daniels Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 Ma tot bate nevasta la cap de un solar pana in martie. Aveti solarii si de unde le-ati cumparat? Link spre comentariu
xaxa Postat Februarie 4, 2021 Partajează Postat Februarie 4, 2021 eu am avut o vreme o minisera de la Brico, ceva in genul asta da mai lunga Am folosit-o vreo 3 ani, cu cirpeli multe, pentru ca plasticul e f prost. Daca aveti nevoie de ceva mai serios, nu cred ca e o solutie. Oricum, trebuie ancorata zdravan. Anul asta vreau sa imi fac din ppr, am multe tevi salvate, ca sa cumpar una cit de cit mai sanatoasa m-ar costa prea mult. Pentru mine functioneaza atit ca solar pentru rasaduri cit si ca ajutor cu ghivecele, in functie de vreme cistig macar 2 luni de tinut plantele afara. Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 4, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2021 Tocmai mi-a veni azi solarul Cortis 4x10m. Trebuie sa il montez. Link spre comentariu
xaxa Postat Februarie 4, 2021 Partajează Postat Februarie 4, 2021 Eh, asta e treaba mai profi decit am eu Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Februarie 23, 2021 Partajează Postat Februarie 23, 2021 La 04.02.2021 la 17:55, daniels a spus: Tocmai mi-a veni azi solarul Cortis 4x10m. Trebuie sa il montez. Cum arată solarul? Ceva păreri -poze??? Caut și eu așa ceva.... Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 23, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2021 Inca nu e montat, cred ca sambata il rezolv Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 27, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2021 (editat) Am montat solarul. Este din teava zincata, care se imbina prin suruburi. Are arcade din m in m iar constructia este modulara ceea ce este un avantaj daca terenul nu este plan orizontal asa cum e la mine. Polietilena e armata cu o plasa. Zilele astea am sa intru cu motosapa in el si sa-i fac sistemul de irigare cu picurare. Editat Februarie 27, 2021 de daniels Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 27, 2021 Partajează Postat Februarie 27, 2021 Care a fost pretul si cat zice ca ar fi durata de viata a foliei de plastic ? Eu am folie aditivata pusa acum 5 ani (de fapt cred ca anul acesta ar fi ultimul )si nu afost data jos niciodata ,solar in 2 ape 5*10m , Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 27, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2021 Pretul 2500 lei. Despre folie nu stiu mare lucru. Mai cunosc pe cineva cu folie din asta care are solarul de 2 ani si nu da semne de oboseala. Nici eu nu am sa dau folia jos. Link spre comentariu
xaxa Postat Februarie 27, 2021 Partajează Postat Februarie 27, 2021 la jucaria pe care am utilizat-o eu acu niste ani am pus deasupra o plasa de sirma cu gauri mici, contra gindinei. a functionat f bine. da mi-e teama ca la ceva de dimensiunea asta ar iesi cam scump. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 27, 2021 Partajează Postat Februarie 27, 2021 Daca folia este buna nu are nici un rost sa pui plasa antigrindina , asta se pune pe pomi ,vie ,etc .. Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 27, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2021 Folia este armata. In folie e inglobata o plasa Link spre comentariu
xaxa Postat Februarie 27, 2021 Partajează Postat Februarie 27, 2021 Acum 1 oră, dan-a2 a spus: Daca folia este buna ... La mine nu a fost cazul Link spre comentariu
daniels Postat Martie 12, 2021 Autor Partajează Postat Martie 12, 2021 Asa arata dupa vijelia de azinoapte, un metru mai la deal si doi lateral. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum