Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aviz ( radio ) amatorilor !

RST

Postări Recomandate

Am cautat si gasit acest forum in urma cu 4 ani. 

Am cautat dupa ce terminasem o etapa a vietii, si revenise pasiunea tinuta sub " papuc " timp de 20 de ani. 

Am revenit in domeniu, asa cum pestele isi dorea Oceanul Pacific....avid de pasiune si lucruri noi, 

Am crezut ca voi gasi oameni pasionati de a construi, a gandi ! Nu de a manevra butoane colorate. Si in functie de culoarea si numarul butoanelor....Dx-ul e mai valoros. 

Am intalnit o comunitate blazata, trecuta....sau in cel mai bun caz, ramasa la un nivel. De jos.

Prntru mine radioamatorismul inseamna a concepe si a crea practic. A cumpara e o rusine, pentru ca radioamatorismul nu se justifica: Cumperi cand vrei ceva comercial. Asa cum isi cumpara un baiat cu BMW x8...ultimul sistem audio si cel mai bun sistem CB pe canalul 28....sa afle unde-i politia cand merge cu 200 la ora. 

Am avut propuneri de cativa ani sa intru in " breasla " radioamatorilor. Am refuzat elegant pe motiv ca nu-mi place emisia. Toamna trecuta am mai avut un imbold....mi l-a dat un prieten. 

Nu am fost la acel examen.....si nu cred ca va urma alta initiativa. Dar daca va urma, o sa fiu acru si dur in trafic. 

Voi face cateva demonstratii de putere si de receptie ( aka " duplex " ). Cu Noua Zeelanda....cum si de ce, e problema mea, voi doar sunteti martori. Voi face misto worldwide subtil de radioamatorii romani. 

Gen YorguOlyanaZeroNainRaduSanduTanase. Etc. Am o imaginatie debordanta...si beat si teaz. 

Decizia de mai sus e batuta in cuie. Topicul se va sterge. Sper sa il si luati la cunostinta. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• RST

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• RST

RST 1 postare

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări