Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD module,barete led,surse,ccfl,panel /ecran

nasturica

Postări Recomandate

• Deoarece  am prea multe adunate pun la vanzare treptat diverse acareturi,toate sant functionale.                                                                                                                                                            Barete LED pentru orice tv led,mentionati modelul de tv si eu va comunic pretul,transport POSTA ROMANA plata la primire colet.                                                                                                    Invertoare CCFL modelul il gasiti in tabelul alaturat,perfect functionale verificate fara interventii , pret 100 ron bucata.             

DSCF8876.JPG

INVERTOARE.PNG

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nasturica

13

• dan-a2

4

• ciuca paul

3

• grosu99

1

Top autori în acest subiect

Barete LED pentru orice tv led,mentionati modelul de tv si eu va comunic pretul,transport POSTA ROMANA plata la primire colet. 

Acum 2 ore, nasturica a spus:
  • Deoarece  am prea multe adunate pun la vanzare treptat diverse acareturi,toate sant functionale.                                                                                                                                                            Barete LED pentru orice tv led,mentionati modelul de tv si eu va comunic pretul,transport POSTA ROMANA plata la primire colet.                                                                                                    Invertoare CCFL modelul il gasiti in tabelul alaturat,perfect functionale verificate fara interventii , pret 100 ron bucata.             

DSCF8876.JPG

INVERTOARE.PNG

Aveti si asa ceva PB07D626mm3BL-42-001H .Sunt barete de vortex 32"

Link spre comentariu

PB07D626mm3BL-42-001H   > sigur e seria corecta ?

Si o intrebare ptr vanzator > baretele sunt noi ?

Editat de dan-a2
Link spre comentariu
La 30.01.2021 la 10:45, ciuca paul a spus:

Aveti si asa ceva PB07D626mm3BL-42-001H .Sunt barete de vortex 

Scuze,asa este  dan-a2 ,corect asa este-PB07D626mm17mm3BL-42-001H

Baretele sant noi,am rugat modelul de televizor....VORTEX.....:scarpin......SI MAI CUM......

Link spre comentariu
Acum 19 ore, ciuca paul a spus:

Aveti si asa ceva PB07D626mm3BL-42-001H .Sunt barete de vortex 

Scuze,asa este  dan-a2 ,corect asa este-PB07D626mm17mm3BL042-001H : Vortex-model Led-V32C02D   .Revin cu complectarea mentionata..

Citat

Link spre comentariu
Acum 19 ore, ciuca paul a spus:

Salut pot sa te ajut cu barete mai lungi in 6 volti ,tai din ele cat ai nevoie si le conectezi conform celor originale.

Link spre comentariu
La 30.01.2021 la 13:06, nasturica a spus:

DSCF8876.JPG       

INVERTOARE.PNG

Cateva TCON disponibile bineinteles perfect functionale pret similar 100 ron.

DSCF8874.JPG

DSCF8875.JPG

t con.PNG

Editat de nasturica
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Va saut , barete led  zx32zc332m06a2 v1   ptr Vortex ledv32ck600   aveti ?

6 LED ori  6volti  -- 2 barete

Editat de dan-a2
Link spre comentariu
Acum 20 ore, dan-a2 a spus:

Va saut , barete led  zx32zc332m06a2 v1   ptr Vortex ledv32ck600   aveti ?

6 LED ori  6volti  -- 2 barete

100 ron originale NOI.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări