Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Despre solarii

daniels

Postări Recomandate

• Răspunsuri 91
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• daniels

43

• radasous

14

• xaxa

5

• Mircea

5

Top autori în acest subiect

Are niste ancore din fier beton cam de 30cm dar nu conteaza la vijelie.

Am niste spalieri din beton pt vita de vie ii pun de-a lungul laturilor si nu il mai misca

Link spre comentariu

Bun, am notat, o sa fac fundatii la ancore. Nu am nici cea mai mica experienta, am intrat o singura data intr-un solar, dar trebuie sa incep de undeva. Saptamana trecuta am plantat ceva pomi si o fantana.

IMG_20210306_121446.jpg

IMG_20210306_121429.jpg

Link spre comentariu
La 08.03.2021 la 17:37, daniels a spus:

L-am arat. 

20210308-160416.jpg

frumoasa lucrare, ce dimensiuni are si cum o cheama? Am un amic care jinduieste dupa asa ceva dar inca nu s-a hotarit, poate ii dau o mina de ajutor.

vine si cu clemele pentru intins folia?

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Solariile astea nu se potrivesc deloc in panta. E a 3-a oara cand ii schimb pozitia. Pot spune ca invelitoarea e foarte buna la cat am tras de ea. Sa vedem cum rezista la UV.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

financiar 2500 solarul, instalatia de picurare  in jur de 250, rasadul 150, dar dupa rasad m-am dus in jud Galati unde sunt oameni care se ocupa numai cu asa ceva, cam 50Km distanta.

Link spre comentariu

Frumos!Cum se fixează ţevile solarului în pământ?Folia aia cu ferestre vine la kit?Cam ce lăţime are folia,că n-aş crede să fie dintr-o bucată.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări