Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bms 10s cu echilibrare

Costi1234

Postări Recomandate

Într-un banc cu acumulatori 18650 cu 10 celule cu 4 acumulatori în celulă am înlocuit 3 celule și bms. Am pus un bms cu echilibrare dar nu lucrează, acumulatorii noi se încarcă mai greu se oprește încărcarea la 4,10v iar cei vechi se duc la 4,24v. Atunci se oprește încărcarea. Ce se întâmplă? 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Costi1234

5

• lavynyu

3

• validae

2

Top autori în acest subiect

Ar fi bine să dai jos acumulatorii, să-i încarci separat cu un modul de genul TP4051 şi apoi să-i montezi iar grupaţi cu BMS-ul.Dacă după un ciclu de descărcare parţială/încărcare completă, decuplează iar cu tensiune inegală între celule, schimbă BMS-ul..

Link spre comentariu

Cred ca au parametri diferiti acumulatorii care tocmai ia-ti inlocuit  ! Nu a-ti specificat ce acumulatori aveti si cu ce ia-ti inlocuit  ! In plus si bms-urile astea sunt de mai multe tipuri respectiv calitati . Adica calitatea lor este proasta sunt facute in China si cele mai multe mai ales astea mai ieftine sunt poaste ! De ce ati inlocuit si bms-ul initial ? Era defect ? A curs apa pe el sau ceva ?

Editat de lavynyu
Link spre comentariu

Am cumpărat bicicleta cu bateria defectă. Am verificat-o și am găsit 3 celule cu acumulatorii morți și bms nefuncțional. Am înlocuit acumulatorii cu alții identici samsung 2600. Am verificat acumulatorii cu liitokala lii-500 și sant toți buni. Bms este o chinezărie. Acumulatorii noi rămân în urmă la incarcare cu 0,1v ăia vechi ajung la 4,20v și ăia noi la 4,10v.Este posibil ca Bms să nu funcționeze?

Link spre comentariu

Eu am inteles la inceput ca ati schimbat si bms-ul ! Nu vad o diferenta asa de mare si asa de semnificativa  de la 4,10 v. la 4,20 v.  . Daca bicicleta functioneaza in parametri  si acumulatorii tin , nu vad o mare problema asta , adica este o toleranta acceptabila ! Desigur eu as verifica si protectia la descarcare .

Editat de lavynyu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări