Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar condensatoare tip Styroflex ...

overdrive

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• overdrive

2

• validae

2

• Marian

1

• misuraelectronic

1

@mac01ti-am facut topic nou cu solicitarea, chiar daca este de acelasi tip cu cea de aici, asa este totusi corect.

@iuliantv nu esti avocatul OP de aici si nici mod la bazar, evita te rog offtopic-ul pe viitor.

Daca ceva ti se pare in neregula faci raport, nu pe justitiarul.

@overdrive o sa sterg si postarea asta a mea maine dimineata, momentan o las sa inteleaga fiecare ce si cum.

Spor.

Link spre comentariu

Overdrive.Cred că era bine să treci cam câte bucăţi vrei.Eventual şi tensiunea de lucru.Erau şi astea româneşti pe diferite tensiuni,începând parcă de la 25V.

Link spre comentariu

I-am trimis de Sâmbătă iniţiatorului prin MP o listă cu ce am, pe care o postez şi vizibil.Am făcut şi pachetul, pe care îl mai am şi acum în maşină.Deşi în aceeaşi zi am pregătit colete similare pentru încă doi colegi, overdrive nu a mai dat niciun semn.După ce mi-a scris iniţial ,,pune din tot ce ai doar styroflex,, i-am scris o listă cu tot ce i-am pus în pachet şi l-am rugat să dea adresa, iar dacă nu-i convenea putea să-mi scrie că nu le mai vrea.Deşi a mai intrat de atunci pe forum, nu a mai răspuns la mesajul iniţial.

Drept care îmi retrag oferta şi respectivele condensatoare le voi oferi altcuiva, mai serios.Preţul era de 0,5Lei la styroflex şi 1 Leu la ultimii doi cu mică argintată de 15pF şi 200pF.

aBWeSSi.jpg

Editat de validae
Link spre comentariu
La 03.02.2021 la 10:11, validae a spus:

I-am trimis de Sâmbătă iniţiatorului prin MP o listă cu ce am, pe care o postez şi vizibil.Am făcut şi pachetul, pe care îl mai am şi acum în maşină.Deşi în aceeaşi zi am pregătit colete similare pentru încă doi colegi, overdrive nu a mai dat niciun semn.După ce mi-a scris iniţial ,,pune din tot ce ai doar styroflex,, i-am scris o listă cu tot ce i-am pus în pachet şi l-am rugat să dea adresa, iar dacă nu-i convenea putea să-mi scrie că nu le mai vrea.Deşi a mai intrat de atunci pe forum, nu a mai răspuns la mesajul iniţial.

Drept care îmi retrag oferta şi respectivele condensatoare le voi oferi altcuiva, mai serios.Preţul era de 0,5Lei la styroflex şi 1 Leu la ultimii doi cu mică argintată de 15pF şi 200pF.

aBWeSSi.jpg

Imi cer scuze,am fost la o inmormintarea unei vecine ,nu am avut timp sa intru pe Elforum.Daca asta e decizia ta,o respect!

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • Marian a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări