sergionel Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 HIRTIE MAI SUBTIRE, STINGA, DREAPTA. NU IESE DIN PRIMA. Link spre comentariu
Vlad Cristian Postat Februarie 8, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2021 (editat) 1 oră în urmă, sergionel a spus: HIRTIE MAI SUBTIRE, STINGA, DREAPTA. NU IESE DIN PRIMA. Incerc Editat Februarie 8, 2021 de Vlad Cristian Link spre comentariu
Vlad Cristian Postat Februarie 12, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2021 Tot asa se vede. Am lasat balta. Il pastrez pentru piese Link spre comentariu
Radu2021 Postat Aprilie 2, 2021 Partajează Postat Aprilie 2, 2021 Salutare, Pana la urma care este cauza acestei probleme? Link spre comentariu
Tavi Postat Aprilie 2, 2021 Partajează Postat Aprilie 2, 2021 drivere gate defecte in ecran Link spre comentariu
sergionel Postat Aprilie 2, 2021 Partajează Postat Aprilie 2, 2021 azi am facut unul,tv ul se restarta,am pus hirtie lata,apoi subtire,a a aparut imagine ok pe jumate de ecran,cealalta cu dungi fara imagine,deci clar ultimul driver defect. l am schimbat si s a rezolvat. Link spre comentariu
Tavi Postat Aprilie 2, 2021 Partajează Postat Aprilie 2, 2021 Aveai ecran cu driver extern Link spre comentariu
sergionel Postat Aprilie 3, 2021 Partajează Postat Aprilie 3, 2021 Acum 6 ore, Tavi a spus: Aveai ecran cu driver extern nu,samsung,fara urechi. Am fost surprins sa vad ca nu mai are nevoie de blocare semnale cu hirtie. Link spre comentariu
Radu2021 Postat Aprilie 3, 2021 Partajează Postat Aprilie 3, 2021 Acum 10 ore, sergionel a spus: azi am facut unul,tv ul se restarta,am pus hirtie lata,apoi subtire,a a aparut imagine ok pe jumate de ecran,cealalta cu dungi fara imagine,deci clar ultimul driver defect. l am schimbat si s a rezolvat. Poza, te rog Multumesc Link spre comentariu
TRIFAN Postat Aprilie 3, 2021 Partajează Postat Aprilie 3, 2021 Acum 54 minute, sergionel a spus: poza la ce? La mine a aparut poza lui Dragnea ,si a doua oara a disparut . Link spre comentariu
sergionel Postat Aprilie 3, 2021 Partajează Postat Aprilie 3, 2021 Costica,peste tot dau de tine.mai intrebi tu de jtag,lasa ca vedem noi! Link spre comentariu
Tavi Postat Aprilie 3, 2021 Partajează Postat Aprilie 3, 2021 Sergiu , nu inteleg ce ai schimbat daca are driverele in ecran Link spre comentariu
sergionel Postat Aprilie 3, 2021 Partajează Postat Aprilie 3, 2021 driverul superior de pe colt cel care alimenteaza axa y.am avut bafta asta spuneam,ca nu a fost afectat pe lateral in sticla. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Aprilie 3, 2021 Partajează Postat Aprilie 3, 2021 (editat) 1 hour ago, sergionel said: Costica,peste tot dau de tine.mai intrebi tu de jtag,lasa ca vedem noi! Lasa-l ca e baiat bun... Pentru cine nu stie, ecranele LG(LCXXX) se repara cel mai usor, dupa ce se identifica partea defecta, nu trebuie decat taiate 3 trasee spre ecran, asa ca punct de reper, pentru cine se pricepe..,toate au legatura intre ele, VGH care alterneaza cu VGL..deja am spus c-am mult....... Editat Aprilie 3, 2021 de Costica Tv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum