". Stiu ca o sa spuneti ca civilizat, etic si frumos e sa ... dar tocmai ca nu traim intr-o astfel de lume. In mod normal nu trebuie sa interzici programul de mostre gratuite pentru o intreaga tara ci doar sa pui niste conditii mai drastice cu verificarea automata a ce s-a mai comandat si pentru ce proiecte (inregistrare date, descriere si poze proiecte ....) Personal am luat de doua ori samples de la TI si chiar mi-au fost utile, am mai luat ceva de la MAXIM dar acolo chiar nu mai stiu ce era si daca chiar aveam nevoie de ele. Editat Februarie 4, 2021 de Stefan Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 4, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2021 (editat) 12 minutes ago, hachia said: DOMNU Marian daca vrei sa-mi inchizi topicul nu ma deranjeaza Nu incalca regulamentul, nu am motiv sa inchid. Editat Februarie 4, 2021 de Marian Link spre comentariu
merck Postat Februarie 4, 2021 Partajează Postat Februarie 4, 2021 (editat) Acum 3 ore, hachia a spus: domnu MARIAN SI domnu MAXENTE cumva v-am bagat mana in buzunar ??? cumva v-am obligat sa cumparati de la mine ????/ DOMNU Marian daca vrei sa-mi inchizi topicul nu ma deranjeaza Bai ... tu vinzi samples ??? Din cauza unor nenorociti ca tine multe firme nu mai trimit samples in Romania! Tu ai habar ce este aia samples? Ai idee cati studenti nu au bani sa isi cumpere piese si pentru ei samples-urile sunt necesare? Daca nu ma insel unele firme interzic sa vinzi samples-urile. Nu-i rau ca "prietenii" tai sa caute si in caz ca si onsemi interzice asta sa suporti consecintele! Acum 3 ore, Marian a spus: Nu incalca regulamentul, nu am motiv sa inchid. Poate nu incalca regulamentul forumului dar incalca regulamentul samples! Editat Februarie 4, 2021 de validae Link spre comentariu
djlove Postat Februarie 4, 2021 Partajează Postat Februarie 4, 2021 (editat) Tocmai, ca regulamentul ar trebuie sa prevada aspectul asta. Neincluzand acest aspect incurajezi pasiv astfel de practici.... unii useri se inscriu pe forum doar pentru a vinde ceva... ceea ce consider ca iar nu e ok. In plus ar trebui o conditie de genul, nu ai x sute de postari nu poti deschide topic la vanzari....Altfel pentru unii aici e un fel de olx Si da, e interzis sa vinzi sample de la OnSemiconductor "ON Semiconductor prohibits the resale of product samples." Editat Februarie 4, 2021 de djlove Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 4, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2021 11 minutes ago, merck said: Bai nenorocitule tu vinzi samples ??? Ho, mai usor cu limbajul ca nu suntem la colt de strada... Si-apoi cum sa nu stii? Era o chestie de notorietate 12 minutes ago, merck said: Poate nu incalca regulamentul forumului dar incalca regulamentul samples! Asta asa e dar nu priveste direct forumul iar eu nu pot interveni. Daca se va stabili ceva prin regulament referitor la aspectul asta atunci se schimba treaba. PS: Mersi pentru test, deci asa cum am spus la noi nu se mai trimit ( pot face print daca nu ma crede cineva ), si n-are legatura cu criza despre care se tot discuta in media si online. Link spre comentariu
merck Postat Februarie 4, 2021 Partajează Postat Februarie 4, 2021 Pai trebuie modificat regulamentul de la sectia de vanzari. Odata ce scrie clar pe site la Onsemi: https://www.onsemi.com/PowerSolutions/content.do?id=15121¤tSession=-1 Link spre comentariu
Postări Recomandate