Bogdan207 Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 Buna ziua tuturor. Detin un pannel meter de la Endress hauser model RIA45. Dupa ceva timp de functionare cu semnal analogic 4-20 mA, am vrut sa il conectez la o termorezistenta. Acum vine surpriza... Am uitat codul de acces setat la prima utilizare. Am incercat sa resetez aparatul dar nu pot accesa meniul din cauza codului. In manual by default codul este 0000. Din pacate a fost schimbat. Cineva ma poate ajuta cu sugestii pentru resetare? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 Aparatul nu are şi manual ? Dacă acolo nu e dată vreo metodă de resetare, probabil aţi pus-o... Link spre comentariu
Bogdan207 Postat Ianuarie 30, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 E data, dar nu o pot executa din cauza codului. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 Vezi pe placă ceva microcontact sau jumper de reset, sau dă bateria sau supercondensatorul jos dacă are aşa ceva. Link spre comentariu
Bogdan207 Postat Ianuarie 30, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 Acum 2 minute, validae a spus: Vezi pe placă ceva microcontact sau jumper de reset, sau dă bateria sau supercondensatorul jos dacă are aşa ceva. O sa il desfac sa vad ce reusesc. Revin cu poze in caz ca nu reusesc Link spre comentariu
PKP98 Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 Am cautat manualul produslui si am gasit asta: Are o memorie de tip EEPROM unde sunt salvate aceste parole (de obicei), nu stiu daca si in acest caz parola se afla stocata pe EEPROM. Daca este una de tip 24Cxx se poate citi foarte usor si daca ai norocul ca datele sa nu fie criptate, poate ai norocul sa o gasesti pe acolo ratacita. Ce am prezentat eu...cred ca este ultima varianta! Link spre comentariu
Bogdan207 Postat Ianuarie 30, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 S-a rezolvat pana la urma. Am gasit-o scrisa pe coperta dosarului de scheme. Multumesc de ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum