Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

4-20mA, izolare

Vizitator mpintilie

Postări Recomandate

Vizitator edgar

Poti sa ne spui la ce echipament ai intrarea

Am facut pe o placa si functioneaza ff bine. Miine o sa incerc direct.Mai revim.Si pe mine ma omoara 4.20mA cin in cind :smt017 Cu o simpla rezistenta nu merge ca la 4 mA am nevoie de 0 V. Eu folosesc o rezistenta de 100 ohm ca sarcina senzorului. Asta inseamna o variatie de tensiune de la 0.4 -2V la 4-20mA. De acea imi trebuia circuitul ca sa am 0V la 4 mA.Cu trimerele de multitura reglez tansiunea de iesire la 10V (P4)si 0V -ul cu (P2). Vezi modelul la care vreau sa folosesc mai jos:http://www.rinmar.ru/ICPCON/icpcon/7000/io_module/i-7017.htm
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vsurducan

2

• externvero

1

• d2134

1

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

Vizitator mpintilie

OK, am vazut specurile.Din ce vad se pare ca inputurile tale inghit multe, nu numai 0-10V.Probabil ca ai undeva in soft unde alegi tipul de input.Vad ca sint foarte zgirciti la documentatie - adica n-am gasit nimic - dar.... din experienta mea, tipurile astea de module/echipamente iti dau voie din soft sa te joci cu parametrii pe input. adica:sint niste parametrii numiti bias si gain cu care poti sa reglezi intrarea, daca ai de la 0.5 la 5 v intrare poti pune bias -0.5 si gain 2, insemnind ca iti va intinde semnalul de la 0 la 10 cumva.cauta in soft.oricum multa bafta

Link spre comentariu
Vizitator edgar

OK, am vazut specurile.Din ce vad se pare ca inputurile tale inghit multe, nu numai 0-10V.Probabil ca ai undeva in soft unde alegi tipul de input.

Azi am incercat montajul. Calculatorul vede semnalul si da valorii exacte.S-a modificat putin schema. Am pus doua intrerupatoare pentru a simula curentii si doua leduri ca sa arate mai bine.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări