modoran Postat Aprilie 30, 2021 Partajează Postat Aprilie 30, 2021 https://www.mesteresti.ro/cum-se-monteaza-un-solar-cortis/ https://www.mesteresti.ro/pret/solar-de-gradina-4x10-m-cortis/? Link spre comentariu
daniels Postat Mai 4, 2021 Autor Partajează Postat Mai 4, 2021 Au inceput sa inflreasca ardeii Link spre comentariu
daniels Postat Iunie 25, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2021 Cu toate ca am lasat capetele desfacute tot timpul, a trebuit sa ridic si marginile ca in interior e sauna. Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 17, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2021 Mai pun si eu Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 18, 2021 Partajează Postat Iulie 18, 2021 Nu se vede mai sus, dar era bine daca se turnau fundatiile in tuburi special concepute (ca aici: https://www.lorencic.ro/tuburi-pentru-cofraj_14889_3.htm). Frumoase recolte, de invidiat... Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 18, 2021 Partajează Postat Iulie 18, 2021 Nu, ajuta sa dai o forma fundației (d-aia ii zice cofraj), cât sa ai control asupra densității materialului (dacă nu e intr-un spațiu limitat se împraștie betonul si rămân găuri, fante, etc) si sa permită o uscare controlată a betonului. E știut ca betonul se infiltrează, si dacă e si uscat si format poros in timp se erodează de la apa din irigația serei. Nu sunt scumpe tuburile de carton, însă ajuta la turnarea unei fundații cu o viața mai lunga decât turnatul in pământ direct. Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 18, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2021 Pe terenul unde e amplasat acuma a fost inainte lucerna. Cred ca niciunfel de ingrasamant nu dadea o asa jungla (e singurul loc unde nu intra curcanii). Am evitat sa il fac fix pt ca dupa cativa ani cand terenul va saraci am sa-l mut alaturi. Chiar nu am de gand sa nu folosesc ingrasamant. Link spre comentariu
daniels Postat Septembrie 19, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2021 Nu mai am ce face cu rosiile. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 19, 2021 Partajează Postat Septembrie 19, 2021 Dacă spuneai asta acum vreo săptămână în urmă, ţi le cumpăram pe toate.Dar acum am cumpărat deja 74kg plus ce maI aveam de la mine, sunt pastă deja. Link spre comentariu
merck Postat Septembrie 19, 2021 Partajează Postat Septembrie 19, 2021 Si cum ajungeau rosiile la tine? Daca nu ma insel @daniels e sholdovean ca mine . Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 19, 2021 Partajează Postat Septembrie 19, 2021 Acum am văzut şi eu asta....cât dădeam pe roşii, atâta şi pe motorină. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 19, 2021 Partajează Postat Septembrie 19, 2021 Eu n-am facut nimic in solar ,ma pus dreak sa dau cu un fel de ierbicid care se da inainte de plantare .. Asa ca tot mai buna e sapa .. Link spre comentariu
daniels Postat Septembrie 19, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2021 Eu nu am sapat, a fost jungla asa de deasa icat nu a crescut nimic pe sub ele. Link spre comentariu
daniels Postat Octombrie 27, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2021 Inca mai trag de ele x Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum