overdrive Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 Cumpar condensatoare tip Styroflex ...In principiu valori pina in 22 nF. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 Am pe stoc asa ...470pf , 680pf si 1nf, din aceia de Arges . Daca te intereseaza , scrie un pm . Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 Am styroflex de valori foarte mici, pot specifica mâine.Ca idee, sunt mult sub valorile colegului misura.. Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 @mac01ti-am facut topic nou cu solicitarea, chiar daca este de acelasi tip cu cea de aici, asa este totusi corect. @iuliantv nu esti avocatul OP de aici si nici mod la bazar, evita te rog offtopic-ul pe viitor. Daca ceva ti se pare in neregula faci raport, nu pe justitiarul. @overdrive o sa sterg si postarea asta a mea maine dimineata, momentan o las sa inteleaga fiecare ce si cum. Spor. Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 Overdrive.Cred că era bine să treci cam câte bucăţi vrei.Eventual şi tensiunea de lucru.Erau şi astea româneşti pe diferite tensiuni,începând parcă de la 25V. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 3, 2021 Partajează Postat Februarie 3, 2021 (editat) I-am trimis de Sâmbătă iniţiatorului prin MP o listă cu ce am, pe care o postez şi vizibil.Am făcut şi pachetul, pe care îl mai am şi acum în maşină.Deşi în aceeaşi zi am pregătit colete similare pentru încă doi colegi, overdrive nu a mai dat niciun semn.După ce mi-a scris iniţial ,,pune din tot ce ai doar styroflex,, i-am scris o listă cu tot ce i-am pus în pachet şi l-am rugat să dea adresa, iar dacă nu-i convenea putea să-mi scrie că nu le mai vrea.Deşi a mai intrat de atunci pe forum, nu a mai răspuns la mesajul iniţial. Drept care îmi retrag oferta şi respectivele condensatoare le voi oferi altcuiva, mai serios.Preţul era de 0,5Lei la styroflex şi 1 Leu la ultimii doi cu mică argintată de 15pF şi 200pF. Editat Februarie 3, 2021 de validae Link spre comentariu
Mitica M. Postat Februarie 3, 2021 Partajează Postat Februarie 3, 2021 (editat) Ca o paranteza la cei stiroflex tensiunea maxima de lucru e data de culoarea vopselei de pe unul din capete. Editat Februarie 3, 2021 de Mitica M. Link spre comentariu
UDAR Postat Februarie 3, 2021 Partajează Postat Februarie 3, 2021 La cei românești . La străini am văzut la majoritatea scrisă tensiunea în clar . Link spre comentariu
overdrive Postat Februarie 4, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2021 La 03.02.2021 la 10:11, validae a spus: I-am trimis de Sâmbătă iniţiatorului prin MP o listă cu ce am, pe care o postez şi vizibil.Am făcut şi pachetul, pe care îl mai am şi acum în maşină.Deşi în aceeaşi zi am pregătit colete similare pentru încă doi colegi, overdrive nu a mai dat niciun semn.După ce mi-a scris iniţial ,,pune din tot ce ai doar styroflex,, i-am scris o listă cu tot ce i-am pus în pachet şi l-am rugat să dea adresa, iar dacă nu-i convenea putea să-mi scrie că nu le mai vrea.Deşi a mai intrat de atunci pe forum, nu a mai răspuns la mesajul iniţial. Drept care îmi retrag oferta şi respectivele condensatoare le voi oferi altcuiva, mai serios.Preţul era de 0,5Lei la styroflex şi 1 Leu la ultimii doi cu mică argintată de 15pF şi 200pF. Imi cer scuze,am fost la o inmormintarea unei vecine ,nu am avut timp sa intru pe Elforum.Daca asta e decizia ta,o respect! Link spre comentariu
YO YO Postat Aprilie 13, 2021 Partajează Postat Aprilie 13, 2021 Categoria "recuperati", este acceptata ? https://imgbb.ro/imagine/2.z9rC Link spre comentariu
Postări Recomandate