RST Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 Am cautat si gasit acest forum in urma cu 4 ani. Am cautat dupa ce terminasem o etapa a vietii, si revenise pasiunea tinuta sub " papuc " timp de 20 de ani. Am revenit in domeniu, asa cum pestele isi dorea Oceanul Pacific....avid de pasiune si lucruri noi, Am crezut ca voi gasi oameni pasionati de a construi, a gandi ! Nu de a manevra butoane colorate. Si in functie de culoarea si numarul butoanelor....Dx-ul e mai valoros. Am intalnit o comunitate blazata, trecuta....sau in cel mai bun caz, ramasa la un nivel. De jos. Prntru mine radioamatorismul inseamna a concepe si a crea practic. A cumpara e o rusine, pentru ca radioamatorismul nu se justifica: Cumperi cand vrei ceva comercial. Asa cum isi cumpara un baiat cu BMW x8...ultimul sistem audio si cel mai bun sistem CB pe canalul 28....sa afle unde-i politia cand merge cu 200 la ora. Am avut propuneri de cativa ani sa intru in " breasla " radioamatorilor. Am refuzat elegant pe motiv ca nu-mi place emisia. Toamna trecuta am mai avut un imbold....mi l-a dat un prieten. Nu am fost la acel examen.....si nu cred ca va urma alta initiativa. Dar daca va urma, o sa fiu acru si dur in trafic. Voi face cateva demonstratii de putere si de receptie ( aka " duplex " ). Cu Noua Zeelanda....cum si de ce, e problema mea, voi doar sunteti martori. Voi face misto worldwide subtil de radioamatorii romani. Gen YorguOlyanaZeroNainRaduSanduTanase. Etc. Am o imaginatie debordanta...si beat si teaz. Decizia de mai sus e batuta in cuie. Topicul se va sterge. Sper sa il si luati la cunostinta. Link spre comentariu
Postări Recomandate