Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips 32PHS 4032/12

DORFU

Postări Recomandate

Acum 25 minute, dan cod a spus:

Asta de care zic eu are reglaj. Tensiunea este aceeași și in funcționare și în stby. 

are reglaj o stiu,am folosit cateva,la unele tv-uri creste in stby o stiu,ca am intalnit si eu,am montat ceva rezistenta in paralel pe b+

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bobo

12

• dan cod

12

• iuliantv

7

• DORFU

5

Top autori în acest subiect

Colegu dan cod are dreptate, nu este sursa veche UPS001 ci este alta facuta mai recent si mult mai stabila si cu reglajul care il vrei, la aceasta nu mai creste tensiunea in sby, stiu si eu de sursa asta dar acum nu mai gasesc sa pun un link sa vedeti

Link spre comentariu

eu vorbeam de cea de mai jos,am patit-o la un crt,lg sau daewoo daca nu ma insel,si intr-un vestel 17mb45 nu mai stiu exact codul sursei,dar era unul de 19-22 inch

https://www.made-in-china.com/showroom/kathy93886/product-detailSxmEdPfzvnMj/China-Switching-Power-Supply-UPS001-.html

Acum 1 minut, iuliantv a spus:

sau e una care seamana cu ea ,dar reglabilul undeva pe laterale pe mijloc ?

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Am inteles, stiu ca sursele astea fac probleme n sby, dar colegu dan cod spune de sursa mai noua la care este diferita fata de asta si mult mai stabila in sby , in sby nu mai creste tensiunea , este un pic diferita si construita cu alt ic

Link spre comentariu
Acum 1 oră, dan cod a spus:

Eu spun de asta. 

Screenshot-20210305-081501.jpg

asta chiar nu am vazut-o pana acum,drept sa spun nu am mai cumparat asemenea surse de ceva ani,

Link spre comentariu
Acum 3 ore, dan cod a spus:

Eu spun de asta. 

Screenshot-20210305-081501.jpg

De aceasta sursa vorbeam si eu, stiu ca sunt ok, nu am montat eu, am primit informatia de la un prieten ca sunt bune

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Florinel TV a spus:

De aceasta sursa vorbeam si eu, stiu ca sunt ok, nu am montat eu, am primit informatia de la un prieten ca sunt bune

Eu am montat câteva. În tvuri cu primarul praf. Chiar merg bine. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări