Vizitator viobio Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 Mai scriu încă odată ce să cereți când dați comandă de transformatoare toroidale la Petra Iași sau Romtoroid. Eu nu am comandat niciodată la Romtoroid dar știu câțiva care au comandat și au fost mulțumiți, eu comand doar la Petra Iași. Deci..... scrieți în formular că doriți un traf bobinat pentru audio, care să nu împrăștie câmp electromagnetic, cereți un ecran bobinat între primar și primul secundar, ecran magnetic pe exterior. Numai în ultimele două luni am comandat 7 transformatoare la Petra Iași, toate perfecte, 0 câmp electromagnetic împrăștiat, am comandat inclusiv un traf de 500w pentru un amplificator de bas cu 4XKT88. In ultimul timp am postat câteva preuri care se alimentează tot din trafuri toroidale, 0 humm sau alte zgomote. Link spre comentariu
Adrian Biruescu Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 Exact asa am comandat si eu ultimul toroidal de la Petra, ce-i drept pt un amplificator dar cu cerintele de sus, sigur e ce trebuie. Acum voi comanda unul si pentru VD2018, respectand aceleasi cerinte. Link spre comentariu
Untold Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 Acum 2 ore, viobio a spus: .......cereți un ecran bobinat între primar și primul secundar, ecran magnetic pe exterior. Din ce stiu eu, ecranul intre primar si primul secundar se face cu tabla de cupru si este doar ecran electrosatic. Ecranul magnetic pe exterior din fier cat mai gros, da, el ecraneaza campul electromagnetic ce il disperseaza transformatorul. Nu am crezut ca la o distanta de mai bine de 40 cm de preul phono poate face probleme daca nu e ecranat....eu tot cu Dl. Macovei am vorbit, insa nu am specificat ca vreau traf pt audio...dar, daca eu sunt prost, macar el putea sa inteleaga ca avand o tensiune de 130V/100mA si una de 9V/2A in secundar, ar putea fi unul pt audio si sa mi-l faca corespunzator la cate zeci de mii de trafuri a facut d-lui....anyway, dl. Macovei nu-i obligat sa ghiceasca in cafea dimineata cand vine la lucru ce fel de traf vrea parlitul de Untold... Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 Nu cred că-l interesează pe producător ce faci tu cu un traf.Dacă ar sta să analizeze datele şi să sune pe clienţi înapoi, ar dura construcţia mai mult decât le-ai comanda pe Aliexpress.Când ceri ceva, dai toate amănuntele....dar nu e nimic pierdut, pune iute un castron metalic peste traf şi vezi ce zice semnalul.... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 Nu îl mai blamați aiurea pe dl Macovei, și eu în trecut am comandat bâziacuri, până m-am documentat care este faza cu toroidalele. Ecranul între primar și secundar este un strat de sârmă la care un capăt se lasă liber și unu se conectează la GND. Link spre comentariu
flomar60 Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 Acum 23 minute, viobio a spus: Ecranul între primar și secundar este un strat de sârmă la care un capăt se lasă liber și unu se conectează la GND. La toroidale e cea mai bună soluție!....la C-uri si E+I se poate folosi fără probleme si banda de cupru.... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 Acum 16 minute, flomar60 a spus: La toroidale e cea mai bună soluție!....la C-uri si E+I se poate folosi fără probleme si banda de cupru.... Se poate pune și bandă de cupru sau aliaj feros, dar să nu fie spiră in scurtcircuit, eu aș prefera bandă cu un fir de legătură care să se lege la GND Link spre comentariu
mila Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 (editat) Eu l-am sunat pentru precizări și d-l Macovei m-a un sunat de 2-3ori pentru lămuriri e un DOMN ok. Eu pun la optini că e ptr. audio și ca vreau ecran, că vreau dimensionare mai largă, ecran între înfășurări...și am primit numai transformatoare ok un Editat Ianuarie 30, 2021 de mila Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 Acum 4 ore, viobio a spus: Se poate pune și bandă de cupru sau aliaj feros, Banda din aliaj feros ecraneaza magnetic si influenteaza rezistenta interna a transformatorului. Link spre comentariu
flomar60 Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 (editat) Corect d-le franzm!... se utilizeaza pentru ecrane intre bobinajele trafului doar materiale paramagnetice... Editat Ianuarie 30, 2021 de flomar60 Link spre comentariu
Untold Postat Ianuarie 31, 2021 Partajează Postat Ianuarie 31, 2021 (editat) Asa stiam si eu...Dl. Lazaroiu a recomandat ca trafurile de iesire sa fie ecranate doar cu material neferos (cu, al, etc). Fierul modifica inductanta, iar daca din fabrica, vin amplificatoare cu ecrane din fier pe trafurile de iesire, ele, trafurile, se calculeaza si se bobineaza tinand cont de inductanta pe care ar avea-o cu acel ecran... Editat Ianuarie 31, 2021 de Untold Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 1, 2021 Partajează Postat Februarie 1, 2021 https://postimg.cc/TyzjWv8H/399a9337 Primit acum câteva minute, nu bate nu troncăne Link spre comentariu
merck Postat Februarie 1, 2021 Partajează Postat Februarie 1, 2021 15 minutes ago, viobio said: https://postimg.cc/TyzjWv8H/399a9337 Primit acum câteva minute, nu bate nu troncăne Da, dar consuma ulei (de sarpe)! Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 1, 2021 Partajează Postat Februarie 1, 2021 57 minutes ago, viobio said: Primit acum câteva minute, nu bate nu troncăne Arata bine ,iar : screen- green/yelow white-magnetic shield face diferenta.... As intreba cat "taxeaza "Petra un traf din acesta si daca este si impregnat cu ceva lac,rasina etc.... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 1, 2021 Partajează Postat Februarie 1, 2021 (editat) 1 oră în urmă, Усилитель a spus: Arata bine ,iar : screen- green/yelow white-magnetic shield face diferenta.... As intreba cat "taxeaza "Petra un traf din acesta si daca este si impregnat cu ceva lac,rasina etc.... 154lei, în sumă este inclus și transportul și rambursul banilor, livrare cu Fan Courier Nu este impregnat cu nimic. https://postimg.cc/dkytxgxd Editat Februarie 1, 2021 de viobio Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum