Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema masina spalat

robert1000

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• robert1000

3

• BRANCA

2

• cornel1962

2

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vezi şi filtrajul sursei, mai ales dacă maşina e veche, se mai usucă electroliticii şi riplul tâmpeşte controllerul.Dar prima dată vezi zăvorul dacă mai funcţionează.Ar trebui să primească 230Vc.a. şi să returneze semnal de confirmare după armare.E practic un rezistor volumic ce încinge un bimetal.E posibil să aibă contact imperfect la pastila rezistivă..

Link spre comentariu

...verificati prima data zavor . Eu il dau jos, identific intrarea de 220v, il alimentez cu un cablu si incerc sa-l blochez cu surubelnita,...trebuie sa ramana blocat ! Atentie unde il alimentati !!!

Editat de cornel1962
Link spre comentariu
Acum 53 minute, cornel1962 a spus:

...verificati prima data zavor . Eu il dau jos, identific intrarea de 220v, il alimentez cu un cablu si incerc sa-l blochez cu surubelnita,...trebuie sa ramana blocat ! Atentie unde il alimentati !!!

Intre pinii cu rezistenta pe multimetru (ohms), pun firele de alimentare, corect? 

Link spre comentariu

Chiar acum, robert1000 a spus:

Intre pinii cu rezistenta pe multimetru (ohms), pun firele de alimentare, corect? 

Da, se identifică pinii care prezintă rezistenta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări