Shambala Postat Februarie 3, 2021 Partajează Postat Februarie 3, 2021 Yamaha AS-2000 are Wu-metre; la SH pe ebay se mai gaseste pe la 700-750 euro. Eventual mai ieftin daca se accepta un exemplar cu defectiuni minore. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 3, 2021 Partajează Postat Februarie 3, 2021 (editat) Acum 3 ore, Усилитель a spus: Singurul lucru ce ma dezanageste le multe amplifuri bune : nu au VuVu-metru (preferabil mare) pe fatada.. Yamaha MX-10000 are VU-metre, nu asa mari ca Onkyo M502-510, sau Denon POA-8000, dar merge. Editat Februarie 3, 2021 de Vizitator Link spre comentariu
Stavarache.i Postat Februarie 3, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2021 Acum 9 ore, sesebe a spus: A-960 sau A-960II? Intreb pt ca sint diferente majore la etajul final intre cele doua. Este vorba de varianta simpla 960 Acum 5 ore, Shambala a spus: magazinele de electronice SH de la noi vand produse reparate. Nu sunt in Romania asta unu la mana, si il cumpar de pe ebay.de nu olx Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 4, 2021 Partajează Postat Februarie 4, 2021 Pai si daca nu esti in Romania....n-ai si tu bani de unul mai cu ...ceva de capu' lui? Te-ai oprit la janghina aia ? Link spre comentariu
Stavarache.i Postat Februarie 4, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2021 Acum 2 minute, der_doktor a spus: Pai si daca nu esti in Romania....n-ai si tu bani de unul mai cu ...ceva de capu' lui? Te-ai oprit la janghina aia ? Janghina zici ? Pentru a asculta muzica ocazinal odata la saptamana e foarte ok. cu toate ca am si acum la ce sa ascult. Acum daca nu sunt in Romania trebuie sa imi cumpar amplificator de 5-10 mii de euro, si alte 3-5 mii pe boxe ? Eu am o pasiune pentru foto, si nici acolo nu arunc asa cu miile de euro, imi fac treaba lejer si cu ceva de cateva sute sa zicem 700-800 maxim. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 4, 2021 Partajează Postat Februarie 4, 2021 Ma, nene, 200 euro pentru unul care munceste afara si ia 1500 euro pe luna e cam ca 2 milioane la unul care sta in Romania si castiga 15 milioane pe luna. Si daca iei un amplificator SH, fiind afara, ca sa-l repari mai scoti vreo 300 din buzunar, iar in final tot o janghina ai. In fine, sunt banii tai si faci ce vrei cu ei. Totusi, nu inteleg, de ce ai deschis topicul asta, daca tot ai de gand sa iei ceva ieftin si vechi de 50 de ani. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 4, 2021 Partajează Postat Februarie 4, 2021 (editat) Daca nu vrei putere si vrei calitate, ia un Korting din anii 68-69 si o sa auzi diferente de sunet. (mari, asa cum ai asteptari). Daca ai noroc, il poti lua cu maxim 100 euro. exemplu https://www.radiomuseum.org/r/korting_neckermann_stereo_verstaerker_artnr_821772.html Editat Februarie 4, 2021 de fluffy37 Link spre comentariu
lavynyu Postat Februarie 4, 2021 Partajează Postat Februarie 4, 2021 Pt. a alege un amplificator trebuie sa stii sa apreciezi la ureche ce auzi , sa stii sa faci diferenta dintre un amplificator si altul auditiv vorbind si sa fii pasionat in domeniul audio ! Pe urma iti trebuie si niste cunostinte in domeniul electronicii sa vezi si sa intelegi cat de cat ce ai in amplificatorul ala ca calitate la componentele din acesta . Multe lucruri si aspecte nu pot fi redate in cuvinte aici ............. Trebuie auzite si neaparat testate cu mai multe amplificatoare la fata locului . Parerea mea . Link spre comentariu
Shambala Postat Februarie 4, 2021 Partajează Postat Februarie 4, 2021 (editat) In conditiile precizate intrebarile despre amplificatoarele mentionate sunt inutile. Pt a asculta muzica ocazional odata la saptamana diferentele pe care se straduiesc forumistii sa le explice sunt cu desavarsire irelevante si neimportante. Nu am sa consider ca topicul este la misto, dar nici serios nu este. Editat Februarie 4, 2021 de Shambala Link spre comentariu
Postări Recomandate